Reklama

Reklama

Šťastnou cestu

  • USA Happy Journay
všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní / Akční
Československo, 1962, 12 min

Recenze (11)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Na poměry českého (nejen krátkého) filmu rozhodně nevídaná věc. I po padesáti letech obdivuhodné, zručně a nápaditě natočené kaskadérské kousky, momenty jako vystřižené z bondovek nebo původního Italian Job... A k tomu všemu ta legendární Tatra 603, automobil podivný stejně jako krásný. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tatra 603 v této podařené reklamě představuje přesně to vozidlo, které si toužím pořídit ve chvíli, kdy si o pár metrů protáhnu garáž a na zahradě narazím na výživný ropný vrt. Nedovedu si představit, že by mimořádné schopnosti tohoto polotanku mohly být natočeny přesvědčivěji. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

prej akční :-) Tenhle krátkej film je taková velká reklamu na Tatru 603-2. Máte jedinečnou možnost vidět 603ku v situacích, ve kterejch jí asi nikde jinde neuvidíte. Proháněj jí tam po všech možnejch cestách i necestách, v blátě, na sněhu, dokonce je tam i pasáž, kde 603 absolvuje přebrodění jakýhosi vodního toku. Autorům bych vytknul 1 zásadní věc. Místo tý otravný písničky, která ve filmu celou dobu hraje, by bylo lepší poslouchat autentickej zvuk tatrováckýho motoru. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Krásný kus filmařiny, u kterého zaplesá srdíčko každého autofila :) Tak krásný vůz jako Tatra 603 si nemohl zasloužit lepší reklamu... Btw. mně se teda líbila i ta "písnička" ;) 85% ()

kebom 

všechny recenze uživatele

Kratučký propagačný film, ktorý mal zjavne pomôcť vývozu Tatry 603. Inak za povšimnutie stoja zvláštne odetí policajti, ako keby z francúzskeho filmu. Auto, na ktorom prenasledujú Tatru 603 je jeden z prototypov Kopřivnickej automobilky. ()

Reklama

Reklama