Reklama

Reklama

VOD (1)

V SAW 5 pokračuje Hoffman v práci Jigsawa. Jeho tajemství je však skoro prozrazeno a on se musí vydat na lov, aby zabránil svému prozrazení. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (572)

H34D 

všechny recenze uživatele

Největší paradox pátého Saw tkví v tom, že třebaže je provázáno zejména s prvním Saw více než díly předchozí, tak nutnost jejich znalosti je zde nejmenší. Divák si totiž nebude všechny ty rádoby vysvětlivky minulosti obtížně doplňovat do předchozích dílů, nýbrž je složí jen k sobě tak jak jsou, jakožto útržkové flashbacky podkládající pouze příběh Saw V, nikoliv celé série. Ovšem znechucení filmem nepramení z lenosti, či zapomětlivosti, Saw V nabourává to, co před tím už jednou dávalo jakš-takš smysl a samotné nepřináší nic převratného. Opět pár brutálních smrtí, povrchní děj, do kterého by se zase dalo vložit x vsuvek a flashbacků a nezajímavé a nepropracované postavy... Tudíž jedinými diváckými atrakcemi zůstávají působivý závěr (z kterého lze vyvařit 10 dalších Saw) a brutalita s krví, která snad nikdy neomrzí... 4/10 ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Charlie Clouser: 1. Trap Attacks - Charlie Clouser ,2. True Believer - Testament ,3. Death And Destruction - Ministry ,4. What's Next - Filter ,5. Thanks Again, Again - Almighty ,6. The Banishment - Prong ,7. The Dawning Of Doom - Die Krupps ,8. Power Player - Clutch ,9. ugLi - Skinny Puppy ,10. Strangers - William Control ,11. Unlaced - Emilie Autumn ,12. Blood And Music - Fixmer/McCarthy ,13. Wizard Of Sextown - Revolting Cocks ,14. Date Of Expiration - Funker Vogt ,15. What It Takes - Charlie Clouser , ()

Reklama

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Další rok, další halloween, další Saw. Nová zápletka, nové postavy, pitvání starých (zápletek i postav). Já nemůžu být nespokojený. Nejsem z těch, co baží po krvi. A přesto se mi to líbilo. Protože je tu chytrý příběh. Ať si kdo chce říká co chce. Nehledě na to, že to nebylo zase tolik krvavé, spíš trochu víc á la Roxette ;o). ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Oficiálně se z filmové série filmů Saw stává filmový seriál. Neznalost předchozích dílů může být pro diváka fatální - nepochopí tak vůbec pachtění detektiva za "tajemným" následovníkem Jigsawa. Technicky je to totožné s předchozím dílem, tudíž žádná invence, co se týče například kamery či střihu. Ano, je to snad ještě více vykonstruovanější, než všechny předchozí díly (člověk A jde vždy cestou B a v místnosti C si pustí kazetu D určenou právě jemu - vždy hezky s oslovením). Navíc nechápu, jak může být někdo, kdo o případu něco ví, tak hloupý. Musí přece vidět / vědět, že Jigsaw (nebo jeho následovník), na kazetách nelže, tudíž poslouchat jeho příkazy = přežít. Ale nebudu spoilerovat.. Jinak je ale páté pokračování zmáknuto o stupínek lépe, než jeho předchůdce, a proto dávám hezký průměr. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě to přece jen o level víc než předchozí tři pokračování, třebaže všechno, co byste mohli vyčíst jim je i tu a pasti nebyly tak nechutné a i závěrečná vysvětlovačka byla poslabší. A Costas Mandylor (konečně se dozvídáme motivaci jeho postavy) je s tím svým zavilým výrazem na facku, ale potěšila sexy Julie Benz. Nicméně víc než na to nezajímavé pátrání bych se soustředil na tu zkoušenou partičku. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (19)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 56,7 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 113,9 mil. (NIRO)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous film umiestnil na 47. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Související novinky

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

23.01.2012

Souboj civilizovaného člověka s divokou přírodou je vděčný námět. Je fajn, když se občas přehází pořadí v potravním řetězci. Byli jsme toho svědky v dnes už klasickém dobrodružství Na ostří nože, se… (více)

Reklama

Reklama