Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta spolužáků a přátel se chystá na maturitní ples a snad nejvíc se na něj těší Donna (Brittany Snowová), která před třemi lety prožila děsivou tragédii. Netuší ovšem, že psychopat, jenž vyvraždil její rodinu, utekl z ústavu a chce si definitivně vyřídit účty...  Před třemi lety se Donna Keppelová (Brittany Snowová) stala svědkyní toho, jak zběsilý zabiják (Johnathon Schaech) vyvraždil její rodinu. Dnes večer se koná její maturitní ples, a přestože scény z minulosti dívku stále děsí, těší se, že slavnostní večer prožije s přáteli, mezi nimiž se cítí v bezpečí. Je tu však něco, co Donna neví…Vyšinutý psychopat unikl z ústavu a vrací se, aby ji dostihl. Navíc je odhodlán zabít každého, kdo se mu připlete do cesty. Noc se blíží k napínavému finále a otázkou už není, která z dívek se stane královnou plesu, ale kdo unikne vražednému řádění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

teutates 

všechny recenze uživatele

Pomerne veľké fiasko. Miestami komédia, miestami paródia, pár ľakačiek, naivný scénar, skromné prevedenie - proste priemerná teenegerská "vyvraždovačka", ktorej nechýbaju sukne a ani uhladený mladíci. Lákavý plagát, 90min a daná téma (mimochodom premárnený potenciál) hrajú v prospech filmu. Osobne? veľké sklamanie... 3/10 ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Klasická vyvražďovačka teenagerů, která ovšem neděsí ani není napínavá. Největší problém je to, že už od začátku víme, kdo je vrah - tudíž není důvod být napnutý a skákat zděšením s každý zavřením zrcadla. Pak přichází naprosto nelogické vyvražďování všech, kdo vrahovi přijdou pod ruku (tedy i naprosto nevinné pokojské) a člověk si říká: Proč? Vrah podřezává hrdla, ale nikde není ani kapka krve. Následně z několik hodin staré mrtvoly začne kapat krev. Nudnější horor jsem už dlouho neviděla. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Paul Haslinger: 1. Time of the Season - Ben Taylor [4:24] ,2. This is All That We Know - Mr. Me Innit [3:11] ,3. Call in the Calvary - The Shys [2:27] ,4. Oh My - Mellowdrone [3:30] ,5. Love and Touch - Kovas [3:24] ,6. I Believe in Your Victory - This Will Destroy You [6:34] ,7. Time After Time - Quietdrive [3:06] ,8. Up In Here - Kovas [3:57] ,9. Callin' Me - Consequence [3:39] ,10. Deadline - Time Tells All [2:35] ,11. Your Eyes - Gary King [4:17] ,12. I Still Remember - Bloc Party [4:23] ,13. Brave - Tawgs Salter [3:40] ,14. Paralyzed - Rock Kills Kid [3:05], ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Taková blbost. Nápad nebyl nehorší, ale provedení se rovná naprostému béčku. Logika se ztratila nevím kam. Postavy se chovaly tak stupidně, až jsem měla dojem, že se dívám na Scary Movie. Aspoň, že herci byli povětšinou ucházjící, ale o hudbě se to moc říct nedá. Za to, že jsem byla schopná dodivat se až do konce, dávám jednu hvězdu k dobru. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Stokrát viděné, stokrát známé – nic nového, ale aspoň zahaleno do slušivého kabátu ;-) Dobrá práce s kamerou, solidní počet lekaček – hlavně těch zrcadlových. Sympatičtí herci i když postupně odpadávají jako hrušky ze stromu…klasicky. Mínus rozhodně předvídatelný konec. Slabších 7/10* i tak pohodový horor do nepohody ;-). ()

Galerie (21)

Zajímavosti (12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno