Reklama

Reklama

VOD (1)

V SAW 5 pokračuje Hoffman v práci Jigsawa. Jeho tajemství je však skoro prozrazeno a on se musí vydat na lov, aby zabránil svému prozrazení. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (572)

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Po přelomové jedničce, uspávací dvojce a silně sračkoidní trojce jsem se vloni náhodou nachomýtl ke čtyřce a byl jsem natolik příjemně překvapen, že jsem pětku dokonce vyhledal sám. Sice se nejedná o žádný zázrak, ale bronzovou medaily mezi dosud natočenými díly získává pětka s přehledem a já nemám problém s udělením příjemných 50% pro vcelku neškodný a solidní kousek, po kterém mě šestka i docela láká, což by mě teda po dvojce a hlavně po trojce nenapadlo ani kdyby nevim co. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Podobné jako čtyřka a kvalita dolů nejde. Pořád se na to dá koukat. Podle mého názoru je tento díl celkem brutální, určitě masakrálnější než dva předchozí. Řezání rukou, sekání hlav, lámání kostí vás docela znechutí, ale to k SAW patří a je to sice hnusné, ale na druhou stranu by bez toho film nebyl tím čím býval. Potoky krve opět tečou, děj je docela zajímavý, ale už se v tom trochu ztrácím, protože si přesně nepamatuju co bylo v předchozích dílech. Konec je zajímavý a nečekaný, uvidíme co nám přinese šestka. 55% ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Zatím asi nejhorší Saw. Pořád je to ucházející zábava, ale... Na příště doporučuju konečně opustit tenhle jeden velký příběh, už mi dělá problém pochopit jak se to čím dál víc prolíná a zamotává, jen mlhavě jsem si teď vzpomínal, o co vlastně šlo ve čtyřce. Přijde mi, že v tomhle bodě už je rozvíjení toho jednoho děje celkem sebedestruktivní záležitost. A bude čím dál víc... No takže pustit se do novýho a zachovat jen ten základní koncept, aby to pořád bylo SAW. Malinko to tím osvěžit. ()

imf 

všechny recenze uživatele

Pořád to tak nějak ze setrvačnosti funguje. Podobným způsobem jako Velmi Křehké Vztahy. Komu stačí trochu torture porna prokládaného soap detektivkou a omláceným vizuálem, ten si může udělat další čárku. Pila projde divákem jako nůž horkým máslem. Bez chuti a zápachu, neudělá neplechu. Tedy až na tu ztrátu času samozřejmě. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tak zase trochu jinak, ale přesto úplně stejně. Jigsaw by se dal přirovnat k nesmrtelnému, které obchází neviditelný a připravuje všechny možné pasti na zkažené lidstvo... a mě se to líbí. Přestože je Jigsaw už opravdu hodně recyklovaný (100x vymačkaný citron....) bez jeho hlasu si dokáže divák Saw těžko představit a upřímně, možná ani nechce. Tentokrát je krev a nechutnosti na mnohem nižší míře než dříve a to je ku prospěchu, i když se děj stále nepřibližuje překvapivým koncům prvních dílů, což mě dost mrzí. Do příště doufám v nějakou inovaci, opět starý dobrý videoklipový styl a v Jigsawův hlas z jeho kryogenní komory, kde odpočívá a plánuje svá "další díla". PS: proč jsou na plakátech ty sestřičky a ve filmu nic? ()

Galerie (47)

Zajímavosti (19)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 56,7 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 113,9 mil. (NIRO)
  • Ve scéně, kdy agent Erickson (Mark Rolston) mluví s Jill Tuck (Betsy Russell), je na stole fotografie Ericksona a jeho ženy. Jde o fotku Marka Rolstona a jeho reálné ženy. (c.tucker)
  • Julie Benz (Brit) byla natolik ovlivněna intenzitou svojí role ve filmu (zejména strašlivým vyvrcholením), že z toho měla noční můry. (ČSFD)

Související novinky

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

23.01.2012

Souboj civilizovaného člověka s divokou přírodou je vděčný námět. Je fajn, když se občas přehází pořadí v potravním řetězci. Byli jsme toho svědky v dnes už klasickém dobrodružství Na ostří nože, se… (více)

Reklama

Reklama