Reklama

Reklama

Na naši modrou kulatou planetu už zase zaútočili mimozemšťané. Ještěže máme obrovskou zásobárnu hrdinů, kteří se jim mohou postavit! V animovaném filmu společnosti DreamWorks Animation Monstra vs. vetřelci se vydávají na misi zachránit planetu Zemi ti nejneobvyklejší hrdinové. Enormika, Dr. Šváb, Chybějící článek, Hmyzosaurus a B.O.B. spojují své síly, aby se ubránili útokům vetřelců. Úchvatná animace a zábavný příběh dělají z tohoto velkolepého dobrodružství monstrózní zábavu pro všechny! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (584)

Bachy 

všechny recenze uživatele

Měl jsem rozhodně větší očekávání. Jasně, 3D efekty parádní, rád budu chodit animáky do kina dál, jenže příběhově to zase tak úžasné nebylo. Když už se objevil výborný vtip, tak byl přebit haldou trapných. Přitom potenciál film má, všechny monstra mají výborně vykreslené postavy, jenže to prostě vázne. Problém je totiž všude okolo. Vetřelci jsou naprosto trapní a postava prezidenta ještě dvakrát tolik. Takže bohužel, tenhle animák měl dobrý nápad a pár výborných postav (s Hmyzosaurem v čele), ale nikam to nedotáhne. Nuda. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Holky, co se jim tampóny tvarují ve formě z cisterny a které si palmovité chloupky na holeních zastřihují vrtulníkem, jsou velice hot. Vůbec nechápu, proč jí ten mudla dal kopačky. Vždyť se mohl stát vaginálním speleologem! Jak si teď slečna přijde na své? Jsou americké jaderné nosiče v ohrožení? Že je zablemcá? Považme. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jasne, nejedna se o buhvijak dospelackej animak, precejen vetsina postav jsou jen takovy saskove, stejne tak vtipy nejsou vrcholem inteligence, jenze film neni vylozene komedie, ale spis akcni scificko, akorat, ze animovany. Je tu docela solidni pribeh a ta myslenka na monstra je vcelku fajnova, animace je na solidni urovni, takze nijak nerusi a hlavne po povinny uvodni seznamovacce je to vcelku neptretrzita akcni jizda, takze nuda vazne nehrozi, akce je povedena a sem tam nejakej ten vtipek pobavi, takze ja jsem vcelku spokojenej. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých zábavných jednohubkový animákov (Megamind, Cloudy with a Chance of Meatballs...). Príbeh je predvídateľný, bez akýchkoľvek prekvapení a na zvraty a originalitu jeden z najchudobnejších v poslednej dobe, no všetko vynahrádza humor a skvelý dabing na čele s bravúrnym Sethom Rogenom. Ďalší z radov animákov, ktoré mali na viac... ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Maya Forbes, Wallace Wolodarsky, Rob Letterman, Jonathan Aibel, Glenn Berger .. Monstra versus Vetřelci jsou obratně spíchnutí Muži v černém, Den nezávislosti, Válka klonů resp. jejich předobrazy v řadě sci-fi snímků z padesátých let. Neuniknou však několika slabým místům a kadence „želé/zelených/monstr/prezidentských vtípků“ všechno nezachrání. Dreamworks nadále sází na snahu o ‘zábavnost především‘ v čele s výrazným původním dabérským obsazením (což je v naší destinaci bohužel bezvýznamné), ale produkce Pixar je mi přeci jen stále bližší (bodejť když jde o srdcovou záležitost:-)). ___ Celkově fajn sedmdesátková záležitost, jejíž hlavní předností je atrakce jménem 3D projekce, která je aktuálně masově nasazována do většiny českých multiplexů. Kdo však má zkušenosti s IMAX projekcemi, už moc ohromen nebude – sice si pár zaručených efektů užije, ale na zadek z nich nesedne. Ovšem v žádném případě nejsem proti této vizuál rozšiřující praxi. 70%. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (21)

  • Obrovské letadlo, transportující naše hrdiny, je inspirováno skutečným letadlem, poprvé postaveným roku 1962 pro NASA, sloužícím k transportu součástí vesmírných lodí. (HellFire)
  • Ve scéně v závěrečných titulcích se prezident zeptá, kdo chce zmrazit jeho hlavu. Stephen Colbert, který poskytl svůj hlas prezidentovi, ve své knize „I Am America and So Can You“ detailně popisuje, jak chce ve vzdálené budoucnosti nechat rozmrazit svou hlavu. (HellFire)

Reklama

Reklama