Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdina filmu společnosti Columbia Pictures Jak ukrást nevěstu, Tom (Patrick Dempsey), si užívá života: je sexy, je úspěšný a ví, že se může kdykoliv spolehnout na Hannah (Michelle Monaghan), svou okouzlující nejlepší kamarádku, která je jediným neměnným prvkem v jeho životě. Všechno dokonale funguje až do chvíle, kdy Hannah odjede na šest týdnů pracovně do Skotska...a Tom si s úžasem uvědomí, jak prázdný jeho život bez ní je. Rozhodne se, že jakmile se vrátí, požádá ji o ruku - ale je ohromen, když se dozví, že se zasnoubila s bohatým a pohledným Skotem a plánuje se k němu přestěhovat. Když Toma Hannah požádá, aby jí šel "za družičku", rozpačitě souhlasí...ale jen proto, aby se mohl pokusit Hannah získat pro sebe a překazit svatbu, dokud není pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (169)

higuain 

všechny recenze uživatele

To se vám takhle stane nemilá věc. Od puberty máte nejlepší kamarádku v roli nejlepšího kamaráda, trávíte s ní víc času, než s kýmkoliv jiným a když si najednou vzpomenete, že jí vlastně milujete, tak ona si přivede snoubence a zřejmě se těžce zamilovala, že po několikatýdenní známosti už má prsten na ruce. Ale žádný strachy, ono to s tou její zamilovaností nebude tak horký, stačí jí dát pořádnou pusu s jazykem uprostřed nějaký předsvatební oslavy, rozbrečet jí, odjet pryč, mít na poslední chvíli prozření a pak hurá heroickým sprintem na svatbu, tentokrát s přídavkem v podobě jízdy na koni. Tohle je zkrátka šíleně předvídatelný, patetický a celkově pitomý i na žánr "romantická komedie podle předem dané šablony". ()

Jajar 

všechny recenze uživatele

Nemám rád svatby, nemám rád Skotsko a už vůbec nemám rád Patricka Dempseyho. Že nedostal vzteklinu od nějakého z potulujících se ořechů, které každou chvíli hladil, nebo míčem do hlavy, když hrál s přáteli basketball bych ještě zkousnul, ale proč se zatraceně nezadusil těmi zákusky, co do sebe pořád cpal? Každopádně díky za pád z koně a závěrečnou ránu pěstí...doufám, že to Patricka bolelo. 2/10 (protože Oasis jsou fajn) ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Nezajímavá, mdlá romantická komedie, která dokáže alespoň elementárně zaujmout v první polovině, v hloupější a kýčovito-klišovité polovině druhé už ani to. Patrick Dempsey snaživý, Michelle Monaghan krásná, sympatická, leč nevýrazná. Občasné pokusy nepřirozeně a násilně tlačit na komediální pilu jsou nejen neúčinné, ale pro tento film spíše toxické. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Tak aby bylo jasno, romantické filmy mám rád. Nevadí mi stokrát omleté klišé, ani by mě nevadil předvídatelný konec a ani by mě zas až tak nevadilo, že film "Jak ukrást nevěstu" ve své podstatě vykrádá "Svatbu mého nejlepšího přítele". Co mi ale vadí je, že tady až na malebné obrázky skotské krajiny a hudební doprovod, kde dominují se svou baladou Oasis, nefunguje vůbec nic. V jednom momentě řekne hlavní hrdinka Hannah (Michelle Monaghan) Tomovi, kterého hraje Patrick Dempsey, že je úžasný. Což o to, Patrick Dempsey úžasný možná je, ale film, ve kterém hraje, úžasný teda není ani náhodou. Je znát, že scénaristé vařili doslova z vody a co možná budilo alespoň pousmání na papíře, ve výsledku nefunguje ani náhodou. No a konec - škoda mluvit...A tak jediné, co mě opravdu pobavilo, byly fosforeskující thajské korále na krku báby hlavní hrdinky...A to je sakra málo! ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Po pětistéprvé... příběh tak průhledný až by se chtělo brečet. Patrick by měl také méně povídat a hrát spíše poklidnější osoby ve stylu Kouzelné romance nebo nejlépe zůstat u seriálové tvorby a pokračovat co nejdéle ve skvělé roli Dr. Dereka Shepherda u Chirurgů. Avšak stejně tento film nezatracuju a budu hooodně schovívavý, jelikož jsem se kupodivu nenudil! ()

Galerie (98)

Zajímavosti (6)

  • 40 centimetrů měří skotská sukně, kterou nosí Patrick Dempsey. Navzdory tradici si pod ni vzal i spodní prádlo - prý kvůli otravnému hmyzu. (Valsadora)
  • Kevin McKidd, který hraje ve filmu Skota, opravdu pochází ze Skotska. (simply)

Reklama

Reklama