Reklama

Reklama

Čivava Chloe žije se svou bohatou paničkou Vivian v Beverly Hills, ta ji zahrnuje luxusem a s láskou o ni pečuje. Pes zahradního architekta Sama, čivava Papi, je Chloiným pravým opakem. Pochází z útulku, rád se hrabe v hlíně, běhá v trávě a miluje vůni hnoje. Když Vivian svěří Samovi do péče svou zahradu, Papi se snaží na Chloe udělat dojem, zhýčkaná fenka ale o burana jako je Papi nestojí. Vivian musí odjet do Evropy, a tak požádá svou neteř Rachel, aby se o Chloe postarala. Rachel nemá rozmazleného a nevychovaného psa právě v lásce, důležitější je pro ni zábava. Rozhodne se, že vyrazí s kamarádkami na pár dní do slunného Mexika. Rozladěnou Chloe samozřejmě bere s sebou. Fence se přeplněné pláže ani laciný hotel nelíbí a rozhodne se utéct. Až nyní zhýčkaná čivava z Beverly Hills poznává, co je to skutečný psí život... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (97)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Něco málo o zvířátkách a o lidech ... vlastně - abych byla přesnější: Něco víc o lidech a k tomu něco málo o zvířátkách - navzdory faktu, že zvířátka obsadila prakticky všechny hlavní úlohy. V každém případě se potkáte s neobyčejně vstřícným a laskavým vyprávěním, které se nebojí angažovat OPRAVDOVÉ čtyřnohé herecké hvězdy (alespoň co se pejsků dotýká) a digitální animací si vypomáhá jen v míře nezbytně nutné, což považuji za čin hodný obdivu - a především následování. Ovšem žádné velké iluze si nedělám: Skutečná zvířátka mají své nároky, potřeby - a především svou hlavu, což se o jejich digitálních dvojnících řict nedá. A tak se obávám, že nastává definitivní soumrak zvířátek opravdových a naopak nadějný úsvit zvířátek digitálních, která jsou absolutně poslušná a schopná pracovat každý den čtyřiadvacet hodin bez přestávky - a bez sebemenších známek hladu, žízně, únavy či nechuti. Nicméně příběh čivavy z Beverly Hills je ze staré školy, třebaže se neodříká nových technologických možností. Je vtipný, vynalézavý a hravý - a přitom si na nic nehraje, když bez obalu cílí na ty z vás, kteří mají rádi zvířátka ... a třeba i lidi. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Tenhle film nejsem schopná ohodnotit objektivně, protože baštím všechno, co je roztomilé, a to film s čivavou v hlavní roli být musí, i kdyby na sobě měla třeba drsný rockerský obleček s hroty. Na luxus zvyklá čivava Chloe se dostane do Mexika, kde padne do rukou skupiny pořádající psí zápasy. Na útěku pak potká nové kamarády a hlavně německého ovčáka Delgada, který má svůj vlastní smutný osud. Banda čivav v divočině byla děsně srandovní a na druhé straně ti zhýčkaní "psi" v Beverly Hills taky. Není to nic moc hlubokého, je to na pobavení, takže účel to dle mě splnilo. Dialogy byly vtipné, akorát u akčních scén bylo poznat zásah počítačem, ale jinak vypadali mluvící hafani přirozeně. Byla to prostě prča a to mi v tomhle případě stačí. ()

Reklama

Rosana odpad!

všechny recenze uživatele

Eh... to snad nemyslej vážně... Já to teda dokoukala, protože jsem byla děsně zvědavá, na co v týhle P*****Ě ještě přijdou. Čekala jsem poslání jako v pohádce (přátelství, hrdinství, poučení) a pak aspoň hudbu (to je možná jediné, co vidělo umění aspoň z rychlíku) ale fakt lidi, fakt ne! Čivaví sekta mě málem přinutila stisknout STOP, ale poblila jsem se až u závěrečného titulku "pokud chcete adoptovat zvíře, musíte počítat s tím, že je to závazek". Při psaní tohohle komentáře jsem si opět ublinkla. Mám chuť na čivaví řízky... ()

STARKOVA20 

všechny recenze uživatele

A mě se to prostě líbilo. Bylo to oddechové, nenásilné, nevulgární a roztomilé. Český dabing byl moc dobrý a celý příběh byl prostě takový kouzelný. Ano, našlo se tam pár trapných momentů( třeba to rodiště čivav, nebo Chloen "štěkot", který boural skály), ale jinak se mi to moc líbilo a to čivavy přímo nesnáším. ()

rytir1 

všechny recenze uživatele

Pro většinu uživatelů je to jen kýč, kde dovedou hodnotit snad jen rozpočet, hudbu a Piper Perabo. Skutečný divák ale pozná příjemnou komedii se sympatickými pejsky. Samozřejmě, že od takovýchto filmů nelze čekat více, ale tyto filmy ani nejsou určené aby v nich něco více bylo, což některým jaksi uchází. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Když Papi mluví s Manuelem o Chloeině ukradeném obojku, Manuel říká, že ji chtěli zachránit před tím „ďábelským psem, co ji honí“. Jméno Vasquezova dobrmana El Diablo znamená ve španělštině „ďábel“. (kesinaa)

Reklama

Reklama