Reklama

Reklama

Všichni milují Mandy Lane

  • USA All the Boys Love Mandy Lane
Trailer

Obsahy(1)

Stredoškoláčka Mandy Lane (Amber Heard) sa cez jedno leto zmení z nepekného dievčaťa na krásku. Tým sa okamžite zvýši záujem o jej osobu u populárnych deciek zo školy, ktorí ju nakoniec pozvú na víkendovú párty na odľahlom ranči. Ako však zábava vrcholí, účastníci začnú za nejasných okolností miznúť. (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Všichni milují Mandy Lane? Tak za prvé – a kde všichni nechali oči? Obsadit do role postavy, z níž jsou všichni hotoví a všichni ji milují naprosto tuctovou holku? Čímž nechci říct, že by byla škaredá, ale žádná sex bomba, kvůli níž bych skákal ze střechy to ale také rozhodně není. To ta bruneta mě tedy brala mnohem více. Za druhé – znamená to, že se jí všichni kolem ní (evidentně i včetně spolužaček) chtějí dostat do kalhotek, že ji milují? Ale nechme té sémantiky. Na tomhle filmu je špatně naprosto úplně všechno - ultraslabý scénář operující s dementními, hloupými a velmi nesympatickými postavami, zápletka která postrádá to základní - motiv, kamera, neexistence děje, a i ten "povinný" zvrat na konci není nijak překvapivý. Záporáka film, jenž žánrově stojí zpravidla na neznalosti jeho identity, odhalí film už v polovině? Během prvních pěti miut mi bylo jasné, že mě ten film bude srát a znechucovat každou další vteřonou, která uplyne, přesto jsem ho dokoukal, abych se ujsitil, že tomu tak opravdu je. Ani v tom mě nedokázal překvapit. První půlka filmu je jen ta nejstupidnější teenagerovská komedie, ale bez humoru, a když dojde na krev, s kvalitou filmu to nijak nehne. Opravdu nechápu, že se v té dvacítce hodnotících, co se mi tu ukázala, neobjevil ani jediný odpad. Abych to shrnul - kecy o sexu, drogy, chlast a vrah, kterým jsem chtěl být já sám, abych ty stupidní postavy s radostí a zadostiučiněním pomasakroval. A věřte, že bych se vyřádil mnohem lépe, než ten patlal z filmu. Ani to prostě k alespoň trochu dobrému filmu nestačí. ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Dobrá hudba, premakané efekty... Tým sa ukončili ďalšie pozitívne vyhliadky na to, že sledujem FAKT dobrý film. Dej točiaci sa okolo nevinnej Mandy Lane, po ktorej (ako už z názvu vyplýva) všetci šli ako kŕdeľ supov, bol od začiatku dosť čitateľný, priehľadný. Aj keď musím priznať, že ma prekvapil ten nečakaný zvrat v závere. ()

Reklama

MareT. 

všechny recenze uživatele

No je to fakt bída. První půl hodina byla celkem fajn (i když se tam vlastně nic nedělo), ale potom už jsem si jen přál, aby to už skončilo a i když konec malililinko překvapil, stejně to nebylo dotažené do konce (něco jako trochu pochopitelnější motiv bych si teda prosil). A jinak postavy byly neuvěřitelně stupidní!! ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Ne, že by Amber Heard v mých očích vyvolávala dojem naprosté sexbomby, ani s žádnou jinou částí mého těla případně moc nezacvičila..;) Že bych z ní měl "husinu"..;) To zrovna ne, umím si vybavit minimálně patnáct dvacet "roštěnkovatějších" krasavic !! Ale svoje si v tomhle Levineově teenagerovském slasheru odehrála, stejně téměř zbylé herecké osazenstvo, až nezvykle v mezích civilnosti.. Celkově film, Levine moc mile překvapil, snahou vybočit z žánrové řady, což se do jisté míry i povedlo zejména díky neteenagerovskému soundtracku, poctivé realistické kameře a hlavně do posledních chvil nečekanému závěru !! Ta pointa nebyla vůbec hloupá, naopak mě vážně nadzdvihla a nadchnula !! Nebudu si na nic hrát, i přes velký počet "odkoukaných" hororů jsem nic prakticky do poslední chvíle nečekal.. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Najzaujímavejšie na filme je, že je to dosť verný update raných 80s slasherov, azda s jediným rozdielom v úplnom konci. Tragédia na začiatku, nudné vatovité plky teenagerov a postupné mordy. Bez postáv-karikatúr a nadhľadu 90s revivalu. Záverečný zvrat, ktorý sa odkazuje k school shootings, je zaujímavý, ale ani ten nevytrhol film z priemeru. Ak by v ňom boli lepšie postavy, bolo by to o poznanie lepšie. Napríklad to, že každý chce Mandy, je zjavné iba z ich kecov, na tej postave nie je vôbec nič výnimočné, pri všetkej úcte k Amber Heard, nebudí ani dojem, že je oveľa krajšia ako jej spolužiačky. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Ranč, který se ve filmu objevil, patřil rodině Hilary Duff. Součástí ranče byl i hřbitov s více jak 60 hroby z 19. století. (hladass)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 92. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Během natáčení byli pro štáb a herce obrovským problémem červení mravenci. (hladass)

Reklama

Reklama