Reklama

Reklama

Lee Adama sa vydáva na svoju prvú misiu ako veliteľ hviezdnej lode Pegasus. (SkyShowtime)

Recenze (106)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Byla to vynikající příležitost vidět již viděné z jiného úhlu. U admirálky jsem byl vysloveně nadšený, že o ní zjistim víc. Bohužel se to moc nedotáhlo do konce, stejně třeba jako vzpomínání na první válku a mladého admirála Adamu. Pro fanoušky seriálu je to samozřejmost, kterou ocení, ale jinak se jedná o dlouhou nudu skoronefungující jako výplň mezi řadami. ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Jako další boční dovysvětlení k seriálu to posloužilo dobře, o tom žádná. Na druhou stranu mi to ale přijde dost patetický. Bacha SPOILER! Navíc - skrze série BSG Adamovci nedaj na flotilu dopustit, život civilisty nade vše. A teďkon by Lee - zrovna on - poručil své milé Starbuck spáchat sebevraždu? Ale no tak...75% ()

Reklama

newer_more 

všechny recenze uživatele

Hodně lidí si stěžuje na to, že Razor beze zbytku nemá smysl. Ano, nemá. A jedna série vám k pochopení nestačí. Takže pro všechny, kdo si chtějí pustit tento "mezisériový" film- je doporučeno ho shlédnout až po 3 sérii. Po 2. sérii byste možná část pochopili, ale po 2. sérii je důležitější The Resistance. Navíc byste nepochopili konec, protože čtyři z posledních pěti, o kterých se mluví na konci Razoru se objeví až na konci 3. řady. Já jen tak ;-) ()

Ernie_13 

všechny recenze uživatele

No...pre tych co nevideli prve 3 serie serialu nech to nema vyznam pozerat, lebo jednak to asi nepochopia a jednak sa unudia. Pre tych co sleduju poporiadku cely serial je to "must see" zalezitost z 2 dovodov. Prvym je zaujmavy pohlad na Pegasus a do duse casti posadky, no ale druhym je dolezita informacia alebo vestba (?), ktora tam padne ohladom Kary Thrace, ktora Vam rozhodne nastartuje myslienky ohladom toho ako bude pokracovat serial v 4. serii. Inak film celkovo hodnotim ako klasicku dlhsiu epizodu, ktora vsak nie je vobec taka napinava ako tie v serialy a co ma mrzi je ze tu nesedelo zopar veci!?! Podla toho co sme videli v prvych 3 seriach, by ani jeden z Adamovcov nevydal rozkaz, ktory by znamenal smrt Kary Thrace, co vo filme dost divne vyznelo a taktiez by Apollo nikdy v serialy len tak bezhlavo nenechal cast posadky len za to ze sa prerusilo spojenie...toto vo filme ozaj nesedelo s povahami postav ako nam ich ponukli v seriali. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Razor je trochu násilně naroubovaný film (nebo spíše dvojdíl) mezi třetí a čtvrtou sérii, i když příběhově tam nijak nezapadá. Vracíme se do minulosti na Pegasus, do dob vlády admirálky Cainové a vzestupu jedné, dříve neznámé postavičky - Kendry Shaw, kolem které se více méně celý Razor točí, protože její charakter je doslova ostrý jako BŘITVA. BSG: Razor je poměrně zajímavá vsuvka, zejména pro fandy seriálu určitě slušná podívaná, ale není to úplně ono, člověk cítí jistou samoúčelnost, když vše co v Razoru začne, v něm taky skončí, aniž by to ovlivnilo běh seriálu - navíc k tomu ještě dost pateticky, což je asi největší zápor, neboť to narušuje jinak zajímavou osudovost celého BSG... PS: Nekoukejte na Razor, pokud neznáte předchozí 3 série BSG, to je snad samozřejmost! 7/10 ()

Galerie (187)

Zajímavosti (1)

  • Mary McDonnell (Laura Roslin) obsadila roku 2012 poslední místo v anketě „The Hollywood Reporter“ o nejlepší náhradu reálného presidenta filmovým. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama