Reklama

Reklama

Scenáristé a režisér Krvavé hostiny přicházejí s další kapitolou této nové klasické hororové série. Je ráno po prvním útoku a ohavná masožravá monstra vpadla do blízkého městečka. Ti, kteří měli to štěstí, že přežili noc, se přidávají k zvrácené skupině místních, jejichž jediným cílem je zůstat naživu – za každou cenu. Krvavá hostina II: MASAKR představuje nesourodou skupinu postav – včetně dívčího motorkářského gangu a týmu mexických wrestlerů – a servíruje dvakrát tolik krve a dvakrát tolik částí těla! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (142)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

První díl byl pro mne pecka, v podstatě pocta starým "chatovým, barovým" a podobným "splattermasakrům". Byl jsem z ní nadšen. Dvojka mne ale opravdu zklamala. Mnohem víc se používají digitální triky, které moc nemusím. To je velký rozdíl oproti skvěle "oldschoolových" kašírovaných triků v prvním díle. Celý film se vlastně nic neděje, akce je minimum, vtipu také, párkrát jsem se zasmál, ale mockrát to nebylo. Film ani tak nevsází na brutalitu a násilí (i když se tak zpočátku tváří), ale na nechutnost. Ale tím opravdu myslím NECHUTNOST ve velkém!! Tohle je film, který vyloženě zkouší, co divákův žaludek vydrží. Což si nemyslím, že je zrovna ta správná cesta. Podobně fungoval např. film "Blood Feast 2: All U Can Eat" od H. G. Lewise, který také nestál za moc. Nebo se takto snaží často zaujmout TROMA (zde ve "Feast II" jsou ale nechutnosti velice dobře ztvárněné). Je asi na každém, jak to kdo vezme. Znásilnění kočky mimozemšťanem a scéna s miminem je taky hardcore, ovšem osobně jsem vůči takovým věcem již otrlý a vycvičený. Každopádně nezvyklého diváka tohle asi přibije. Bohužel ale opravdu zklamání, spíše nuda. Perfektní jsou asi poslední 2 minuty, kdy se rozjede nářezová hudba a film se rozjede, aby rázem nečekaně skončil ... ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Uf. Oproti prvému dielu riadny krok späť. Tešil som sa opäť na vtipnú hororovú komédiu plnú slizu, vnútorností, ale nejako som to nedostal. Pitva príšery je možno zaujímavá, ale mne to prišlo stupídne tak ako 3/4 filmu, ktorá ma skôr nudila než bavila. A kde sa kurva celý čas skovávala Honey Pie? Dúfam, že v poslednom treťom diely to bude ona, čo vyhrá nad príšerami a nakope im zadok. Inak Sloppy Seconds patrí k tým najhorším filmom čo som za tento rok videl 20% bwt. no a posledných cca 10-15 minút bolo fajn, kedy bol celý film taký... tak to má 50-tku určite. ()

Reklama

Jožin 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa dosť úchylná záležitosť ! Kúzlo prekvapivej jednotky zmizlo s premavaním príšer po meste. Veľa scén je na nevydržanie, ba dokonca pri niektorých sa človekovi zdvíha žalúdok, o scéne s dieťaťom ani nehovorím. Proste hnus ! Trojku si pozriem iba z toho dôvodu, pretože chcem vedieť ako dopadne táto filmová, dosť upadajúca sračka !!! ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nerad se opakuju, ale co se dá sakra k tomuhle jiného napsat, než že je tu opět další zajímavé a zábavné béčko, které je opět brutálně domrvené skákající a vyzoomovanou kamerou. Stejný nešvar jako u prvního dílu. A oproti prvnímu dílu má ještě dvojka i o něco slabší děj, který je sice epičtější a bombastičtější a snaží se diváka zahltit všemožným bizárem a nechutnostmi, ale místy na mě tahle snaha působila trochu křečovitě, a celkově mě prostě komornější jednička bavila víc. Ale byl jsem rád, že dostala prostor postava Mámy Harley (i když jaksi nepřímo, skrze její sestru-dvojče), ocenil jsem odvahu tvůrců nechat v americkém filmu sežrat batole, no a nejvíc mě asi pobavila scéna, ve které dědek barman tluče svými stařeckými pěstmi blondýnu, aby jí ve finále ještě ukousl ucho. No a až na samém konci jsem potom zjistil, že je to de facto jen první část dvojfilmu, což mě trochu nasralo. Ku.va si s náma divákama hrajou na nějakýho zku.venýho Pána prstenů, nebo co?! ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Suhlasim so svojimi hororovymi oblubencami v tom, ze je to podpriemer zo vsetkych uhlov pohladu. Ono reziser Gulager sa nijako nepredviedol ani v jednicke, ale tuto, tu uz vladne reziserky amaterizmus na kazdom kroku. Dobre, postavy sa v hororoch casto spravaju dementne, ale vyvazuje sa to aspon nejakou atmosferou. Tuna sa ziadna strasidelna atmosfera nekona, postavy behaju z miesta na miesto bez logiky, zmetene a zbytocne. Prisera nevzbudzuje ziadnu hrozu, je az prilis digitalna. Hroza za 5 % ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Roli nemluvněte ztvárnil syn režiséra Toma Gulagera. (Avalon820)
  • Diane Ayala Goldner se v rámci příprav na roli naučila jezdit na motorce a také strávila několik hodin na střelnici. (Avalon820)

Reklama

Reklama