Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 1

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (238)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie ve stylu nepřekona(tel)ného Soumraku mrtvých. Kdo zmíněnému snímku na chuť nepřišel, nejspíš nebude spokojen ani v tomto případě, ale já se bavil a byl jsem rád, že konečně zase vznikla parodie na hororový žánr, která není tarantinovsky-rogriguezově grindhousovská, plná nechutností, zbytečně vystavovaných odhalených částí ženských i mužských těl a nablblých postav. Zabijáci lesbických upírek jsou dost často k popukání vtipní (první likvidace sekyrou, vikář a jeho společné scény s Fletchem), ale nikdy nesklouznou k fekálnímu nebo jinému druhu nechutného humoru, díky příjemné délce nestihnou nudit, hlavní hrdinové jsou sympatičtí, jedna dívka hezčí než druhá... A režie je nápaditá a ví, že timing není sprosté slovo. Čtyři čisté hvězdy (a malý kousek páté za poslední záběr).__P.S. Hudba Debbie Wiseman je lepší než všechno, co Danny Elfman napsal od dob Ospalé díry (co na tom, že ji trošku vykrádá). ()

baruss 

všechny recenze uživatele

Ak si niekto myslí, že výhradné právo na natáčanie B-čkových filmov majú Tarantino a Rodriguez a práve z tohto dôvodu treba znížiť hodnotenie každému, kto by im chcel hovoriť do remesla je rovnako absurdné a tvrdiť že Jacques Cousteau je jediný čo môže točiť podmorské dokumenty. Ja pri hodnotení nejako zvlášť filmy neporovnávam. Svieže, vtipné, sexy = 4 hviezdy ()

Reklama

Bachy 

všechny recenze uživatele

Velký potenciál na parádní jízdu by to mělo. Souhlasím s uživatelem J*A*S*M - mohla to být slušná britská suchá komedie, mohl to být jeden velký masakr zombíků. No a je to praštěná ujetina s pár vtipy. Na druhou stranu výmaz mozku je to spolehlivý a sexy monstra ze záhrobí jsou opravdu sexy. Vizuální podívaná:) ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Je to průměr jako prase (to myslím dobře:), ale od britské komedie jsem čekal něco více černohumorného. Toho se nám ovšem dostává jen poskrovnu. Kdyby režisér Philip Claydon trochu povolil uzdu a zvýšil rating (rozuměj: přidal trochu erotiky), čímž by aspoň trochu více naplnil obsah názvu (rozuměj slovo 'lesbian'), určitě by se tato 'hororová komedie' v mém žebříčku dostala na vysněné 3*. :P ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Komedie s mizerným humorem, horor bez napětí a akce bez akce. Na tomhle filmu se ale i tak najde pár věcí, co stojí za shlédnutí. Za prvé spousta nádherných herček a za druhé je to vizuální stránka, která je hlavně v úvodních titulcích kouzelná. Jako spousta dalších jsem měl i určitá očekávání a docela se na film těšil. Párkrát jsem se dokonce zasmál, ale jinak jde spíš o trapárnu, kde většinu času zmateně pobíhá pitomě hláškující tlouštík. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Ve 43. minutě Vikář (Paul McGann) otočí stránku v knize na další, ale v dalším záběru z odstupu otáčí tutéž stránkou jako předtím. (Petsuchos)
  • Když holky vyjdou z hospody a nastupujou do dodávky, hraje píseň „Woman“ od Wolfmother. Během taneční scény z chaty hraje píseň „Saturday Night“ od Whigfield. (Duoscop)
  • Silvia Colloca, ztvárňující v tomto filmu postavu upírské královny Carmilly, si upírku zahrála již dříve. Konkrétně ve filmu Van Helsing (2004), kde hrála roli Verony, jedné z Draculových nevěst. (tb_23)

Reklama

Reklama