Reklama

Reklama

Scenáristé a režisér Krvavé hostiny přicházejí s další kapitolou této nové klasické hororové série. Je ráno po prvním útoku a ohavná masožravá monstra vpadla do blízkého městečka. Ti, kteří měli to štěstí, že přežili noc, se přidávají k zvrácené skupině místních, jejichž jediným cílem je zůstat naživu – za každou cenu. Krvavá hostina II: MASAKR představuje nesourodou skupinu postav – včetně dívčího motorkářského gangu a týmu mexických wrestlerů – a servíruje dvakrát tolik krve a dvakrát tolik částí těla! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (142)

obitus 

všechny recenze uživatele

Dvojka začíná přesně tam kde první díl skončil a snaží se pokračovat v jeho stylu. Bohužel, rozjezd trvá minimálně dvě třetiny filmu a nudí víc než vaše komentáře. Dlouhá scéna pitvy monstra plná krve, spermatu a zvratek situaci nezlepšuje a tak ta pravá zábava nastoupí až v poslední čtvrtině, zhruba od brutální vraždy malého miminka. Následující desetiminutovka je vtipná a opravdu zábavná, aby byl výsledný dojem bohužel zabit debilním koncem. Škoda. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Fakt hnusnej masakr! Popsáno v komentářích, netřeba se opakovat. Sliz, krev, maso, prsatý lesbický gang, nadměrně vyvinutý lilipután, krvelačná monstra - během nechutné pitvy jsem si vzpomněl na Věc - a skupina bojujících o život. Ti jsou natolik nesympatičtí, že se těšíte, až to budou mít všichni za sebou...a na to můžete vzít jed. ()

Reklama

Jožin 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa dosť úchylná záležitosť ! Kúzlo prekvapivej jednotky zmizlo s premavaním príšer po meste. Veľa scén je na nevydržanie, ba dokonca pri niektorých sa človekovi zdvíha žalúdok, o scéne s dieťaťom ani nehovorím. Proste hnus ! Trojku si pozriem iba z toho dôvodu, pretože chcem vedieť ako dopadne táto filmová, dosť upadajúca sračka !!! ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie, ktoré začína presne tam, kde prvý film skončil. Pár ľudí prvý masaker prežije a na miesto príde aj sestra jednej zo zomrelých žien, ktorej úlohou je pomstiť sa osobe, ktorá zapríčinila jej smrť. Znova jednoduchý príbeh, snaží sa to aj o komediálnu časť ale za mňa im to nevišlo. Film môžem odporučiť ale iba ak nemáte, čo pozerať. Celkové hodnotenie za mňa je 40%. ()

kukentipla 

všechny recenze uživatele

O čem to je? Děj Feast 2, pokračuje o několik desítek minut později a pár kiláčků dále. V nedalekém městečku kde se setkávají přeživší z prvního dílu s novými postavami. Zubatá monstra samozřejmě nechybějí......... Co já NATO? Rozhodně ne ták zábavné jako první díl. Tvůrci strávili první díl s příchutí hororu a vykáleli psychopatickou jízdu plnou nechutností, přesto však poměrně zábavnou. Jenny Wade zmlácená, rozsekaná, zakrvácená je opět neskutečně sexy, a když je v závěru filmu donucena pobíhat v kalhotkách nemohl jsem jinak - třetí hvězdička. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Diane Ayala Goldner, ktorá stvárnila šéfku motorkárskeho gangu, je manželkou režiséra Johna GulageraClu Gulager, ktorý stvárnil barmana, je zase jeho otcom. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama