Reklama

Reklama

Krvavá laguna

  • Austrálie Black Water (více)
Trailer

Grace, Adam a Lee se po vánočních svátcích strávených u matky v severní Austrálii rozhodnou užít si dva týdny volna a navštíví Krokodýlí zábavní park v Ainsley. Na další den si vyberou plavbu po řece s heslem: “Poznejte divočinu, ulovte rybu.“ Lov ryb si moc neužijí, neboť se z lovců stane kořist jednoho krokodýla. Musí se dostat ze složité situace a zůstat naživu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

sheen 

všechny recenze uživatele

No, když je film podle skutečné události, tak by to mělo být aspoň trochu realistické. Ale pochybuji, jak je tam ten krokouš držel v tlamě.....když taková hora masa stiskne, tak je cokoliv K.O! A ne, co se předvádělo tady, teda s porovnání s filmem Rogue...těžká slabota. No alespoň nějaká atmosféra a náboj tam byl, místy jsem byl napnutý. ()

dawe04 

všechny recenze uživatele

Třetí jízda s nenažraným plazem z trojice krokodýlích filmů z roku ´07. A také ta nejlepší. Krvavá Laguna je rozhodně nejpomalejší, akce je umírněna na minimum. Což ale vůbec nevadí, film tak dostává rozměr hororvého dramatu. A to kvůli výborným hercům, temné atmosféry a slušného scénáře. Minimáně dvě scény, při kterých jsem měl žaludek až v krku, nejrealističtější krokodýl, co jsem zatím viděl (mimo dokumenty National Geographic a zoo), ale chápu, že to pomalé plynutí snímku může odradit. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Rok 2007 byl bohatý na kvalitní krokodýlí horory. Kromě Black Water si odbyly premiéru i Rogue a Primeval. Všechno to byli přerostlí hajzlové, co buď uměli trpělivě vyčkávat, nebo rychle běhat po souši. Jenže ani jeden z nich se nemůže pochlubit takhle vychcaným predátorem, jaký byl právě tady. I přes ten minimalismus napínavá podívaná. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Dost velké zklamání, tak špatný film jsem nečekal. Vše působí televizně od výkonů herců až po kameru, ale to bych za tak velký problém neviděl. Napětí je nulově a hercům jsem nic nevěřil a necítil jsem s nimi, nejvíce jsem kroutil hlavou nad dialogama, které jsou příšerně napsané a celkově jsem nečekal takovou roztahanou nudu s mnoha scénáristickými hloupostmi. Mé hodnocení 1 hvězdička… ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Rodrigo Balartza a Maeve Dermody získali ceny AFI za nejlepší střih a nejlepší herečku ve vedlejší roli. (Terva)
  • Na festivalu Undergroundového filmu v Melbourne byly snímku uděleny dvě ceny, které si odnesli John Biggins za nejlepší kameru a David Nerlich a Andrew Traucki za nejlepší režii. (Terva)
  • Natáčení probíhalo převážně v Sydney v obchodní čtvrti zvané Oatley. (Terva)

Reklama

Reklama