Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tahle laciná animace mě k smrti nudí a roztomile infantilní béééééééé mi přijde stejně imbecilní jako vymývání mozků dětem seriálovým (s)hitem Telletubies.92% beru jako vítěztví ČR v užívání marihuany a nakládačku pro rozum od infantilnosti.Myslete si že jsem necita,ale i já koukám na pohádky a nemám problém se kolikrát u filmu dojatě rozbrečet,ale tohle mi přijde jako nějaké ufounské spiknutí :-DDD Béééééééé volééééééé :-) ()

M0NCA 

všechny recenze uživatele

Pro plastelínu mám slabost od dětství. Moc dobře nechutná, ale něco na ní bylo... Došlo mi sice až postupem času, že když nesmícháte všechny barvy dohromady a nenalepíte pod stůl tak, aby to rodiče nenašli, může vzniknout něco stejně roztomilého, zábavného a přitom geniálního, jako je Shaun, zato bylo moje vzezření silnější a já můžu slíbit, že moje děti na Shaunovi jednou vyrostou. Spolu s Krtečkem, samozřejmě :) ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Na Disneyovku nebo Pixar by to byla výborná práce, ale od Aardmanů člověk přecejen čeká něco víc, než zábavnou infantilitu. A na nic jiného než na humor pro dvanáctileté děti se tu bohužel nehraje - humor na dětskou kategorii kvalitní, to nepochybně, takže až unesu nějaké cizí dítě a budu ho mít zavřené v kleci ve svém sklepě, jistě mu Shauna pustím, ale ve srovnání s Wallace a Gromit, či se Slepičím úletem, je to slabší odvar. 7/10 ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Jediný dôvod, prečo nenapálim do plných, je, že tento animák patrí skôr do kategórie detských a tým pádom bez nejakej významnej pointy. Avšak na druhej strane je to seriál nádherný, milý a hlavne neskutočne funny, pričom ja som sa pri pár epizódach tak rehotal, že konec. Skvelý unikátny motív čiernej plastelínovej ovce a jej kumpánov. A tie prasce, z tých som nemohol. Nevidel som ešte všetky série, ale na tú poslednú sa maximálne teším. Tento seriál je proste cool, tak ako cool je samotný Shaun. 85 % ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nick Park, tvůrce seriálu, navrhl výtvarnou podobu ovcí. A pak už to jelo. Ač je celý proces tzv. stop-motion animace zatraceně časově náročný. Modelínové kousky se prodaly do televizí po celém světě a slaví mimořádný úspěch. Obrýlený farmář, hlídací pes, provokující trio prasátek, býk a stádo v čele se Shaun. Celé to má super atmosféru, kouzelný britský humor a nespočet nápadů, které divák sotva stíhá pobírat. Dětský obzvlášť. Moc fajn. Bééé. ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • Shaun je ve skutečnosti beránek a ne ovečka, jak je v českém překladu chybně uvedeno. (PRobin)
  • V tejto epizóde je použitá hudba z Rossiniho opery "Straka zlodejka". (lemonova)
  • V celém seriálu nezazní žádné dialogy. Hlavní postava komunikuje výhradně bečením a své myšlenky vysvětluje kreslením diagramů. (philip.j.fry)

Reklama

Reklama