Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři muži a dvě striptérky se vracejí z mládenecké party v New Yorku a vstupují do stanice podzemní dráhy, která je již od sedmdesátých let uzavřená. V těchto uzavřených prostorách jsou svědky brutální vraždy dopravního policisty třemi neznámými útočníky a nyní jsou nuceni bojovat o své vlastní životy. Děj filmu se odehrává v reálném čase a čerpá z filmů Johna Carpentera a filmů jako je např. DELIVERANCE. (TomikZlesa)

(více)

Recenze (71)

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Skupinka lidí chodí po metru a vykecává se. Taky je tam skupinka nějakých domorodců a ti je chtějí pobít. Jakmile se začně trochu něco dít, tak začne kameraman třepat kamerou jak při epileptickém záchvatu, takže tak 80% stopáže nejde vůbec sledovat, dají se jen znechuceně přeskočit. Děj primitivní, herecky mizerné, žádná postava nezaujme ničím. Snad jen ta oplácaná koza, tu člověk nepřehlédne. Typický laciný mizerný brak. (1%) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Špinaví a smradlaví burani přeneseni do velkoměsta. A kde jinde je schovat, než v metru. Nic nového, ale docela to šlo. Docela to odsýpalo, nějak moc to nenudilo, mělo to dobrou hudbu a Kip Pardue mě baví. Takhle by asi dneska vypadal remake C. H. U. D. :-). Podobných příběhů jsem viděl snad již tucet, teď již tedy tucet plus jeden. A přežil jsem to. Když u toho nebudete přemýšlet a snažit se hledat všechny možné nelogičnosti a chyby, tak to přežijete i vy. Kdo je nejzmiňovanější hvězda tohohle filmu, Scott Adkins, vůbec netuším. Možná mě to ušetřilo zklamání. 2,5* ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tento horor nikterak nevybočuje z kalsického scénáře. Banda mladých lidí, opuštěné prostory (tentokrát New Yorské tunely podzemky), velmi silní, zdánlivě nesmrtelní parchanti, kteří snad nemají žádný práh bolesti a spousta krve. Nekoná se žádné překvapení, které by tento horor vyvedlo ze zavedených kolejí tohoto žánru. Osobně jsem tento filmek sehnal kvůli Scottu Adkinsovi, který tu neměl vůbec žádný prostor pro své kousky (což bylo celkem jasný). U filmu jsem se nenudil a řadil bych ho k průměru. Za mě 50% :) ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný potenciál utopený v záplavě amerických, bohužel dost klasických, sračkeřin. Celá řada zbytečných keců, emotivních chvil, trapných omluv a vzkazů těsně před smrtí ( styl ,,řekni mámě, že jí mám rád - s nožem v zádech a v bratrovo obětí" ). Občasné, absolutně nesmyslné, chování hlavních postav ( hlavně těch s něžným pohlavím ). Několik změn na ,,z nuly hrdinou ", v té nejnemožnější chvíli. Parta vrahounů spíš k smíchu. A na závěr rádoby šokující, ale opak navozující, konec. Prostředí slušný - podzemní chodby New Yorského metra, tma, špína, smrad, krysy, šváby, ...s tím by se pracovat dalo, stejně tak je to s gore - krví se nešetřilo, pár usekaných končetin a jedna rozmáčknutá hlava v kolejích (sorry za spam ) fanouška potěší. Bohužel to nestačí, to špatné předčí dobré a to ve víc jak polovině filmu. Hold škoda ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Lehce podprůměrnej až průměrnej slasher, který moc nepotěší, ale na druhou stranu ani moc nezklame. No prostě další vybíjená v řadě. Jo a mimochodem ti vraždící bezdomovci nebo co to bylo za pakáž byli dost ubohý, radši jednoho zabijáka, ale pořádnýho než bandu trapnejch a nezajimavejch troubů, což je bohužel tento příklad. Koukat se na to, ale dalo, ale žádnej hororovej orgazmus se pochopitelně nekonal. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama