Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (211)

Petroff 

všechny recenze uživatele

Skvěle vybraní herci do jednotlivých rolí! Okolnosti oné jedné noci, kdy si jdou všichni za sexem, motivace a postoje každý jedný postavy, to všechno tu je vyobrazeno tak bezvadně, že jsem jim to snad i chvílema věřil... Obzvláště vypečenej je tu týpek, co se chce dívat, jak mu s holkou cvičí někdo jinej .) ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od Prcičiek a im podobných komédií sa táto – skôr exkurzia než komédia – zaoberá čisto aktom – od úvodného „poďme na to“ až po post-coitum cigaretku. Tým sa orezáva zbytočné a ostáva iba to podstatné, navyše podané v piatich rozdielnych podobách, medzi ktorými si každý (sexuálne aktívny) divák nájde niečo jemu blízke – či už v jednej konkrétnej epizódke, alebo v drobnostiach viacerých z nich (záleží na tom, koľko toho už máte za sebou). Film dané situácie vystihuje trefne, neberie si servítky na ústa, ale nie je ani prvoplánový či hlúpy, týpci sú vtipní a kočky HOT. Pohodová oddychovka, stimulujúca k relaxačnej šukačke. ()

Reklama

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Mam rad tyhle maly filmy s neznamymi herci. Vzdycky se mi na ne dobre kouka a mam z nich fajn pocit. Taky mam rad povidkove filmy, ale nevim jestli mi uplne vyhovoval ten zpusob propojeni tech povidek. Nabizi se srovnani s filmem After sex a moje hodnoceni je skoro stejny. Tenhle je ale min teplej a mozna trosku milejsi a usmevnesji :). Kazdopadne je to vyborny maly film, ktery ma srandu i pointu a ja nemuzu jit pod 80%. ()

Chermy 

všechny recenze uživatele

Záměrně jsem trochu nadhodnotil. Pod touhle výstižnou frází se totiž skrývá více romantiky, než byste asi čekali. A více pravdy, než v romantických filmech:). Možná proto jsem se tak náramně bavil. Žádnou díru do světa tímhle filmem nejspíš debutující režisér neudělá, ale mně radost udělal.... Lehkému humoru ze života se prostě žádná crazy komedie, ani cukrkandlová romance nevyrovná. ()

*Colorado 

všechny recenze uživatele

Také bych neřekl, že jde vyloženě o komedii, ale nakonec proč ne. Jde o zajímavý pohled na několik různých párů, jak se vypořádávají se sexuální stránkou jejich vztahu (ať už jde o pár, kamarády apod.). Je to zajímavý nápad a není to natočené vyloženě nevkusně (jak by se možná dalo čekat), přesto mám ke druhému zkouknutí daleko... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Slovo "fuck" zazní ve filmu celkem 178krát. Sprostých slov je pak ve filmu celkem 258. (Baffer)
  • Martin Gero a Aaron Abrams napsali scénář za 6 měsíců. Jednotlivé verze si posílali přes e-mail. (D3VIL)
  • Film byl vybraný na Mezinárodní Filmový Festival v Torontu 6.7.2007, což byly 30. narozeniny režiséra Martina Gera. (Baffer)

Reklama

Reklama