Reklama

Reklama

Na naši modrou kulatou planetu už zase zaútočili mimozemšťané. Ještěže máme obrovskou zásobárnu hrdinů, kteří se jim mohou postavit! V animovaném filmu společnosti DreamWorks Animation Monstra vs. vetřelci se vydávají na misi zachránit planetu Zemi ti nejneobvyklejší hrdinové. Enormika, Dr. Šváb, Chybějící článek, Hmyzosaurus a B.O.B. spojují své síly, aby se ubránili útokům vetřelců. Úchvatná animace a zábavný příběh dělají z tohoto velkolepého dobrodružství monstrózní zábavu pro všechny! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (585)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Naozaj bombastický a to doslova, animák od Pixaru. Úžasné, ako sa vždy tvorcovia dokážu trafiť do vkusu prevažnej väčšiny a každým animákom naplno zabodovať. Nemá zmysel rozoberať grafickú stránku, je bezchybná ako vždy, humor funguje skvele a príbeh odsýpa jedna radosť. Moje deti si ju veľmi obľúbili, ja takisto a Megacica je u nás už mesiac najpoužívanejšie slovo. V rámci žánru 100%. ()

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

Animovaná "giant monsters" pastiš i persifláž zároveň, referenčné odkazy na každom rohu a jeden takmer vôbec neriedený adrenalínový nápoj plný rozšafných sekvencií. Prostá atrakcia za štyri žetóny, pri ktorej sa nerieši húževnatosť zápletky, ale strmosť a rozmanitosť horskej dráhy. A DreamWorks proste jede... ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Já nevim no, ale moc mě to nechytlo. V první řadě však musím pochválit animaci, protože ta je opravdu na velmi, velmi vysoké úrovni a perfektně mi sedla. Co se ale děje týče, tak mi přišlo, jako by chybělo to, co umí jen Pixar a málokdy i někdo jiný - nadčasovost. Dětem se to bude bezpochyby líbit, ale nám starším to zřejmě nesedne. Ale možná to je jen můj případ. Každopádně jsem se místy nudil, naštěstí jsou však animáky krátké...60% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slušný leč ne tolik povedený animák, který v obrovské konkurenci dost zaostává. Rozhodně se jedná o dobrý nápad, který však nebyl ani zdaleka tak vytěžen jak mohl být v rukou zkušenějšího týmu. Díky krátké délce a několika opravdu povedeným scénám film nenudí ale bohužel se ani na chvíli nerozjede natolik jak by si divák zasloužil. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jasne, nejedna se o buhvijak dospelackej animak, precejen vetsina postav jsou jen takovy saskove, stejne tak vtipy nejsou vrcholem inteligence, jenze film neni vylozene komedie, ale spis akcni scificko, akorat, ze animovany. Je tu docela solidni pribeh a ta myslenka na monstra je vcelku fajnova, animace je na solidni urovni, takze nijak nerusi a hlavne po povinny uvodni seznamovacce je to vcelku neptretrzita akcni jizda, takze nuda vazne nehrozi, akce je povedena a sem tam nejakej ten vtipek pobavi, takze ja jsem vcelku spokojenej. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (21)

  • Severoamerické tržby byly 198,4 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 381,5 mil. (NIRO)
  • Klávesy, na které hraje prezident Hathaway (Stephen Colbert) při komunikaci z robotem, jsou Yamaha DX7. (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno