Reklama

Reklama

VOD (1)

Přistěhovalci z celého světa přijíždějí každý den do Los Angeles s nadějí na lepší život. Ovšem nemají nejmenší ponětí, co za vysněný život budou muset zaplatit. Režisér Wayne Kramer zkoumá lákavost amerického snu a realitu, která na imigranty čeká v LA dvacátého prvního století... Harrison Ford, Ray Liotta a Ashley Juddová ve filmu režiséra Waynea Kramera Imigranti přináší otřesný pohled na život nelegálních přistěhovalců a imigračních úředníků, jejichž úkolem je zajistit, aby americké hranice byly bezpečné. Každý den zaplavuje Los Angeles vlna dalších a dalších přistěhovalců, kteří tam přicházejí hledat americký sen. A každý den se cena za tento sen zvyšuje. Zoufalství nových přistěhovalců je pro imigrační úředníky často silná káva. Mohou se však slitovat a zachovat se pro jednou lidsky? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (238)

liskam 

všechny recenze uživatele

Parádně natočené. Skvělý casting. Když herci vědí, co mají hrát a jak to zahrát, stojí to vždy za to. Film kde emoce opravdu fungují a promlouvají k divákovi. Jediný důvod, proč nedávám plný počet, je, že mi opravdu chyběl nějaký ústřední příběh a nebo dokonalejší propojení stávajících příběhů (jako to bylo například ve filmu Crash). Takhle 4 sluncata a 76% ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Upřímně filmy, kde se různě protínají dojemné příběhy lidí moc rád nemám a nevyhledávám je, ale tadyto jsem si stáhl hlavně kvůli Harrosonu Fordovi a byl jsem dosti překvapen, jak se mi to líbilo. Nenudil jsem se ani trochu a pěkně jsem se bavil. Pěkné obsazení, pěkná hudba, velmi dobrý scénář, tak proč ne. Každý si zřejmě myslí, že dostat se do USA a žít si svůj americký sen je děsně jednoduché, tento film vás vyvede z omylu. ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru iba takto... 6-7/10 Vôbec nechápem postavenie Harrisona Forda v tomto diele, jeho následný prednes. Inak množstvo známych tvári, príbehov, ktoré sa ako inak spoja v jeden. Mňa osobne zaujal len jeden z týchto vykonštruovaných osudov... menej je niekedy viac a už aj môj dedo vravieval... "netlač tak na tú pílu". ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

V USA by chtěl žít každý. Tedy kromě mě. Mne poněkud znepokojuje skutečnost, že kdybych si ze spaní zamumlal něco o tom, co si myslím o 11. září 2001, tak si to nějaké uši odposlechnou a z Guantanama už se nikdy nedostanu. Tento snímek se nicméně věnuje těm, kteří hrozně touží po tom zeleném cáru papíru, který z nich udělá světově uznávané nadlidi. V případě Bangladešanů nebo Mexičanů tomu ještě trochu rozumím, ale určitě to nechápu u Australanů či Korejců. No to je jedno. Zkrátka jsem se trochu dojal, trochu naštval, moc se nepobavil, ale hodně jsem zatoužil po pozici udělovače zelených karet, který si v posteli sjednává směnný obchod s Alicí Eve. Takže, ať žije Amerika, Bůh ochraňuj prezidenta a mnoho vlasteneckých bla bla bla ... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Z produkce televize HBO. Vím, že to bude znít divně, ale Talisma měla tak trochu pravdu ve svém referátě z dvanácté minuty tohoto snímku. .....naše civilizace neumí pořádně projevit nespokojenost, uzavřely jsme se do sebe a už chceme jen přežít a za nic nebojovat. Jsme měkoty a celý svět se nechá vykořisťovat bandou zkorumpovanej politiků a milionářů.......... CITÁT - Slyšeli jste výkřik touhy a spravedlnosti.......... Kruté, dojemné, nádherné, příjemně smutné, šokující a zajímavé. Harrison Ford si stále drží vysokou hereckou laťku. CITÁT - Můj život je teď na hovno.......... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Snímek měl premiéru ve věznici San Quentin, kde Johnny Cash také koncertoval. (jurama525)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní celkem 71x, z toho 39x ve scéně s přepadením obchodu. (Dr Lizal)
  • Film byl dokončen již v roce 2007, diváci ho však poprvé mohli vidět až o dva roky později. Ohledně jeho konečné podoby se režisér a producent dlouho přeli. Producent nakonec využil svého práva posledního slova a snímek zkrátil z původních sto čtyřiceti na výsledných sto třináct minut. (sator)

Reklama

Reklama