Reklama

Reklama

Jack Brooks: Zrůdobijec

  • Kanada Jack Brooks: Monster Slayer (více)
všechny plakáty
Trailer

Jack Brooks má problémy se sebekontrolou. Od doby, co mu rodinu zabili tajemní démoni, neovládá vztek. Když jeho přátele napadne starodávný démon, neváhá a jako jediný se mu postaví... Na počátku indiáni bojují v pralese s monstrem. Jack Brooks je mladík, který nedokáže ovládat svůj vztek a často se naštve. Když byl malý, nebyl takový. Jeho rodinu ale napadlo monstrum a zabilo mu rodiče i sestru. Od té doby chodí na terapie. Také navštěvuje kurzy chemie. Tam ho poprosí jeho učitel, jestli by se mu nepodíval na trubky u něj doma, protože Jack je instalatér. Jack přijede do starého domu k učiteli. Opravuje vodovod, ale nepodaří se to. V zemi se ale při tom něco probudí. Jack odjede a učitel usne. Do domu se dostane kouř, který učitele ovládne. Ten má pak černé oči a nekoordinovaně se pohybuje po bytě. Ráno se probudí a neví, co se stalo. Zjistí, že v noci vyhrabal rukama díru před barákem. Ze zvědavosti pak pokračuje v kopání lopatou. V zemi najde starou bednu. V ní jsou kosti člověka a tepající srdce. Učitel je násilně nucen srdce sníst. Poté se chová divně, ve škole na hodině se pozvrací a předčasně ji ukončí. Jack se mezitím pohádá se spolužákem, kvůli jeho přítelkyni, a protože je agresivní, dá mu pěstí. Mezitím profesor doma sní svého psa a z břicha mu vyleze kus chapadla. Jack jde ke starému obchodníkovi pro nový ventil do potrubí pro pana učitele. Starý muž mu poví příběh, že v domě učitele žil dřív jeho strýc a měl ve sbírce z Japonska černé srdce. Srdce se jednoho dne dostalo do něj a on se zbláznil, byl posedlý démonem a pak napadl i jeho a ukousl mu ruku. Starý muž (v té době ještě mladý kluk) se musel bránit, strýce zastřelil jeho brokovnicí a tělo pohřbil do bedny a zakopal společně se srdcem. Jack tomu moc nevěří. Učitel se poté objeví ve škole a po chvíli z něj vyleze monstrum, které chytí většinu studentů chapadly a ze dvou udělá podobná monstra. Jack uteče se svou přítelkyní, ale v autě si vše rozmyslí a vrátí se zpátky zachránit ty, co ještě žijí. Začíná boj s monstry... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak první půlhodinka je celkem nuda. Že jde o hororovou komedii jde alespoň trochu poznat až s postupnou proměnou R. Englunda kterej tady hraje učitele. Nějaké vybíjené monster se divák dočká v podstatě až v posledních cca 20minutách. Nejde o žádnou převratnou hororovou komedii kterou bych někomu vyloženě doporučil ale v rámci Béčkovejch hororovejch komedií ty 3hvězd dám. Především oceňuji práci maskérů. Zvlášť v dnešní době kdy si každej raději vypomáhá CGI efekty kterým já zrovna moc nefandím. Jen je škoda, že film končí tam kde b se měl teprve rozjíždět. Možná v tom měl být záměr druhýho dílu. ()

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Strašná krávotina... Začátek příšerně nudný, hlavní hrdina nesympatický jouda a celý film provází všudypřítomná imbecilita všech postav. Fakt mi to moc vtipné nepřišlo. Ty dvě hvězdy uděluju za docela vtipně udělané příšerky a Englunda zase v trošku jiném světle a podání než jsem byla zvyklá, už jsem ho viděla dělat všechno možné, ale blít ještě vážně ne :) ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Jako dítě jsem byl klidný....... Tak nějak po půl hodině jsem zjistil, že se nudím a příběh mě nebaví. Tak jsem si udělal kafe (naštěstí voda teče) a při pohledu na Roberta Englunda, jsem si uvědomil, že zlatá éra Freddyho, už je dávno pryč. CITÁT - Je mi zle........ Triky slabé, humusácké scény jsou na zvracení a dějová stránka je strašně jednoduchá. ()

Wancohoff 

všechny recenze uživatele

(9,2,2010 DVDRip) prva tretina nuda, druha tretina vcelku zaujimava a vtipna vdaka R.englundovi (ten je skvely v akejklvek srackovej céčkárne) a tretia tretina celkom pozeratelna goreshow avsak cakal som viac druhov monstier nie len x-tuuu variaciu zombie...PS: inspiraciu z SLITHERa nejde upriet... raz pozriet v poho... 60% ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Od veci začiatok bol ako z Xeny, kde nejaký gumený žaluď v džungli natrhával rite domorodcom. Potom ukázali hlavného hrdinu, inštalatéra s neovládateľnými záchvatmi zlosti, ktorému v detstve zabilo nejaké monštrum rodičov. Najprv som myslel že to bude štandardná kravina o ničom, ale keď profesor Robert Englund zožral démonický hnus a začal nekontrolovateľne žrať, začalo to byť zaujímavé. Pravda, podivné bolo že aj keď Englund dostáva dosť priestoru na vyvádzanie, zhusta vyšiluje, grcia na tabuľu a tak vôbec, neprišiel mi až tak moc zábavný a to ma vydesilo. Nakoniec sa úspešne vyžerie do takého štádia až sa premení na... nie Stevena Seagala ale grotesknú chápadlovú obludu v pôvabnom bábkovo animatronickom stvárnení. Tu sa musím pristaviť pri fakte, že efekty v tomto filme sa zarputilo vyhýbajú digitálu a radšej to robia poctivo ručne. Za to majú u mňa jednu hviezdu priamo z Leninovej baranice. Morbídny humor, občas pekné gore chuťovky a wrestling s nakazenými jedincami na školských chodbách je tiež plus. "Ako ste vykopali ten hrob len s jednou rukou? Dalo to fušku!" Jedna z tých lepších hovadín. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (8)

  • Záverečné monštrum, ktoré sa volá Prof Monster, muselo riadiť 6 až 8 ľudí naraz. (beso74)
  • Rozhlasová stanice, kterou Jack (Trevor Matthews) vždy poslouchá, je 88,7, což je hlavní alternativní rocková stanice ve Windsorfu v oblasti Michigan. John Ainslee a producent Patrick White jsou rodáci z Windsoru. (Terva)
  • Film měl premiéru 9. října 2007 na filmovém festivalu v Sitges ve Španělsku, odkud si režisér Jon Knautz odnesl cenu poroty Carnet Jove. (Terva)

Reklama

Reklama