Reklama

Reklama

Novinář Ludo je za zničení střechy luxusního hotelu odsouzen k veřejně prospěšným pracím v mateřské školce, kde se po letech opět setkává s Annou, kterou jako malou šikanoval. Ta je rozhodnuta mu vše vrátit i s úroky... (TV Prima)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (107)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To, že mám Tila rád, neznamená, že mám rád i jeho filmy. Pár jsem jich viděl, ale ani jeden mě (včetně tohoto) nepřesvědčil, že bych si ho měl pustit znova. Přeci jen točí hlavně komedie a některé i na pokračování. Nechápu ale proč mají v Německu tendence točit tolik komedií a většině dát takový ten zbrklý ráz, který má být vtipný a zároveň i nápaditý. Není ani jedno a dost to celkové vyznění filmu ztrapňuje. Zajíček bez oušek má ještě k tomu naprosto standardní příběh, na kterém není vůbec nic zvláštního, natož pak zajímavého. ()

carly 

všechny recenze uživatele

téma sa mi páčila. mám rada love-hate relationships. aj ako sonda do vzťahov to nebolo zlé. lenže po všetkom tom prešlapovaní na mieste a polkroku vpred a troch naspäť, mi po dvoch hodinách sledovania (s reklamami samozrejme) už bolo srdečne jedno ako to dopadne a tak som radšej išla spať. možno si to niekedy pozriem ešte raz a v originály. zatiaľ som trochu sklamaná ()

Reklama

janisska 

všechny recenze uživatele

On střídá jednu za druhou, Ona je zhrzená. On se má napravit, ale nakonec se s Ní napravují navzájem. Několik scén typu "Ona šlápne na prkno, jež ji praští do hlavy, to je ale legrace, ohoho". Obligátní patos (sestřih toho, jak si oba hrají s dětičkami a v západu slunce se plaví na lodičce; k tomu zní - cituji německé titulky pro neslyšící - atmosphärische Musik). Vyznání lásky na veřejnosti. Hádejte: Bude taky happy end? I tak dávám dvě *hvězdičky* za atmosféru - mí přátelé by určitě řekli, že "ten je film jde *od srdíčka*". ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Hm, docela milá romantika, která rozhodně nenudí. Sice je to krapet kýč, ale to nemění nic na faktu, že se jedná o dobrý film, kde to mezi ústřední dvojicí funguje tak jak má a místy je i dost vtipný a hlavně bych snad jaktěživ nečekala, že jednoho dne v komentáři budu chválit německý romantický film. Sem si myslela, že kombinace kvality, romantiky a Německa neexistuje.....a ono jo. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €4,5miliónaTržby USATržby Celosvetovo $81,409,820 (z toho v Nemecku bol zárobok pekných $74,002,437) ║ Til Schweiger sa vie dosť dobre obracať, keď stíhal aj režírovať aj hrať hlavnú úlohu, dokonca dosahuje aj v celku znesiteľnú úroveň filme ale v čom tu je problém že ponúka len to čo už sme mohli v Amerických komédiách vidieť nespočetne krát. Takže ako výstuhu príbehu si zobral osvedčenú šablónku, ktorá pokiaľ sa vie zručne spracovať nemôže sklamať a nesklamala ale nevýhodou je že tam nie je dohromady nič originálne, čo by mohlo potešiť. Nájde sa tu aj zopár vtipných scén, romantická rovinka v celku funguje, takže stráviť sa to dá pokiaľ sa nečaká veľký zázrak z Nemeckej produkcie. /45%/ ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • V jednej verzii klipu "Apologize" skupiny OneRepublic boli použité zostrihy z filmu. (Karush)
  • Po prvýkrát si Til Schweiger vo filme zahral spoločne so všetkými svojimi štyrmi deťmi - Valentinom Florianom, Lunou Marie, Lilli Camille a Emmou Tiger. (Karush)
  • Spoločnosť Newmarket Entertainment naplánovala americký remake pod názvom "Rabbit Without Ears" na rok 2012, teda len päť rokov po premiére originálu. (Karush)

Reklama

Reklama