Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (210)

HAL 

všechny recenze uživatele

Dostatečně zábavná a dostatečně chytrá komedie o sexu... s dostatečně krátkou stopáží aby nestihla začít nudit. Nic nechutného nebo přespříliš perverzního se v ní nepředvede, je jen o normálních sexuálních zážitcích a v jejich rozboru jen jednouše klouže po povrchu tak aby byla vtipná a romantická... do hloubky a nebo na okraje už se ale nepouští. 7/10 ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Film, který se zabývá jenom sexem, žádné seznamování atd. ae čistě jenom sex. Je to podáno z různých pohledů, je tam několik dvojic/trojic a film zaznamenává jejich sexuální zážitek. Místy je to vtipné, u některých situací jsem se fakt musel smát, ale na druhou stranu jsou tam i hluché momenty. Každopádně je to takovej odpočinkovej film na nedělní odpoledne za 3*. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nějak nevím, co si o tomhle vlastně myslet. Bylo to místy trochu vtipné, nebylo to ani moc odvážné, všechno pojato celkem decentně, což je také fajn, ale s tímhle názvem by člověk čekal možná malinko víc než jen romantický film o lásce, která se projevuje sexem a určitými nezdary. Je to průměrné, to je asi tak nejlepší pojmenování. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

I když je název všeříkající nejedná se o žádnou trapnou rádobykomedii, kde jde hlavně o TO jedno. Na druhou stránku jde v tomto filmu opravdu jen o TO. Pětice příběhů o mladých párech, kteří se snaží mít perfektní sex. Ať už jde o kamarády, ex-pár nebo první rande. Všechny příběhy se odehrávájí během jedné noci a víceméně v jedné (té nejdůležitější) místnosti. Každý z párů má svou metodu jak se k sexu dopracovat a taky jak ho provozovat a popravdě některé podoby sexu jsou zde značně bizardní. Celý snímek vyniká především skvělými dialogy a je obsazen výbornými (neznámými) herci s kterými se dokáže každý stotožnit a díky tomu vypadají všechny postavy uvěřitelně. Možná až na toho masturbujícího týpka v křesle:) ()

Richie666 odpad!

všechny recenze uživatele

Jestliže si film pojednávajíc výhradně o sexu klade za úkol nabourávat tabu, popisovat niterné pocity jednotlivce, rozkrývat partnerské stereotypy nebo uvádět postavy do zcela běžných, ale přitom tak 'zajímavých' - choulostivých - situací, ve kterých se snaží poukázat na mnohdy zbytečný stud a staví tudíž sex do pozice druhu lidské zábavy, je to v pořádku. Pokud to navíc dělá vtipně, asertivně a se zdravou obscénností, tím lépe. Pokud takový film NĚCO ŘÍKÁ, ať už s tím souhlasím, nebo ne, je to OK. Tento snímek ale neříká vůbec nic, omezeně a stroze popisuje, co se dá vyjádřit pár záběry beze slov. Jediné, čím nabourává tabu, je slovo "fuck" v názvu, protože pak se zmůže akorát na detail holýho zadku a pár infantilních narážek na šulina, ostatní zůstává asi z komerčních důvodů taktně skryto, nevyřčeno, aby to někoho příliš nepohoršilo.. Hloubka nulová, kontroverze nebo alespoň odvaha skoro žádná, výpovědní hodnota povrchní, herci velmi nesympatičtí, vtipné to taky není, takže ke komedii to má hodně daleko... Nevím, co víc bych k tomu řekl, překvapuje mě tak vysoké hodnocení. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Film byl natáčen v 5ti ložnicích. (Baffer)
  • Martin Gero a Aaron Abrams napsali scénář za 6 měsíců. Jednotlivé verze si posílali přes e-mail. (D3VIL)
  • Film se udržel v kanadských kinech více než 15 týdnů. (D3VIL)

Reklama

Reklama