Reklama

Reklama

Krvavá laguna

  • Austrálie Black Water (více)
Trailer

Grace, Adam a Lee se po vánočních svátcích strávených u matky v severní Austrálii rozhodnou užít si dva týdny volna a navštíví Krokodýlí zábavní park v Ainsley. Na další den si vyberou plavbu po řece s heslem: “Poznejte divočinu, ulovte rybu.“ Lov ryb si moc neužijí, neboť se z lovců stane kořist jednoho krokodýla. Musí se dostat ze složité situace a zůstat naživu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

Rm. 

všechny recenze uživatele

Béčko na odreagování, nemohu však dát vyšší hodnocení - scény s krokodýlem bohužel působí velmi nerealisticky až vtipně. Při setkání s krokodýlem má člověk tendenci se spíše smát než bát. V tento rok vyšel ještě jeden krokodýlí a tím je Rogue, který je dle mého názoru akčnější a celkově o třídu výše. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Po filmu jsem sáhnul, protože se mi líbí filmy, kde jsou hrdinové v pasti, odříznuti od světa, bez minimálních nadějí k záchraně (např. Odsouzeni zemřít nebo ostrovní filmy). V tomto případě se několik hrdinů dostává na stromy nad nekonečně rozsáhlou deltou nějaké řeky. No prostě voda je všude a oni šplhají po stromech jak opice. V čem je problém? Je tam chytrý krokodýl. A právě ve slově chytrý vidím jeden ze zádrhelů filmu. Vždyť ten krokodýl neloví, ten si z těch chudáků dělá takovou prdel, že to je naprosto nereálné a působí to hodně divně. Chování lidí a některé scény jsou taky mimo mísu, takže požitek z pěkné přírody a docela napínavé atmosféry je poměrně často kažen. Je to škoda, nápad to není špatný, ale chtělo by to zapracovat na logičnosti a celkovém zpracování. 45% ()

Reklama

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Najlepšia a najzaujímavejšia časť takýchto filmov je pre mňa vždy tá, kde človek je zahnaný do úzkych predátorom. Je veľmi osviežuúce pripomenúť si, že nie sme pánmi každej situácie, aspoň čo sa týka zvierat. Zametáme s tými slabými a bezbrannými, ale tie nebezpečné z nás urobia fašírku akonáhle sa ocitneme v ich prirodzenom prostredí a bez zbraní. Sme len smiešni a úbohí nafúkanci, a to platí či už film bol, alebo nebol vymakaný k dokonalosti. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Slušný nízkorozpočtový hororík, ktorý vsadil na atmosféru a strach číhajúci pod vodou. To, že krokodíla uvidíme len občas, je len plus. Herci odviedli to čo mali a film vám určite pripomenie, že výlet loďkou v takýchto miestach určite nie je najlepší nápad. Film za slušné 3 disky a niečo naviac za nevtieravosť a snahu ukázať veci tak ako sa dejú, vierohodné dialógy a reakcie. Stupídne, často až nereálne jednanie postáv, to je jedna z veci, ktoré ma dokážu pri takýchto typoch filmov najviac vytočiť. Toto je ukážka slušne odvedenej práce. Za málo peňazí veľa muziky. Film 7/10. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo převážně v Sydney v obchodní čtvrti zvané Oatley. (Terva)
  • Film je inspirovaný skutečnými událostmi útoků krokodýlů v Severní Austrálii z roku 2003. (Terva)

Reklama

Reklama