Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Naivní Leo neuspěje ve snaze stát se hercem, jako na zavolanou se však objeví strýc Ivan s lákavou nabídkou. Hodlá kandidovat do europarlamentu a potřebuje do své úspěšně rozjeté reklamní agentury náhradu za ředitelku, která ho podrazila a odešla ke konkurenci. Leo zpočátku netuší, že strýc chce nechat firmu zkrachovat, a proto najal neschopné outsidery - účetní v důchodu Karličku, pubertálního textaře Mikiho, grafika Kamila a mladou manažerku. Ti vůbec nemají tušení, jak to v takové reklamce vlastně chodí. Jejich snažení se sice projevuje vytrvalým odlivem zákazníků, potom však má jedna z hloupých kampaní nečekaný úspěch a zakázky se jen hrnou. Když navíc Leo s ostatními zjistí, oč strýci opravdu jde, rozhodnou se převzít iniciativu, a to s pomocí nečekaného spojence... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (354)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 9/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Efekty 6/10/// +příjemní herci, odpočinková zábava, dobrá hudba, zápletka, reklama mi nevadila -možná až příliš jednoduché, docela nepovedené erotické scény/// Tak tohle mě bavilo, vážně. Takový oddechový film jsem potřeboval vidět. Je to občas potrhlý, někteří herci hrají jakoby to bylo jejich poprvé, ale nevadí. Dobře jsem se bavil. Potěší Sandra Nováková, Dominika Kadčáková a další herci./// Celkem 73%/// ()

Akumulátor 

všechny recenze uživatele

Další zbytečná hovadina. Film je tak přebarvený, až z toho pálí oči. Hudba, jestli se to vůbec tak dá nazvat, je naprosto příšerná a trapná. A navíc se do filmu každých 5 minut cpe nějaká reklama... Ale z něčeho se ten film musel zaplatit... Malinko film zachraňuje Iva Janžurová, která je občas trošičku vtipná. ()

Reklama

WoWoW odpad!

všechny recenze uživatele

Já si myslel, že hloupých filmů jsem se u nás v Čechách s nástupem seriálů zbavily. Chyba je pravdou, pořád někdo dokáže zplodit film, který vypadá jak další díl VKVéček nebo Ordinace v růžové zahradě. Scénář bych napsal taky, režie podle mě skoro nebyla potřeba a herci, no všichni už mají za sebou určitě lepší role a výkony. Jednoduše odpad jako když tiskne. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Děsivě špatný film, na který jsem náhodou narazil před pár dny v televizi a kvůli mé oblíbenkyni Sandře Novákové risknul zhlédnutí. Pořádně jsem se nevzpamatoval dodnes. Protivně debilní dialogy i herecké výkony, product placement kam se podíváš, totální absence vtipu a hlavně jakékoli smysluplnosti celého filmu. Ne, u tohoto filmu skutečně moc netuším, proč byl vlastně natočen, kromě komerčního hlediska. Nesmírně mě vyčerpal, unavil, znechutil, otrávil a k smrti znudil. Celé je to jakási nepovedená óda na sterilní svět klimatizovaných kanceláří a dobře oblékaných kravaťáků, ke kterému se tady tak trochu vzhlíží, ale co z toho, když je to celé tak strašně nudné a pitomé. Měla mě varovat již přítomnost Vydry v jedné z hlavních rolí, který spolehlivě vymetá to nejhorší, co se u nás v posledních letech natáčí. Jedna hvězda z milosti a ohledu ke kameňácké trilogii, která jako jedna z mála tento film co do úpadku hravě překonává. ()

imf 

všechny recenze uživatele

Asi jsem se zbláznil, ale uznám Kotíkovi vydřenou třicítku za absurdní reklamní vložky a snahu o zkopírování zápletek odjinud. Ten film se pod kopanci do žeber (přisadil si snad každý ze štábu) snaží naznačit, že má potenciál. A možná je to i tím, že jsem si konečně uvědomil, že na rozdíl od Trošky a některých smrtelně vážných pokusů z české dílny se můžu prostě jenom bavit nad tím, jak to jde celé do háje. Vy nám taky, šéfe, je mnohem zábavnější než Anglické jahody. Škoda, že je to v kategoriích, které nelze měřit čísly. :) (30%) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • V závěru filmu, kdy zaměstnanci oslavují výhru nad Mrázem, má Tereza (Sandra Nováková) rasta copánky a na sobě tričko a džíny. V předchozím a následujícím záběru copánky nemá a oblečení má také jiné. (Rutt)
  • Film se natáčel v Praze. [Zdroj: filmovamista.cz] (SONY_)
  • Václav Vydra, který ve snímku hraje kandidáta do Evropského parlamentu, obléká ve filmu módní značku Blažek. Ta shodou okolností nedávno zvítězila ve výběrovém řízení, po kterém se stala hlavním dodavatelem kravat a šátků v Radě EU v době českého předsednictví. (suicide)

Reklama

Reklama