Reklama

Reklama

VOD (1)

Zrovna ve chvíli, kdy dva nerozluční kamarádi - rozvedený Charlie (John Travolta) a starý mládenec Dan (Robin Williams) - obdrží skvělou obchodní nabídku, jim osud převrátí život naruby. Dostávají totiž nečekaně na starost sedmiletá dvojčata. Snaha dvou bezradných mužů postarat se dva týdny o děti s nimiž si nevědí rady vede nejen od katastrofy ke katastrofě a od průšvihu k průšvihu, ale i ke zcela novému poznání toho, co je v životě nejpodstatnější. V milé komedii k popukání se v neméně komických vedlejších rolích objeví Seth Green, Kelly Prestonová a Matt Dillon. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (247)

Tyny 

všechny recenze uživatele

I přesto, že má film docela slušné herecké obsazení, tak mně velmi zklamal. Je to řadová komedie, kterých je stovky a patří mezi ty filmy, na které se podívám a druhý den si nebudu pamatovat o čem to vlastně bylo. Vlastně mně to vůbec nebavilo. 2* jen za Travoltu a Williamse, jelikož kdyby tam nebyli, tak si snímek nezaslouží ani to. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Klasická stupidní americká komedie od Disneye, ve které každý "vtipně" spadne na sto způsobů, párkrát dostane do koulí a zažije spoustu podobných situací. U toho už se ale dneska moc lidí nezasměje. Celý je to tak absolutně nevtipný a místy až otravný. Walt Becker se tak svým předcházejícím oddychovým Divočákům vůbec nepřiblížil a hvězdné obsazení vůbec nevyužil. O Robina Williamse jsem si už zvyknul, že už ho v žádné pořádné komedii asi neuvidím. U Johna Travolty, který mě nedávno odrovna drsným Charlie Waxem, to ale hodně bolí a u scén, kdy ho lidé pokládají za senilního dědu co se počůrává, jsem trpěl.30% ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Už nikdy nebudu nadávat, že je v romantických a rodiných komediích málo vtipných scén. Tady je to jedna za drhou a... a je to příšerně dementní. Přitom snad každá scéna by jinde byla právě tou nejlepší scénou celého filmu. Nechápu, co se muselo přihodit Waltu Beckerovi, který natočil výborné Divočáky. Tohle je trapas nad trapas a přitom je to plné slušných herců a skvělých nápadů. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie! Občas jsem se opravdu hodně nesmála. Pět hvězdiček ale přece jenom nedám, kvůli některým scénám, které mi tam neseděly ... A ty údajně dojemné scény byly prostě nudné ... Každopádně jinak naprosto úžasná komedie, na kterou se znovu strašně moc ráda podívám ... A ještě bych ráda dodala, že Seth má u mě opravdu velký obdiv, protože ta scéna s gorilou je prostě dokonalá! Já osobně bych si do gorilí náruče nevlezla ... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Překvapivě se nejedná o takové peklo, jak by se mohlo na první pohled zdát ale o slušnou rodinnou zábavu. Film má hlavní plus v obsazení úvodí dvojice, jejichž filmová kariéra sice není tak zářivá jako před nějakými 15 lety ale pořád dokazují, že film utáhnout dokážou. Škoda nezbytné sentimentality, která je sice pro film nezbytná ale na druhou stranu i trapná a otravná. Ale když jsou ti dva v akci, tak i přes převážně iinfantilní humor dokážou pobavit. U mě dobrý. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Stamfordu, v Redingu, v Norwalku a v Bridgeportu v Connecticatu, na Manhattanu a Queensu v New Yorku a v Hobokenu v New Jersey. (rafix)
  • Poslední film pro Bernieho Maca. (HellFire)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno