Aubrey Fleming (Lindsay Lohan) je hned na začátku filmu unesena a během několika dní znásilněna, mučena a nakonec odhozena do příkopu. Nikterak milý osud... Skutečné problémy ale paradoxně nastanou, až když se Aubrey vrátí domů. Probírajíc se z amnézie zjišťuje, že vlastně Audrey vůbec není, že je její identické dvojče. Psycholog by v tom hledal schizofrenii, která se po tak traumatických zážitcích občas dostaví. Ve skutečnosti je však za tím vším komplot…a nebo ne? Každopádně před Aubrey teď stojí otázka, kterou nebude lehké rozluštit. A nemá na ní ani moc času: Její dvojnice je totiž v ohrožení života. A někde za vší tou lží se skrývá bolestivá pravda, která změní už tak dost otřesené životy mladých dívek. (PHE)

(více)

Trailer

Petulka88

Ať už má Lindsay Lohan jakkoliv špatnou pověst, fakt je ten, že je to pěkná baba. Tady je ovšem problém v tom, že tuhle splácaninu by neutáhla ani Helena Trójská. Přiznám se, že v první polovině mě to ani tak neštvalo, čím víc se ale film blížil ke konci, tím to bylo celé nesmyslnější a debilnější. A jako bonus si pro diváka tvůrci připravili jednoho z nejtrapnějších sériových vrahů v historii filmu. I tak to mohlo být oddechové béčko, to by se ale tenhle film nesměl brát tak smrtelně vážně. Celkově vzato, když si odmyslím Lindsayino svíjení u tyče, tak jde o ztrátu času. ()

moviesfan

Ani nevím co si mám o tomhle filmu myslet. Je geniální nebo je to naprostý propadák? Dejme tomu, že to je téměř průměr. Přijde mi to občas nudný, občas nechutný, ale zároveň je tam to ,,něco" nepopsatelnýho. Chtělo by to asi lepší zpracování. Ta modrá barva je skvělá až odpuzující. Občas jsem měl pocit, že sleduju kultovní filmek, někdy zas, že sleduju propadák. Hodnocení: 40% ()

chrispe odpad!

Koukala jsem na to a hlavou mi jelo, že je to pěkná číčovina. Řezání, šití a podobně bylo ukázáno tak, až se mi z toho obracel žaludek, škoda jen, že při záběru na Lindsay jsem měla spíš pocit, že trpí zácpou a ne že zažívá hrozná muka. Ale... o to by ani nešlo. Celý to bylo fakt stupidní. A teď... dát jednu hvězdu (vlastně ani nevím za co), nebo odpad? ()

Lum3n

Základní myšlenka není špatná, ale výsledek dost pokulhává. Scénář je místy děravý, místy dementní, režie nic moc, zvlášť v závěru jsem se dost bavil, protože ty hororový scény mi silně připomínali scary movie. Jen ty zlatý maliny pro Lindsay Lohan moc nechápu, protože jedinný důvod, proč jsem to dokoukal byla právě ona a její výkon mi vůbec špatný nepřišel. ()

cherita

Do odpadu to nehodím, protože ten závěr přece jen dával větší smysl, než jsem čekala a ani Lindsay Lohan se mi nezdála bůhvíjak „malinová“. Kdyby pan režisér nepotřeboval mít všechno modré, čímž asi chtěl dát najevo, jak je děsně art, bylo by to takové obyčejné mírně krvavé hororové béčko – zážitek za jednu hvězdičku. Ale modrá je dobrá, takže přihodím ještě druhou. P.S. pro ty, co se nebojí spoileru: Taky vás rodiče v dětství přesvědčovali, že chodit na hodiny klavíru vám nemůže ublížit? ()

• V čase 1:13:13 bere Dakota (Lindsay Lohan) svou „matku“ za ruku tak, že si propletou prsty. V dalším záběru však vidíme, že se drží za ruce úplně jiným způsobem. (Iveet)