Reklama

Reklama

Krvavá laguna

  • Austrálie Black Water (více)
Trailer

Grace, Adam a Lee se po vánočních svátcích strávených u matky v severní Austrálii rozhodnou užít si dva týdny volna a navštíví Krokodýlí zábavní park v Ainsley. Na další den si vyberou plavbu po řece s heslem: “Poznejte divočinu, ulovte rybu.“ Lov ryb si moc neužijí, neboť se z lovců stane kořist jednoho krokodýla. Musí se dostat ze složité situace a zůstat naživu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Najlepšia a najzaujímavejšia časť takýchto filmov je pre mňa vždy tá, kde človek je zahnaný do úzkych predátorom. Je veľmi osviežuúce pripomenúť si, že nie sme pánmi každej situácie, aspoň čo sa týka zvierat. Zametáme s tými slabými a bezbrannými, ale tie nebezpečné z nás urobia fašírku akonáhle sa ocitneme v ich prirodzenom prostredí a bez zbraní. Sme len smiešni a úbohí nafúkanci, a to platí či už film bol, alebo nebol vymakaný k dokonalosti. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

no to byla zase jednou slabomyslná srágora!!!!..... Kdo není úplný ignorant a má alespoň základní povědomí o chování krokodýlů, jejich stylu lovu atd..nemůže uvěřit téhle prvopánové zrůdě,která se chová jako sériový vrah vraždící jen tak pro zábavu a z nenávisti, protože ho v mládí sexuálně zneužíval úchylný, beznohý dědeček......Kdo má alespoň půlku mozku, toho bude iritovat dementní chování postav, amatérský a nepovedený pokus o jakousi psychologii-či co...a naprosto vatoidní dialogy..... Kdyby se mi tvůrci nesnažili pomoci keců o skutečných událostech vnutit za každou cenu jakýsi nefungující pocit reálnosti, tak bych to bral aspoň jako šikovnou zvířecí vyvražďovačku á-la Aligátor, ale takhle jak je to natočené a jak se to prezentuje je to zcela nefunkční.............. Zvláštní je, že Traucki po téhle sračce natočil The Reef(2010), kde místo krokodýla nasadil žraloka, debilní postavy vyměnil za sympaťáky s mozkem a místo nudařských rádobypsychologických keců nám předhodil napínavou akci, která má dynamiku od začátku do konce-A všechno náhle funguje přesně jak má=Takže doporučení=Pokud jste Krvavou lagunu ještě neviděli, klidně si jí nechte ujít a pusťte si místo toho o několik tříd lepší The Reef. ()

Reklama

Hakha 

všechny recenze uživatele

Dost velké zklamání, tak špatný film jsem nečekal. Vše působí televizně od výkonů herců až po kameru, ale to bych za tak velký problém neviděl. Napětí je nulově a hercům jsem nic nevěřil a necítil jsem s nimi, nejvíce jsem kroutil hlavou nad dialogama, které jsou příšerně napsané a celkově jsem nečekal takovou roztahanou nudu s mnoha scénáristickými hloupostmi. Mé hodnocení 1 hvězdička… ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Ne moc známej, ale pěknej Australskej thriller s mořským krokodýlem. Čtyřčlenná skupina se vydává na dobrodružnou cestu Austraskými mokřinami. Shodou nešťastných událostí se ale ocitají na stromě bez možnosti útěku a pod nimi obrovský a hladový krokodýl. Atmosféra by se doslova dala krájet. Založeno na skutečných událostech. Před několika lety se tento zážitek stal skupině turistů. I když samotný příběh je silně pozměněn. To však snímku neubírá na působivosti. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tři lidi na stromě. Je sice moc hezký, že se tam kolem nich prohání celkem sympatickej krokodýl, ale pořád jsou to tři lidi na stromě. Když už se někdo z nich odváží do vody, aby posloužil jako sváča, tak se zblázní kamera a vzápětí se všechno zase vrátí na strom. Pobavil alespoň závěr, ačkoliv působil dost pitomě a úplně nesympatičtí nebyli ani herci. No a podle skutečný události? To jako fakt? I když jestli to vyprávěla ta buchta......... 30% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Na festivalu Undergroundového filmu v Melbourne byly snímku uděleny dvě ceny, které si odnesli John Biggins za nejlepší kameru a David Nerlich a Andrew Traucki za nejlepší režii. (Terva)
  • Natáčení probíhalo převážně v Sydney v obchodní čtvrti zvané Oatley. (Terva)

Reklama

Reklama