Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině. Společně na cestě za svými známými prožívají neobvyklou road movie plnou překvapení, nečekaných zvratů, tragédií, náhod a paradoxů, která postupně vyústí ve výsledek, který nemohl nikdo z nich předem předvídat. (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

jenik71 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film, který se mi hodnotí docela těžko. Do chvíle, kdy se Tim Robbins vrátí ke své ženě, jsem si myslel, že to nebude nic moc. Od tohoto momentu je to ale zajímavější pokoukání. I tak jsem měl pocit, že se skvělé chvilky střídají s těmi nudnějšími. Hlavním postavám není po herecké stránce co vytýkat. Je to taková správňácká trojka. Dost překvapila sympatická Rachel McAdams, od níž bych takovou roli nečekal. V tuto chvíli dávám za tři, ale je možné, že se mi to v hlavě ještě rozloží a hodnocení změním. ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Navenek docela příjemný film, jeho poselství se mi však pranic nelíbilo. Film na mě vyzněl, jakoby si ho objednala přímo americká armáda. Vyznění ve smyslu "doma je hezky, ale lepší je se na všechno a všechny doma vykašlat, válka je přece tak naplňující, nemůžete bez ní žít! A vojáci jsou všichni hrozně fajn lidi!" je fakt hnusné, a kvůli tomu, přes veškerou snahu, nemůžu dát víc než podprůměrné dvě hvězdy. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Hodně free, zábavná a mírumilovná road movie. Výběr herců je geniální, skvěle fungují jejich pošťuchování, roztržky, příhody a životní zkušenosti z armády. Nikdo nikoho do ničeho nenutí, jen se nechte dobře bavit a vychutnejte si tu projížďku s kytarou, červeným autem z půjčovny, ARMY tričkem a taky s tou funny story o Lucky Jimovi. Jo, a abych nezapomněl na naši trojku veteránů. 77% ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Když jsem film jen zběžně prolétla, tak mě naprosto ničím nezaujal. Takže docela dlouhou dobu jen ležel v mém počítači bez povšimnutí. Nakonec jsem se odhodlala ke shlédnutí, protože mi už nic jiného na koukání nezbylo a ono ejhle, z filmu o ničem se vyklubala příjemná podívaná, ve které se sice celou dobu víceméně nic neděje, ale má to vtip a strašně pohodovou atmosféru.Až tak se mi nezamlouvala ta účelová scéna s tornádem (ehm), ale jinak se mi to celkem líbilo,Rachel byla úžasná.3,5* ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá jízda tří vojáků Cheavera ( Tim Robbins ), T. K. Poola ( Michael Peňa ) a Colee ( Rachel McAdams ) do Las Vegas. Každý má sice jiný cíl ale ten se stává společným pro všechny. Přátelství léčí. Pěkné byly dvě scény, které stojí za vyzvednutí. A to byla scéna v kostele a následná slavnost. Trochu jsem se divil, že auto vydrželo tu bouři bez jediného škrábance. Ve Vegas není zase tak jednoduché se rozejít a máme tudíž možnost sledovat osudy tří aktérů dál až na opravdový konec jejich cesty. Přátelství, nádherná krajina, nevtíravé hudba ( Rolfe Kent ), lehký děj no docela slušná Roadmovie. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama