Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 1

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (238)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Film tohoto názvu mohl být buďto prvotřídní grindhousovou zábavou, nebo inteligentní parodií plnou suchého britského humoru, ale ono ne... Lesbian Vampire Killers mnohem spíš připomíná hloupé teenagerské komedie, kde jednou z nejvtipnějších věcí je meč, jehož rukojeť má značně falické rysy. A takovému filmu vyšší hodnocení nedám už z principu, nehledě na to, že víc než dvě hvězdy by si LVK stejně nezasloužili. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Inu, proč ne. Trocha dobrého pitiva, nějaké to jídlo, skvělou partu a máte stoprocentně zaručeno, že se nebudete nudit ani minutu. Ač je pravda, dámy prominou, že tohle je spíše jízda určená pro pány. Chápu nízká hodnocení, nechápu sám sebe, že jsem šel tak vysoko a výborně se bavil. Že by díky té konstelaci potřeb, jakou jsem popsal na začátku? ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Panic či kanec divokej, upírky nikdy nešukej!“ Trailer nalákal a já se na to těšil, jak Drákula na zatmění slunce. A ono prd. Abych použil jednu z mála vtipných hlášek, „raději bych se nechal ojet vlkodlakem,“ než tuhle prudu zhlédnout znovu. OKÉNKO KADIBUDKY: [][] Kdo může za to, že film skončil v... ? [] Střihač napitý jak houba. [] Režisér s odkrveným mozkem. [] Dva třeskutě „vtipní“ scenáristé a křečovité dialogy jak z pomocné školy pro mentálně postižené orangutany. [] Osikovým kůlem do srdce byl casting. Mathew Horne coby unylá demoverze Pattisona, protivná čůza Ex a zpovykaný James Corden, fyziognomií Samvěd Křepelka, ale momentálně zaostalej a se zastydlou pubertou. [][] Na druhou stranu, ta obrýlená švédská pichna MyAnna Buring byla opravdu šik a vidět ji Dempsey, z fleku by ji vyměnil za Makepeaceovou. Hvězda pro ni, druhou za povedený prolog. Škoda dobrého námětu. Chci remake! Ideálně s dvojicí Pegg a Frost v režii Edgara Wrighta. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Název vypadá jako pěkná kokotina a filmový fanoušek už dopředu čeká něco zvrhlého, takže vstupní očekávání jsou nízká a z toho nakonec tvůrci filmu těží. Protože ve výsledku to opravdu kokotina je, ale jelikož zde nefunguje faktor zklamání a diváci jsou naladění na humor útočící na 1. signální, tak jsou schopní Claydonovi a jeho partě ledascos odpustit. Z filmu je přitom cítit, že ambice byly větší a že režisér chtěl nejspíš natočit něco podobného Zombielandu nebo Soumraku mrtvých, jenže k tomu mu scházel talent, vyšší rozpočet, kvalitní herci a konec konců i scénář. Zvlášť ženská část ansámblu představuje z hereckého hlediska spíš utrpení, které ovšem vynahrazuje jejich hezký exteriér. Nakonec by to mohlo být docela slušné softporno, kdyby štáb chtěl a trošku víc zatlačil tím směrem. Film zjevně cílí na teenagerské publikum a to by si snad mohlo přidat o hvězdičku víc. Naopak ti, co se řadí k intelektuálům, mohou zkouknout tohle dílko jen na vlastní nebezpečí. Celkový dojem: 25 %. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě už název vypovídá o mnohém. A já od toho vlastně nic nečekal o to víc jsem byl příjemně překvapen, neboť jsem se smál od začátku do konce. Nepopírám, že tvůrci mohli jít do mnohem větších absurdit, ale to nevadí. Blbost, která pobaví. Jsou tam sice takové divné paradoxy jako třeba, holky jedou 2 míle do chaty , ale než tam dojedou je rázem tma a ještě je doženou kluci co vyrazili asi půl hodiny po nich pěšky. A nebo v chatě není záchod jen venku kadibudka , ale přitom je tam velmi pěkná koupelna. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Když holky vyjdou z hospody a nastupujou do dodávky, hraje píseň „Woman“ od Wolfmother. Během taneční scény z chaty hraje píseň „Saturday Night“ od Whigfield. (Duoscop)
  • Silvia Colloca, ztvárňující v tomto filmu postavu upírské královny Carmilly, si upírku zahrála již dříve. Konkrétně ve filmu Van Helsing (2004), kde hrála roli Verony, jedné z Draculových nevěst. (tb_23)

Reklama

Reklama