Reklama

Reklama

Dokonale vycvičený bojovník proti terorismu a brilantní odstřelovač James Dial (Wesley Snipes) by si rád užil zaslouženého odpočinku, ale když ho na jeho farmě v Montaně navštíví bývalý šéf Jeremy Collins (Ralph Brown), souhlasí, že pro něj udělá ještě jednu věc - poslední „kšeft“... Má se dostat k nedávno zajatému teroristovi Ali Mahmudovi Džahárovi (Nikolaj Sotirov), který je držen v Londýně, a umlčet ho. James tedy odcestuje do Británie a splní, co slíbil - aniž by tušil, že byl právě kardinálně podveden! V mžiku se totiž z lovce stane štvanec a James má co dělat, aby v cizím městě našel úkryt před neodbytnými pronásledovateli z obou stran zákona, kteří ho chtějí zlikvidovat. (Canal+ Action)

(více)

Recenze (71)

dANo 

všechny recenze uživatele

Wesley Snipes ako nezničiteľný a nedolapiteľný agent, ktorého síce všetci dokonale monitorujú, ale aj napriek tomu ho nie sú schopní chytiť. Film ma trochu zaujal scénami z netypickým strihom, ktorý z chaotických akčných scén spravil aspoň trochu živšie filmárske úseky, ale zbytok je praobyčajný a ľahko predvídateľný B-čkový akčák s totálne hrozným, priam až pedofilným happy-endom. ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem od Wesleyho čekal víc, tak jsem byl docela zklamaný. Už to není co to bývávalo dříve. Ale není se čemu divit, protože poslední Wesleyho role jsou podobného ražení. Už to není ta akce co od něj fanoušek čeká. Film není žádný mega trhák, ale dá se na něj podívat. Vadil mi příliš jednoduchý děj, protože mi bylo hned jasné jak film skončí ( chtělo by to nějakou vyhrocenou situaci, nebo menší zdramatizování konce). ()

Reklama

Enšpígl odpad!

všechny recenze uživatele

No a teď jsem hovado zjistil, že už jsem to dokonce viděl a já to dal znovu, bože můj já jsem fakt kretén, takovou píčovinu a já jí dám 2x. Jde na odpad, protože tady se asi někdo s tím stříhem a kamerou definitivně posral, opravdu strčit tvůrce do mrazáku a pak trouby aby věděli jak jsem se cítil když jsem se díval na jejich filmový lejno. V roce 2007 jsme tomu dal 2* cha to ani omylem ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Bohužel musim konstatovat, že Áčkové doby Snipese jsou pryč a on chrlí jedno Béčko za druhým!! Přesto má Contractor zajímavého režiséra a poměrně slušné herecké obsazení!!..jenom že samotný film nepřináší nic, co by stálo aspoň za chvilku pocitu dobrého filmu!!...ale abych příliš nekritizoval....herecké výkony slušné a dále bych vyzdvyhnul holčinu, která mu pomáhá, přišlo mi to jako zajímavý prvek do filmu, i když hodně přitažený za vlasy...ale co, jsme ve filmu!!!!..škoda, že není více akce...díky rozpočtu!!!!...čistých 50%!!! Jednou větou: Ono to zase neni tak špatný, jenom to neni dostatečně dobrý!!:) ()

UranMiner 

všechny recenze uživatele

Takze Wesley sa nam dal na nieco malinko ine!? Sice hned v prvych minutach bolo jasne ako bude film vyzerat ale skutocne som necakal ze to schyta 3x pocas 105 minut :) (2 by som este zozral ) No v podstate nic prieborne sa ani cakat nedalo s ohladom na poslednych par veci ktore Snipes poctil svojim hereckym JA... Boze kede je cas ked som sa ako maly chlapcek tesil az opat kuknem na Bladea :) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Původně měl v tomto filmu hrát i Michael Biehn, ale kvůli časovému konfliktu s jiným filmem Planet Terror (2007) od projektu odstoupil. (ČSFD)

Reklama

Reklama