Reklama

Reklama

Novinář Ludo je za zničení střechy luxusního hotelu odsouzen k veřejně prospěšným pracím v mateřské školce, kde se po letech opět setkává s Annou, kterou jako malou šikanoval. Ta je rozhodnuta mu vše vrátit i s úroky... (TV Prima)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (107)

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

846. hodnocený film: Tak tenhle film mi doporučila Patrinka a Venca, kterým se moc líbil. A co na to já? Já jsem byl skutečně nadšenej. Til Schweiger je můj oblíbenej herec a je neskutečně i charismatickej. Film má jednoduchej milostnej příběh a jednoduchou milou zápletku. Hlavní hrdinka je ale navíc půvabná a umí svou roli zahrát více než dobře. Opravdu nechápu lidi, co nemají rádi německý filmy. 5* je pro mě samozřejmostí, protože tenhle film jsem si moc užil a můžu jej směle dál doporučit. 5* ()

carly 

všechny recenze uživatele

téma sa mi páčila. mám rada love-hate relationships. aj ako sonda do vzťahov to nebolo zlé. lenže po všetkom tom prešlapovaní na mieste a polkroku vpred a troch naspäť, mi po dvoch hodinách sledovania (s reklamami samozrejme) už bolo srdečne jedno ako to dopadne a tak som radšej išla spať. možno si to niekedy pozriem ešte raz a v originály. zatiaľ som trochu sklamaná ()

Reklama

janisska 

všechny recenze uživatele

On střídá jednu za druhou, Ona je zhrzená. On se má napravit, ale nakonec se s Ní napravují navzájem. Několik scén typu "Ona šlápne na prkno, jež ji praští do hlavy, to je ale legrace, ohoho". Obligátní patos (sestřih toho, jak si oba hrají s dětičkami a v západu slunce se plaví na lodičce; k tomu zní - cituji německé titulky pro neslyšící - atmosphärische Musik). Vyznání lásky na veřejnosti. Hádejte: Bude taky happy end? I tak dávám dvě *hvězdičky* za atmosféru - mí přátelé by určitě řekli, že "ten je film jde *od srdíčka*". ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Taková směsice toho dobrého, ale také špatného současné německé komedie. Til Schweiger spolu s velmi sympatickou Norou Tschirner dokázali vytvořit výbornou dvojici, která si k sobě našla cestu otřepaným stylem "co se škádlívá..." Svou odlehčeností, pohodovou atmosférou a účinnou romantikou (byť klišovitou a jednoduchou) si mé sympatie Zajíček bez oušek získat dokázal. Slabé čtyři proto dám... 70% ()

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Pod základní schématičností se skrývají drobné nuance, které tento snímek činí dosti originálním. Nečekejte též, že se budete u filmu válet smíchem, ale duch romanticky založeného člověka strádat nebude. Díky značně extrémním a podivným charakterům se film blíží kategorii weird, tedy filmu o podivínech pro podivíny. I přesto v něm najdete spoustu faktů, které potěší i zcela normální nedeformované osobnosti. Nora Tschirner navíc působí hodně jako Zooey Deschanel, takže na své si určitě přijdou i fanoušci této herečky. A jak je patrno již v úvodu, film se vymezuje vůči mnohým americkým klišé. A nahrazuje je klišé německými :) *** Ve zkratce: Jürgen, to bejval tak zatraceně zábavnej chlap :) A teď už běžte na Sněhurku. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Scéna s Matthiasom Schweighöferom a Norou Tschirner na červenom koberci bola natáčaná na skutočnej ceremónii - nemeckých Bundesfilmpreise. (Karush)
  • Meno Ludo pochádza z latinčiny a znamená "hrám sa". (Karush)
  • Plyšový zajíc bez uší, kterého v rámci výkonu trestu Ludo ve školce ušije, inspiroval tvůrce pro originální pojmenování filmu-Keinohrhasen (v češtině „Bezušáci“) a jeho podobizna se objevuje také v dalším Schweigerově snímku 1 a ½ Ritter (Stopadesátiprocentní rytíř) v erbu hlavního hrdiny. (KS)

Reklama

Reklama