Reklama

Reklama

Lee Adama sa vydáva na svoju prvú misiu ako veliteľ hviezdnej lode Pegasus. (SkyShowtime)

Recenze (106)

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Jako každý seriál má Galactica slabší díly, které nijak výrazně neposunují děj (Scar, Dirthy Hands, Tigh me up atd.). Pak má ale taky skvělé pětihvězdičkové díly s hutným dějem, emocemi a super bitvou. Je škoda, že Razor spadá do té první kategorie. Linie s odpadlickou cylonskou lodí je ještě docela dobrá, i potěší hlavně diváky, kteří viděli původní BSG (u nás je to odhadem osm lidí :-). Vracet se ale ve flashbacích na Pegasus byla chyba - hlavně proto, že se tu vlastně nedozvíme nic nového, jenom v obraze vidíme to, co v dílech Pegasus a Ressurection Ship vyprávěl XO Pegasu Fisk Saulu Tighovi. Ale na zničení battlestaru na orbitě jedné z kolonií se hezky kouká. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Docela chabá výplň mezi třetí a čtvrtou řadou BSG. Dozvíme se něco nového a je to poměrně poutavé, ale bohužel to obsahuje také dost logických chyb, typických pro BSG. Nicméně oceňuji snahu tvůrců udělat z admirála Cainové ještě většího záporáka. To se jim rozhodně povedlo, zamrzí pak jen, že se s ní nedokázaly vypořádat tak, jak by zasloužila. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Správná Galactická cesta s dobrodružstvím, které nezůstává bez následků a s nejednoznačnými hrdiny, za jejichž každým činem se skrývá minulost, vyhrocená situace nebo jenom chyba způsobená lidským faktorem. I Pegasus měl takovou svoji zarputilou a neústupnou Starbuck. A jak na závěr říká Bill Adama, kdoví, jak by to dopadlo s Galacticou, kdyby velitel neměl Roslinovou, Saula a Leeho. Cesta vstříc osudu pokračuje. ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Jako další boční dovysvětlení k seriálu to posloužilo dobře, o tom žádná. Na druhou stranu mi to ale přijde dost patetický. Bacha SPOILER! Navíc - skrze série BSG Adamovci nedaj na flotilu dopustit, život civilisty nade vše. A teďkon by Lee - zrovna on - poručil své milé Starbuck spáchat sebevraždu? Ale no tak...75% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Byla to vynikající příležitost vidět již viděné z jiného úhlu. U admirálky jsem byl vysloveně nadšený, že o ní zjistim víc. Bohužel se to moc nedotáhlo do konce, stejně třeba jako vzpomínání na první válku a mladého admirála Adamu. Pro fanoušky seriálu je to samozřejmost, kterou ocení, ale jinak se jedná o dlouhou nudu skoronefungující jako výplň mezi řadami. ()

Galerie (187)

Zajímavosti (1)

  • Mary McDonnell (Laura Roslin) obsadila roku 2012 poslední místo v anketě „The Hollywood Reporter“ o nejlepší náhradu reálného presidenta filmovým. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno