Reklama

Reklama

Scenáristé a režisér Krvavé hostiny přicházejí s další kapitolou této nové klasické hororové série. Je ráno po prvním útoku a ohavná masožravá monstra vpadla do blízkého městečka. Ti, kteří měli to štěstí, že přežili noc, se přidávají k zvrácené skupině místních, jejichž jediným cílem je zůstat naživu – za každou cenu. Krvavá hostina II: MASAKR představuje nesourodou skupinu postav – včetně dívčího motorkářského gangu a týmu mexických wrestlerů – a servíruje dvakrát tolik krve a dvakrát tolik částí těla! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (142)

Terva 

všechny recenze uživatele

Pět minut běží film a už jsem slyšel asi dvacet sprostých slov. Devadesát procent z nich bylo úplně zbytečných, jen aby bylo zacelený místo ve scénáři, mimochodem dost ubohým scénáři. Film je masakr, ale totálně bezúčelovej, spousta mrtvol, litry krve a "netvorové" nejsou skoro vůbec vidět. Děj filmu naprosto o ničem. Hudební doprovod je docela dobrý. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

pro mě jednoznačně lepší než jednička. Ve filmu pozorný divák odhalí, jak se opravdu projevuje láska ke zvířatům a co mají kočičky rády. Zcela jistě se dá zahlédnout u kus odhaleného ženského těla a nejenom to! Zjistíte, že trpaslíci jsou nespravedlivě diskriminováni, blondýnky potřebují občas pevnou ruku, případně i nějaký tvrdší nástroj, mimozemšťani se musí prozkoumat opravdu do hloubky, ale především je zde zcela empiricky zjištěno, že mimina zdaleka nevydrží tolik, jak se o nich v jiných filmech tvrdí. Velmi silné 3 monstrhvězdy, ale za čas se mrknu ještě jednou, třeba ještě nějaká přibude. ()

Reklama

Dubro 

všechny recenze uživatele

Jano Gulager, šéfkuchár Krvavej hostiny ( Feast ), na ktorej sa podávali krvavé steaky a neviazaná zábava, pustil k vode svojho psychiatra a spichol ďalšiu obžerpárty. Jedálny lístok zrejme pajcol bezdomovcom a prizval si k tomu ochotných ochotníkov z Pičíndolu a všetkého schopných plastových mačkomrdov. Vraj má už recept aj na trojku. Božeuchovaj. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nerad se opakuju, ale co se dá sakra k tomuhle jiného napsat, než že je tu opět další zajímavé a zábavné béčko, které je opět brutálně domrvené skákající a vyzoomovanou kamerou. Stejný nešvar jako u prvního dílu. A oproti prvnímu dílu má ještě dvojka i o něco slabší děj, který je sice epičtější a bombastičtější a snaží se diváka zahltit všemožným bizárem a nechutnostmi, ale místy na mě tahle snaha působila trochu křečovitě, a celkově mě prostě komornější jednička bavila víc. Ale byl jsem rád, že dostala prostor postava Mámy Harley (i když jaksi nepřímo, skrze její sestru-dvojče), ocenil jsem odvahu tvůrců nechat v americkém filmu sežrat batole, no a nejvíc mě asi pobavila scéna, ve které dědek barman tluče svými stařeckými pěstmi blondýnu, aby jí ve finále ještě ukousl ucho. No a až na samém konci jsem potom zjistil, že je to de facto jen první část dvojfilmu, což mě trochu nasralo. Ku.va si s náma divákama hrajou na nějakýho zku.venýho Pána prstenů, nebo co?! ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

[unrated ]no to pozor --- vubec ne spatne .. ... tato surova odnoz horroru preci neni o sofistikovanych recenzich, no tak pánové :))) .... mimoradne zalezi na divakove rozpolozeni a urovni otrlosti... dbejte moji rady a tuto intenzivni nechutnost si zapnete az po jidle... .. 7/10 dockame se pokracovani :???? ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Diane Ayala Goldner se v rámci příprav na roli naučila jezdit na motorce a také strávila několik hodin na střelnici. (Avalon820)
  • Diane Ayala Goldner, ktorá stvárnila šéfku motorkárskeho gangu, je manželkou režiséra Johna GulageraClu Gulager, ktorý stvárnil barmana, je zase jeho otcom. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama