Reklama

Reklama

VOD (1)

Jesse Metcalfe (TV seriál “Zoufalé manželky”) se představuje ve děsuplném hororu o muži, který se podvodně dostává do ústavu pro mentálně nemocné pacienty, aby odsud vysvobodil svou milovanou sestru. Uvnitř sanatoria však odhaluje, že tamější lékař (Peter Stormare - Fargo) nemilosrdně využívá své pacienty jako laboratorní krysy a dělá z nich krvežíznivé zabijáky. Podaří se oběma nešťastníkům nalézt cestu z krvavého labyrintu dřív, než je bezcitní kanibalové jednou provždy dostihnou? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

Guzo 

všechny recenze uživatele

Žádné překvapení se nekonalo a Insanitarium přesně splnilo své očekávání (čili průměrný thriller). Nehorší na filmu jsou určitě efekty - zlomená ruka, skřípnuté prsty atd. -, které místo aby naháněly hrůzu, jak asi tvůrci plánovali, jsou spíš k smíchu. Hlavní hrdinové jsou ale sympatičtí, hlavní padouch zlý a odpudivý a nechybí tomu ani typický konec či hodná slečna :) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Asi nemá zmysel sa rozpisovať o nejakom deji. Ten je úplne účelový, nemá za úlohu nič iné, než pripraviť scénu pre záverečný kanibalský masaker a je jedno, či zmysluplne, hlavne že červená strieka, údy sa lámu a vnútornosti vydujú. Pre mňa je jediným zaujímavejším momentom filmu ten ostrý strih medzi zúfalo nudnou prvou polovicou a beštiálnou druhou. Psychiatrická liečebňa - pošahaný doktor a jemu oddaný personál - chorí ľudia a rôzne ľudské netvory, čo neurobili nič pekného tam vonku. Preto sú všetci zatvorení a skúšajú sa na nich "nové postupy a liečba". Potom sa to nejako zvrtne. Prvá polovice pomaly odkrýva karty, v druhej je viac akcie a veľa krvi. Celkovo sa jedná o neuveriteľnú sprostosť. ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Opět jeden z béčkových hororů obsazený seriálovými herci. Tentokrát na téma, jak to vlastně začíná při zombie apokalypse. Rozhodně je to koukatelný a díky krátké stopáži film nenudí. Jen škoda, že hlavní tahák Peter Stormare tak přehrával. Asi si už Nakažení smrtí nepustím, ale jednou se to určitě dá. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Klasické schéma blázince, kde jsou dělány na lidech pokusy, se tady zvrhlo na krvelačné zvířecí lidi toužící žrát se navzájem a zabít všechno. Vadilo mi na tom hodně věcí, například že děj jakoby hrozně přeskakoval - jednou je tam honí, pak zas je klid, pak najednou zas je honí, pak zase klid... Taky hlavní postavy jsou chvíli ok, chvíli ne, chvíli tady, chvíli tam. No prostě ten film mi nic nedal. Krvavé scény a scény násilí nebyly špatné, ale neprahnu po tom... ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Hloupých hororů po webu, na DVD i v televizi běhá už neuvěřitelné množství. Jejich nabídku rozšiřuje i tahle pakárna. ----- Už samotný prvotní nápad je pakárnou na n-tou. Chlápek, teda, sotva pubertě odrostlý mladík, protože takových řije na Zemi řekl bych 90 %, soudě podle nejnovějších seriálů a filmů, tak prostě tenhle muž má bláznivou ségru. Ségra je fakt pako, protože se pokusí dokonce o sebevraždu. Není divu, že skončí na psychiatrické klinice. A teď - chlápek, teda její brácha, má o ségru až takový strach, že chodí po městě a předstírá šílenství (! - zkuste si jen tak předstírat šílenství) a nechá se zavřít, a jaká to náhoda, zavřou ho zrovna na tuhle psychiatrickou kliniku. Co čert nechce - klinice vládne despotický doktor. Postupně zjistíme, že na vězních zkouší nový preparát, který nejen vzbuzuje velice realistické halucinace, ale činí - bacha, možný, ehm, spoiler - z vězňů, teda chovanců ústavu, kanibaly. Chlápkovi nikdo nevěří, že on je normální, takže věci dojdou - prostě dojdou tak daleko, že by z filmu mohl být hezký (mno, hezký...) prequel 28 dní. A i jinak je film strašně originální - jen koukněte na tuhle fotku. hannibal Jestli vám to připomíná něco jako Mlčení jehňátek nebo nějakého Hannibala, pak raději horor Nakaženi smrtí vynechejte. No a teď k disku - je takový lesklý, kulatý... A kromě filmu na něm najdeme čtyři bonusy. Tvoří je tři vystřižené scény (4:30), rozhovor režiséra s hlavním hercem (7:19), a cosi jako film o filmu (7:24), kde zazní rozhovory s ostatními herci, objeví se nějaké ty scény z natáčení a jak se tvořily speciální efekty. Všechny mají pouze anglické titulky. Ještě zde najdeme storyboard a trailery na šest jiných filmů - ty bez jakýchkoliv titulků. Publikováno: 13.09.2008 ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama