Reklama

Reklama

Naruto: Šippúden

(seriál)
  • Japonsko ナルト 疾風伝 (více)
Trailer
Japonsko, (2007–2017), 200 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Masaši Kišimoto (komiks)

Hrají:

Džunko Takeuči, Noriaki Sugijama, Nana Mizuki, Romi Paku, Akeno Watanabe, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Džúróta Kosugi, Ikue Ótani, Jú Asakawa, Júsuke Kamidži (více)
(další profese)

Epizody(500)

Obsahy(1)

Seriál se odehrává dva a půl roku po odchodu Naruta z Konohy. Náš hlavní hrdina zmoudřel a pomalu si začíná získávat přátele. Tým 7 získá náhradního člena za Sasukeho a pokusí se ho dostat ze spárů Orochimara a následně organizace Akatsuki. Podaří se jim Sasukeho zachránit nebo bude dokonce válka ninjů? Bude Sasukemu stačit pomsta nebo bude schopen zajít dále? (Negticek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

Shredder 

všechny recenze uživatele

Shippuden je vyspelejsi ako povodny Naruto, ma lepsi soudtrack (na kresleny serial neuveritelna hudba), stale skvelu grafiku a hlavne suboje s Akatsuki su nezabudnutelny zazitok. Narozdiel od plytkejsieho Bleachu sa viac rozobera psychologia postav a pocity. Nenavidene fillery( tiez sa priklanam k nazoru ze su neskutocne nudne) su bohuzial nevyhnutnostou inak by anime dobehlo mangu a na novy diel by sme museli cakat nie tyzden ale tak mesiac, ak nie dlhsie. ()

Blacki 

všechny recenze uživatele

Moje druhé nejoblíbenější anime. Oproti první řadě (pokud se tomu tak dá říci) se mi Shippuden líbí mnohem více, asi díky tomu, že jsou všichni starší, mají nové techniky a celkově mi příběh přijde více dospělejší. Fillery se samozřejmě vyskytují, ale i tak si myslím, že to seriálu příliš neubírá. Baví mě a to mi stačí. ()

Reklama

Pája=) 

všechny recenze uživatele

Skvělé pokračování už tak dobrého seriálu "Naruto". Uzumaki Naruto dospěl, stejně jako jeho seriál. Je mnohem vážnější, jde o daleko víc. Pořád se může chlubit s neuvěřitelně detailními postavami. Neuvěřitelně návyková záležitost, kde vás štve snad jen to, že musíte čekat každý týden na dvacet minut z tak užasného díla :) Nemůžu jinak, já ho prostě miluju... Kagebushin no jutsu! ()

ElChe 

všechny recenze uživatele

Naruto je anime s obrovským potenciálem, bohužel tvůrci anime se asi rozhodli, že pošlou celý příběh i s jeho postavami do kytek. Začátek Shippudenu byl poměrně slibný a navazoval na zdařilé dílo Naruto, co se ovšem začalo dít od Peinova vpádu do Konohy nemá snad obdoby. Tvůrci se neustále snaží "vylepšovat" původní historii o příšerné fillery, které snad nemají konce. Oproti manze, která je výborná si tedy anime stojí velmi špatně. ()

Cooller 

všechny recenze uživatele

Naruto se vrací jako adolescentní (už ne tak extra otravný jako v předchozí serii) hrdina. perfektní anime doufám že nás toho jestě od Kishimota mnoho čeká. Zpracování shippuuden se mi líbí více než přechozí mladší verze(a to ne jen kvuli tomu že fillery jsou kratší a dokonce i leckdy zábavné než v mladším podání). Anime plné napětí, očekávání lásky zrady a nenávisti pomstě a prostě všechno co ke světu dobra a zla patří ;) 100% protože neznám lepší anime.... oblibeny charakter: Orochimaru ()

Galerie (1 539)

Zajímavosti (22)

  • Na motivy seriálu vyšlo několik videoher na herní konzole Playstation 2, Playstation 3, Playstation Portable a Xbox 360. (cvaky32)
  • Kakashi během scény, ve které čte přes noc svou knihu, nemá na svém levém rameni tetování Anbu. (Kubaaa97)
  • Některé techniky klanu Uchiha jsou pojmenovány po předních šintoistických bozích, např. Izanagi (bůh, který spolu se svou mladší sestrou a zároveň manželkou Izanami založil Japonsko), nebo po jejich dětech - Amaterasu (bohyně slunce), Tsukuyomi (bůh měsíce) nebo Susano'o (bůh bouří a moří). (Hromino)

Reklama

Reklama