Reklama

Reklama

Za svitu měsíce

(seriál)
  • USA Moonlight
USA, (2007–2008), 11 h 32 min (Minutáž: 41–45 min)

Hrají:

Alex O'Loughlin, Sophia Myles, Jason Dohring, Brian White, Shannyn Sossamon, Jacob Vargas, Holly Valance, Rudolf Martin, Tami Roman, Jordan Belfi, David Blue (více)
(další profese)

Epizody(16)

Každé soukromé očko zná mnohá tajemství ostatních lidí. Losangeleský soukromý detektiv Mick St. John (Alex O'Loughlin) má také co skrývat. Je totiž upír a jeho život komplikuje přátelství s nemrtvým finančním magnátem (Jason Dohring), vzpomínky na neodolatelnou bývalou manželku (Shannyn Sossamon), která z Micka udělala upíra a také vztah s lidskou dívkou (Sophia Myles). Mick dobře ví, jak obtížné a nebezpečné může být citové pouto mezi upírem a člověkem.
Edice obsahuje 16 epizod na čtyřech discích a seriál získal cenu People´s Choice Award jako TV drama roku 2008. Skvělá zábava pro všechny fanoušky stylových a napínavých upířích příběhů. (Magic Box)

(více)

Recenze (102)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Upírská detektivka řízlá trošku moc velkou dávkou romantiky, ale to se dalo snést, protože mám s hlavním hrdinou společnou slabost pro Sophii Myles. Co díl to případ a jako nit se všemi šestncti díly vine pomalu se vyvíjející vztah dvou hlavních hrdinů. Potěšilo mě, že tady se slabší nedala nazvat ani jedna z epizod. Škoda, že to producenti zarazili, protože náběh na další řadu tam byl a navnadil. 85% ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

originalni, zabavny a poutavy serial se sympatickymi postavami, ktere jsem bohuzel zacala opravdu milovat az na konci (napriklad upir nerd byl super, se zbytkem mohli vytvorit nejaky upirsky tym :D). — hned jsem si na tom vytvorila zavislost; v letech 2005-2010 proste umeli natacet serialy (dexter, mentalista, skins, breaking bad,..). — je hodne velka skoda, ze to takhle rychle ukoncili :( jinak uzasny!!! ()

Reklama

Narcis 

všechny recenze uživatele

Nedalo to praci si oblibit tento serial. Zajimava zmena po 7 seriich genialniho serialu Shield. Hlavni hrdina je tezky sympatak, ktery resi zajimave pripady. Jako skalni fanousek L.A. a serialu z tohoto mesta velmi ocenuji nadherna zabery na toto mesto - molo Santa Monica, Downtown L.A., Pershing square ... Dalsi klady jsou sympaticke herecky a skvele provedene akcni sceny. ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Chytře a netradičně namixovaný žánrový (upírský) seriál, který má pro mě neskutečné kouzlo. Hlavní plus vidím v tom, že mě žádná postava nelezla na nervy, což se občas u podobných dílek stává. Pro mě je hlavní hrdina kladný tak akorát, žádný přeslazený chlapeček, ale muž, který se snaží žít s tím, co ho potkalo. Mám pár oblíbených dílů, ale i jako celek vše funguje výborně. Škoda, že vše skončilo tak náhle. Jedna série je na takto povedeně rozjetý seriál opravdu málo. ()

murakamigirl 

všechny recenze uživatele

Osobnej vzhliadnutá upírotéka postráda so zármutkom do dnešného dňa Buffy i True Blood, takže historky a srdcabôle "p. eye" alebo "súkromného očka" Mick St. Johna --- ani po úvodných 3 epizódach vás jeho meno neprestane ohromovať --- zaraďujem na seriálový Olymp. Skvelé monológy hlavnej postavy, čo monológy!, čo tam po nich, dokonalá hlavná postava- charakterný, ohľaduplný, rozhodný, komplikovaný, s krásnym úsmevom a nekonečne charizmatický, no niet čo dodať k stvárneniu, o ktoré sa postaral Alex O´Loughlin, možno len, že Mickove monológy ľahko prepočujete. ,) Kopa slovných vtipov založených na vampirizme, originálne nápady, v každej epizóde vzrušenie a humor a nejaká tá fajn myšlienka v rade neposlednom, no nepovedzte že ešte nie ste zaujatí, kto je Mick St. John... Vyhratý vizuál k tomu a svitá celkom nový mesiac... Moonlight si ma absolútne získava, trochu viac tajností na úkor nadmerného polopatizovania a jednoznačne hodnotím túto výborne štylizovanú sériu ešte vyššie! ! ! ()

Galerie (89)

Zajímavosti (16)

  • Původně se měl děj odehrávat v New Yorku. (Barrymore)
  • Na začátku roku 2008 seriál vyhrál People's Choice Award v kategorii Nejoblíbenější nové TV drama. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama