Reklama

Reklama

Scenáristé a režisér Krvavé hostiny přicházejí s další kapitolou této nové klasické hororové série. Je ráno po prvním útoku a ohavná masožravá monstra vpadla do blízkého městečka. Ti, kteří měli to štěstí, že přežili noc, se přidávají k zvrácené skupině místních, jejichž jediným cílem je zůstat naživu – za každou cenu. Krvavá hostina II: MASAKR představuje nesourodou skupinu postav – včetně dívčího motorkářského gangu a týmu mexických wrestlerů – a servíruje dvakrát tolik krve a dvakrát tolik částí těla! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (142)

obitus 

všechny recenze uživatele

Dvojka začíná přesně tam kde první díl skončil a snaží se pokračovat v jeho stylu. Bohužel, rozjezd trvá minimálně dvě třetiny filmu a nudí víc než vaše komentáře. Dlouhá scéna pitvy monstra plná krve, spermatu a zvratek situaci nezlepšuje a tak ta pravá zábava nastoupí až v poslední čtvrtině, zhruba od brutální vraždy malého miminka. Následující desetiminutovka je vtipná a opravdu zábavná, aby byl výsledný dojem bohužel zabit debilním koncem. Škoda. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nerad se opakuju, ale co se dá sakra k tomuhle jiného napsat, než že je tu opět další zajímavé a zábavné béčko, které je opět brutálně domrvené skákající a vyzoomovanou kamerou. Stejný nešvar jako u prvního dílu. A oproti prvnímu dílu má ještě dvojka i o něco slabší děj, který je sice epičtější a bombastičtější a snaží se diváka zahltit všemožným bizárem a nechutnostmi, ale místy na mě tahle snaha působila trochu křečovitě, a celkově mě prostě komornější jednička bavila víc. Ale byl jsem rád, že dostala prostor postava Mámy Harley (i když jaksi nepřímo, skrze její sestru-dvojče), ocenil jsem odvahu tvůrců nechat v americkém filmu sežrat batole, no a nejvíc mě asi pobavila scéna, ve které dědek barman tluče svými stařeckými pěstmi blondýnu, aby jí ve finále ještě ukousl ucho. No a až na samém konci jsem potom zjistil, že je to de facto jen první část dvojfilmu, což mě trochu nasralo. Ku.va si s náma divákama hrajou na nějakýho zku.venýho Pána prstenů, nebo co?! ()

Reklama

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Ne že bych první Feast považoval za nějakou velkou hororovou událost, spíš to pro mne byl pohodovej zábavnej film na jedno zhlédnutí, ale tohleto mě fakt naštvalo. Druhý díl je pouze sledem nepřehledných, rádoby vtipných, krvavých a hlavně trapných a nevkusných scén, který se s jedničkou nedá vůbec srovnávat (a to to režíruje ten samý člověk). Komické a sympatické charaktery nahradila banda nesnesitelných figur, které by byly na zabití sami o sobě, natožpak dohromady. Jako jediný povedenější moment zde shledávám gag s dítětem, který je krásně nekorektní a je to jediná chvíle, kdy jsem se pousmál. Celkově by si to možná zasloužilo jednu hvězdičku, ale já ji dát nechci. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jednička mě zaujala svým nadhledem a nemilosrdnou záplavou povedeného humoru. Dvojka je slabý odvarem. Větší prostor pro monstra je spíše krokem zpět. Humoru je zde méně (pitva mrtvého monstra, znásilnění kočky), návrat některých postav z jedničky potencionálně nevyužit (blbá blondýna je zde naprosto zbytečná), postavy vcelku nezajímavé (výjimkou je jen gangsterka s růžovými vlasy a kladivy a liliputánská bratrská dvojice wrestlerů). Dost mě zarazil ten náhlý konec. Vysvětlit by ho mohl jen fakt, že ve stejném roce (souběžně???) byla natočena i trojka. Vidět to ale v kině, tak by mě ten konec dost nasral. Silný podprůměr, slabý průměr. Zde přesně platí - nevstoupíš dvakrát do jedné řeky. Všechno dobré, co tvůrci dokázali vymyslet, vyplácali už v jedničce... Více na mém blogu: www.hororovykabinetdreraserheada.blog.cz ()

Vodny odpad!

všechny recenze uživatele

Prvnímu dílu jsem dal 80% hned z několika důvodů - perfektně vyprofilovaní herci, humor, gore pojetí a po technické stránce zdařilé. Dvojce dávám odpad, protože až na afroamerického prodejce auťáků zde není jediná postava, která by za něco stála, humor také chybí, gore pojetí zůstalo, ale už ne tak stylové a po technické stránce to stojí za prd. Chápu že se jedná o videofilm, ale takhe mizerně natočené dílko se jen tak nevidí. Totálně se nepovedlo místo, kde se film odehrává a navíc spousta scén je ve dne, takže všechno to špatné je krásně vidět. Jsem zvědavý na trojku, ale nejspíš to bude stejný odpad. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Diane Ayala Goldner, ktorá stvárnila šéfku motorkárskeho gangu, je manželkou režiséra Johna GulageraClu Gulager, ktorý stvárnil barmana, je zase jeho otcom. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama