Reklama

Reklama

Lee Adama sa vydáva na svoju prvú misiu ako veliteľ hviezdnej lode Pegasus. (SkyShowtime)

Recenze (106)

Nekromacer 

všechny recenze uživatele

Jako fanda BSG naprosto jasná 5, ale pro toho, kdo sledoval (sleduje) flasbacky k tomuto filmu uvolněné to musí nutně být zklamání, pohled na padajícího Adamu střílejícího na plecháče, tak sem si představoval většinu filmu (snad to ten další dožene). Jinak dozvědět se, proč Starbuck zažádala o přeložení z Pegasa na Galacticu a proč k tomu řekla co řekla, za to podívání rozhodně stálo :-) ()

Redswif 

všechny recenze uživatele

Po spíše psychologické třetí serii tu mám film, který by má razatní ráz první série. Dějově by spíš pasoval na konec druhé série, ale troška zavzpomínání ještě nikoho nezabila. Pro někoho kdo z BSG neviděl nic, je to sice pěkné pokoukání, ale bude značně tápat v ději, pro ty ostatní je to další skvělý počin a pokud se t tomot stylu ponese i čtvrtá sérii máme se na co těšit! ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Skvelý prívesok k výnimočnému seriálu. Predstavuje nám dve výrazné ženské postavy - tvrdú majorku Kendru Shaw a nekompromisnú admirálku Helenu Cain. Bohužiaľ vykreslenie ich charakterov je dosť polovičaté, chcel by som sa o nich dozvedieť viac než mi povedal film. Príbeh je tiež trochu béčkový a jeho smerovanie predvídateľné. Na druhú stranu ma ale potešilo ukázanie starých cylonských modelov a staré dobré moralizovanie presne v duchu seriálu. Každopádne je tento film určený pre fanúšikov a ten kto nevidel aspoň jednu sezónu seriálu tu nemá šancu. 8-/10 ()

Yojimbo 

všechny recenze uživatele

Inu, pro fanoušky povinnost. Ale příjemná. Přestože nepřináší nic nového, alespoň nám poskytne příležitost nahlédnout do situací, o kterých se v seriálu jen mluvilo. Těch retrospektiv je tu snad až příliš, ale na druhou stranu vyšší ambice než televizní snímek tento film nemá, takže odpouštím chyby a nechávám se mile potěšit koncem odkazujícím na čtvrtou řadu:-) ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Další, ikdyž dost prodloužená, epizoda ze seriálu zapadající příbližně do druhé poloviny druhé série. Dozvídáme se o motivech posádky Pegasu a jejich pochybných rozhodnutích, které nejsou zas tak špatná, jak by na první pohled mohlo zdát. Film obsahuje všechny správně ingredience, které Galacticu dělají Galacticou, byť samotná epizoda přeci jen působí jako spíše bonus pro fanoušky, než plnohodnotný film. ()

Galerie (187)

Zajímavosti (1)

  • Mary McDonnell (Laura Roslin) obsadila roku 2012 poslední místo v anketě „The Hollywood Reporter“ o nejlepší náhradu reálného presidenta filmovým. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama