Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině. Společně na cestě za svými známými prožívají neobvyklou road movie plnou překvapení, nečekaných zvratů, tragédií, náhod a paradoxů, která postupně vyústí ve výsledek, který nemohl nikdo z nich předem předvídat. (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

fmash 

všechny recenze uživatele

Příjemná road-movie o trojici jinak zcela nezajímavých týpků, jejichž plánovaný příjezd do domoviny má úplně jiné rozuzlení, než očekávali. Všichni, jakkoli jsou rozdílní, postupně naleznou přátelství, trochu dozrají, docela nás pobaví a pak zase zmizí beze stopy. Je milé, že ačkoli film zmiňuje problematiku blízkovýchodní války a postoje běžných Američanů k ní, včetně veteránů, činí tak nenápadně a apoliticky, bez citelného nátlaku na diváka. Hezká trojka. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Když jsem film jen zběžně prolétla, tak mě naprosto ničím nezaujal. Takže docela dlouhou dobu jen ležel v mém počítači bez povšimnutí. Nakonec jsem se odhodlala ke shlédnutí, protože mi už nic jiného na koukání nezbylo a ono ejhle, z filmu o ničem se vyklubala příjemná podívaná, ve které se sice celou dobu víceméně nic neděje, ale má to vtip a strašně pohodovou atmosféru.Až tak se mi nezamlouvala ta účelová scéna s tornádem (ehm), ale jinak se mi to celkem líbilo,Rachel byla úžasná.3,5* ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $266,967Tržby Celosvetovo $287,567║ by som fakt nečakal že Neil Burger ako režisér bude po otrasnom Iluzionistovi niekedy za niečo stáť ale prekvapil a túto armádnu drámu troch vojenských maródov zvládol dosť dobre, dejovo ide o v skutku pestrú jazdu naprieč Amerikou, kde na prvý pohľad z banálnych udalostí vytrieskal možné maximum, má to správny nadhľad a nechýba tomu sprvána dávka odľahčenia a nádych dramatu /75%/ ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Komické to teda moc nebylo. Spíše psychologické drama. Ten paradox, když je někdo schopný dát se zavřít, ale nakonec se stejně vrátí. Než do kriminálu, tak bych osobně raději sedl na spoj do Kanady s vojínem a její kytarou (doprovod i finance zajištěny), ale každý svého štěstí strůjce. Jediný, u koho se návrat dal ještě pochopit byl Tim Robbins. Kromě toho byl snímek i nudný a pociťově mnohem delší, než uváděná hodina a tři čtvrtě. Ale špatné to taky nebylo. Zajímavé a zároveň nudné - další paradox. 65% ()

venison 

všechny recenze uživatele

Příjemná tradiční road movie o cestě po státech, o cestě životem, o cestě osudem šmrcnutá velkou dávkou štěstí i smůly.. Lehce náborový scénář pro USA ARMY - kterak ztroskotanec na smysl života přišel.. Tim Robbins, Michael Peña a Rachel McAdams byli velmi zábavní.. Rachel, která většinou vyžírá role nesympaťaček, koupila roli velmi sympatickou a k pomilování :-D ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama