Reklama

Reklama

Devítky

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Gary sa rozišiel s priateľkou a pri pálení jej vecí to preženie s horľavinami. Vzápätí sa opije, šoféruje, vezme si crack a nakoniec havaruje. Vytriezvie až v nemocnici. Súd mu nariadi domáce väzenie, na ktoré má dohliadať optimistická novinárka Margaret. Presťahuje ho do dočasne prázdneho domu, pretože jeho majiteľ, spisovateľ, je na turné v Kanade. Gary sa zoznámi so Sarah – atraktívnou, zdanlivo spokojnou susedkou. Aj priateľstvo s Margaret sa zdarne vyvíja. Lenže... Dejú sa prečudesné veci – Greg nachádza zápisky a vôbec si nevie spomenúť, že ich napísal, počuje hlasy. Je naozaj Garym, alebo je niekým celkom iným? A to je len začiatok... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

je to dobře natočené, skvěle zahrané a dobře se na to kouká, ale u takového filmu musí být scénář propracovanej do nejmenšího detailu, na můj vkus tam bylo děr až moc... Bohužel, jinak by se mi "devítky" určitě dost líbily... Takhle je to jenom za tři, ale na závěr ve třetí části rozhodně koukalo velmi dobře. Tak nakonec přidávám i tu čtvrtou ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Hmmm.....ještě teď jsem v takovém podivném rozpoložení. Kdo za to může? Báječný scénář,skvělý Ryan Reynolds,sympatická Mellisa Mc Carthy, pěkná kamera a úžasný soundtrak, který mi dopomohl dostat se trochu na přirovnání Svět podle Prota? Tři zdánlivě nesouvisející příběhy, jen postavy mají stejný,nebo vylepšený vzhled, ale žijí jiným životem. Tápání, náklonnost, střípky věcí, které nedávají smysl postupně začínají zapadat a donutí přemýšlet i ty, kteří by jindy tohle téma blahosklonně přešli. Ale ten zmatený, zvláštní pocit,že vše je nakonec v pořádku, přetrvává. Kdo by nechtěl být chviličku střípkem, který zapadne do mozaiky nejlepšího řešení....nemá smysl vykládat děj, smysl má si tohle pustit..a já pořád nevím, zda jsem neohodnotila málo.Ale co my lidé víme..... ()

Reklama

mm13 

všechny recenze uživatele

Dobre plynúca mysteriózna mozaika s nie práve najšťastnejšie zvoleným hlavným predstaviteľom, ale predsa pútavá, chcete vedieť, ako to skončí. No, a končí to podivne, po dejovej stránke síce všetko klapne, ale čo tým chceli autori povedať už mi uniká. Ako čo i len pozastavenie sa nad vzťahom Boha a človeka podivné, ako pozitivisticky ladená moralitka blábol. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Film, který se tváří ohromně složitě, ale jeho pointa je vlastně jednoduchá, potěšující a dokonce logická. Fanoušci Donnieho Darka, Osudového doteku a podobných fimů budou nadšeni. Mimochodem skvělý výkon Ryana Reynoldse. Kam ten se z ne moc dobrého herce v podprůměrných komedií dokázal vypracovat, klobouk dolů. 8/10 a nebýt té první části, šel bych na devítku :) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Festival divných věcí, který nutí přemýšlet. Fakt, tady je jedna divná scéna za druhou. Jenže to sotva celé nějak drží pohromadě, což ale chápu, že není těžké udržet, jelikož natočit něco takového a zvládnout v tom na výbornou děj jen tak nejde. To mě ale dostává k další věci, a to závěru, který jsem prostě čekal větší, ale vymyslet k tomu fakt pořádný konec nezvládne jen tak někdo... A kdoví, jestli jsem si ten konec nevyložil jinak, jelikož já jsem schopný pochopit závěr i v té nejprimitivnější blbosti jinak, než je. Jako celek je to film plný občas funkčních podivností, nutící přemýšlet, pár scén je fakt super a má to čím zaujmout, ale pak jsou tu scény, co jsou úplně mimo a režisér ten příběh sotva zvládl nějak udržet... 3* ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Dom, v ktorom sa Gary zdržiava a Gavin žije, je skutočný dom režiséra Johna Augusta. (Abiosis)
  • Hlas kameramana, ktorý kladie otázky v druhej časti filmu ("Reality Television"), patrí režisérovi Johnovi Augustovi. (Abiosis)

Reklama

Reklama