Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině. Společně na cestě za svými známými prožívají neobvyklou road movie plnou překvapení, nečekaných zvratů, tragédií, náhod a paradoxů, která postupně vyústí ve výsledek, který nemohl nikdo z nich předem předvídat. (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

zolo23 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekne natočený film o troch vojakoch,ktorí sa vracajú zo služby domov, aby potom spolu zažívali rôzne situácie, ktoré im vymyslel sám život. Tento film sám o sebe nie je dokonalý, ale ono sa naňho tak príjemne pozerá,že si ho jednoducho musíte zamilovať. A trojici ROBBINS, McADAMS a PEŇA to tak dokonale hralo...:-) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně příjemný film o osudu, náhodách a radostí ale i strastí ze života. Přesně o tom je film Šťastlivci a přesně to všechno se mi právě na tomhle filmu líbilo. Drama tak akorát, v žádném ohledu to nepřežene a komedie taky přesně tak v rozmezí, kde vše plyne naprosto bez potíží tak, jak to napsal sám osud. ()

Reklama

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Navenek docela příjemný film, jeho poselství se mi však pranic nelíbilo. Film na mě vyzněl, jakoby si ho objednala přímo americká armáda. Vyznění ve smyslu "doma je hezky, ale lepší je se na všechno a všechny doma vykašlat, válka je přece tak naplňující, nemůžete bez ní žít! A vojáci jsou všichni hrozně fajn lidi!" je fakt hnusné, a kvůli tomu, přes veškerou snahu, nemůžu dát víc než podprůměrné dvě hvězdy. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Čtyři dny, tři lidé, dva muži a jedná překrásná žena. The Lucky Ones není zrovna vrchol scénáristické geniality. Z čeho film těží je charisma hlavních postav, neboť takhle sympatickou trojici jen tak nenajdete. Celkový pocit na konci sice není "čtyřhvězdový", ale díky famóznímu výkonu Rachel McAdams nemohu jinak. ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film, který se mi hodnotí docela těžko. Do chvíle, kdy se Tim Robbins vrátí ke své ženě, jsem si myslel, že to nebude nic moc. Od tohoto momentu je to ale zajímavější pokoukání. I tak jsem měl pocit, že se skvělé chvilky střídají s těmi nudnějšími. Hlavním postavám není po herecké stránce co vytýkat. Je to taková správňácká trojka. Dost překvapila sympatická Rachel McAdams, od níž bych takovou roli nečekal. V tuto chvíli dávám za tři, ale je možné, že se mi to v hlavě ještě rozloží a hodnocení změním. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama