Reklama

Reklama

Ozbrojení a nebezpeční

Trailer 3

Matt Dillon, Jean Reno a Laurence Fishburne vévodí hvězdnému obsazení tohoto napínavého akčního thrilleru. Ozbrojený doprovod mimořádně cenné zásilky riskuje vlastní život, když se pouští do nebezpečné akce ... proti vlastnímu zaměstnavateli. Muži, vyzbrojeni zdánlivě dokonalým plánem, se chystají vydělat pořádný balík, aniž by komukoliv zkřivili jediný vlas. V sázce je čtyřicet milionů dolarů, když se však do akce připlete nečekaný svědek, jejich plán se sesype jako domeček z karet. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (282)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Nudné béčko o hodných/zlých securiťácích, kteří oberou hodnou/zlou banku. Proč jen jsem už od první minuty věděl jak film dopadne. Reno a Fishbune naprosto bez využití. Celý film je o jednom pravým americkým hrdinovy(veterán z Iráku, rodiče mrtvý). Tohle bylo už na mě moc. Kdyby to byl třeba Chuck Norris anebo Seagal tak se pousměju a "bavím se". Tady se to bere sakra vážně a jako celek je to strašně ukecané. Zív.... ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Veľmi rozporuplný film. N. Antal je šikovný režisér, ale tu akoby nevedl z akého pohľadu chce príbeh uchopiť. Kto je ten správny a chytrý a kto je tu idiot? Prečo plánovať tak vážnu vec akou je lúpež s úplným nováčikom? Celý film mi kazila fakt divná motivácia hlavného "hrdinu", ktorý bol pre mňa práve spomínaným idiotom. Buď držím s partou alebo do toho vôbec nejdem. Ja sám by som ho asi zadusil a prakticky celý film mi liezol poriadne na nervy a fandil som ostatným chlapíkom aby ho konečne vyhrabali z toho auta a nakopali do riti. Kvôli nešťastnej náhode zomrel jeden človek, kvôli iniciatívnemu blbcovi umreli takmer všetci. Nie nadarmo sa u nás na Slovensku hovorí - "iniciatívny človek-hotový kokot". V závere sa mal ten magor pozrieť do zrkadla a spočítať koľko zla napáchal on sám. Film iba slabý priemer. 50%. ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Příšerná sračka neuvěřitelně mrhající hereckým potenciálem, která je ještě dementnější než takový The Tournament - jenže tam kde ten nabíral body za přímočarou řežbu, nenabízí Armored nic než otravné plkání o tom jak jsou ti kluci zlodějský vlastně hodný, což zabere půlku filmu, a pak ve zbytku hnípání se v tom že možná nejsou tak úplně hodný, ale každopádně jsou úplně blbí a dělají věci kterým se o logičnosti ani nesnilo. A říkat že režisér za to nemůže, protože je to mizerné hlavně scénářem, není tak docela pravdivé, protože ani on se krom pár kamerových blbinek ničím aspoň trochu zajímavým nepředvedl... takže od Predators teď nečekám vůbec nic dobrého. Btw už dlouho se mi nestalo že bych tak nepokrytě fandil záporákům a tak moc opovrhoval hlavním hrdinou. Horší 3/10 ()

F.man 

všechny recenze uživatele

I přes solidní osazenstvo známých obličejů v čele s Mattem Dillonem, Laurence Fishburnem a Jeanem Renem jen nezajímavé béčko. Opravdu se divím, že takový scénář mohl dostat 25 milionů USD. Jedno klišé za druhým, naprosto předvídané a ještě s několika do očí bijícími nelogičnostmi. Přesto se Antal snaží a jednotlivé obrazy oku docela lahodí, ale za tu stupidnost na více než dvě hvězdy jít nemůžu... No more blood on my hands ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Ve stylu let osmdesátých natočený chlapácký akčňák osmdesátkové mety nedosahuje ani náhodou. Chybou není režisér ani herecký ansábl, ale scénář, který je tak nějak nalinkovaný a místy plný nelogičností. Správná parta převážející velké prachy se poté, co plán loupeže totálně selže, mění v magory neznající slitování. Vizuál spolu s hudbou dělají svoje a nakonec i nepřepísklá stopáž jsou plusy tohoto jinak veskrze průměrného snímku. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • Film bol omylom zadarmo dostupný na PlayStation Network ešte stále počas toho, ako sa premietal v kinách. Chyba bola rýchlo opravená, no film si stihlo stiahnuť niekoľko tisíc ľudí. (Real Tom Hardy)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama