Reklama

Reklama

Sedm studentů to bere zkratkou na party a naneštěstí skončí ve Wormwoodu, kde je začne jednoho po druhém pronásledovat duch bezhlavého jezdce. (Filmbox)

Recenze (40)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Legenda o vraždiacom bezhlavom prízraku je v zámorí hodne populárna. Ja som sa s týmto strašidelným príbehom prvý krat bližšie zoznámil v roku 1999 prostredníctvom snímku "Ospalá diera", ktorý natočil Tim Burton. Čo sa týka filmovej kvality, tak jeho verziu ťažko niekto prekoná. Tvorcovia titulu "Bezhlavý jazdec" to pojali v úplne inom štýle. Dej situovali do súčastnosti. Keď som videl, že to produkuje spoločnosť Nu Image čakal som, že to bude balancovať na hrane odpadu. No ale ku podivu to nebolo až také špatné. ** ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Mnohokrát zpracované téma o bezhlavém jezdci, jak literárně tak filmově. A přece tenhle bezhlavý jezdec ví co dělá. A diváka trošku může i poděsit.... Amatérští filmaři si mohou klidně natočit sami film o bezhlavém jezdci, není to nic těžkého a na amatérských filmových festivalech mohou s dobře udělaným filmem zaujmout nudící se porotu... ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Blbost o legendě o bezhlavém jezdci. Zatím se ujalo jen málo filmů které by dosahovaly kvalit a tahle legenda se mi zdá poněkud prokleté. Nicméně tenhle film je sračka o skupině idiotů co se někam vyrazí a jelikož opět nikoho neposlechnou tak začnou umírat. Je to blbost bez herců a jakkékoliv atmosféry(Což dost promeškaly), a film má navíc příšerný efekty který všechno totálně prokurvily. Jediný proč dávám tak "vysoké" hodnocení je díky cool bezhlavýmu herci a pár krvavejm scénám. Jinak je to sračka. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

A já byl spokojený! Zapomeňte na Ospalou díru, klasický příběh je přenesen do současnosti (trochu mi připomněl 2001 maniaků). Místo historické legendy (ze které se jen vychází) tu máme sympatický slasher. Skupinka sedmi mladých se na cestě za zábavou vydá zkratkou (njn, otřepané klišé, ale budiž) a skončí v městečku, kde už na ně čeká bezhlavý jezdec (společně s osazenstvem, co se páří mezi sebou, tudíž o zrůdy není nouze). A hlavy létají jedna radost! Sekera či kapota auta, to je úplně jedno. A také se dost střílí s náležitými doprovodnými rudými gejzírky. Jedinou slabinu bych viděl v laciných digitálních efektech, ale nebylo jich příliš, a proto je shovívavě přehlédnu. Tak nízké hodnocení si tahle zábavná vyvražďovačka nezaslouží. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Partia mladých ľudí cestou na párty odbočí z plánovanej trasy. V časti malého, opusteného vidieka narazí na legendárneho "bezhlavého jazdca", ktorý každoročne, v deň osláv Halloweenu, neprestáva hľadať svoje obete. Ozaj sa mám k tejto teenegersko amatérskej sračke s množstvom idiotských hereckých výkonov a dialógov seriózne vyjadrovať? Jedna ★ za občasne nápaditý spôsob vrážd, lebo gore a efekty sú miestami tak realistické, ako nenávratný úver od vašeho zamestnávateľa. Druhá za snahu, lebo aj to sa cení. Horor pre nenáročných a veľmi unudených, ktorí v danom momente nemajú do čoho "pichnúť" - 35%. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama