Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si Lucas Bellu adoptoval, byla ještě malé štěně. Od té doby se stali nejlepšími přáteli. Jednoho dne však Bella zmizí a ocitne se více než 600 km od svého pána. Láska k páníčkovi je však silnější než nepřízeň osudu a Bella se rozhodne vrátit se domů. Cestou ji čeká mnoho dobrodružství, noví přátelé, ale i nebezpečí a nástrahy velkého neznámého světa… (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (123)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Pre milovníkov psov je tento snímok povinnosťou. Ide v zásade iba o jeden z ďalších podobne ladených filmov, ktoré vám na jednej strane pohladia dušu a zmäkne vám srdce pri pohľade do úprimných psích očí, na strane druhej ale už podobných filmov bolo natočených neúrekom a tento ozaj neprináša už nič nové. Navyše je to zamerané viac na deti ako na dospelých, o čom hovorí aj jednoduchosť deja. Každopádne hodinka a pol ubehla ako voda a ja som až tak veľmi neľutoval. 60 % ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Na jedno zkouknutí ne úplněšpatný rodinný film o velké psí oddanosti. Scénář je samozřejmě jako u všech podobných filmů hodně přitažený za vlasy, což mu divák musí odpustit, ale kdo má rád zvířata, potažmo psy, ten se bude bavit. Docela mi to připomnělo Psí poslání od Hallströma. Produkovala to Columbia a o žádno kasovní trefu nešlo. 3* ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $18miliónovTržby USA $37,368,019Tržby Celosvetovo $52,512,329Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Klasický rodinný film zo sveta zvierat, tých buzerantov si tam ale mohli odpustiť, boli tam ako päsť na oko. Občas tam zbytočne trčí CGI, hlavne tá kamarátska puma. Niekedy to príde aj troch zdĺhavé. Ashley Judd by mali brať radšej z väčšej diaľky je už akosi moc ošuntelá. /videl v kine: 50%/ ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Psí domov není ani tak sequel Psího poslání jako spíš reimaginace Neuvěřitelné cesty, kterou jsem v dětství žral. Ve správných momentech mě jakožto vášnivého pejskaře film zvládl dojmout, nicméně celkově vzato jsem se často i začal nudit a druhá půlka (až na závěr) mě vůbec nebavila. Navíc to má naprosto odporné cgi v podstatě všech zvířat kromě hlavní Belly, a od Soňáků bych takovou ledabylost nečekal. Průměr, který nepejskaře zřejmě nezaujme už vůbec ničím..6/10 ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Dva roky po čarokrasném Psím poslání tu máme další ždímačku emocí pro všechny pejskaře, kterou jsem si užil i já, ačkoli jsem psa nikdy nechoval. Film je z větší části dělaný převážně pro dětské oči, na své si ale zajisté přijdou i další věkové kategorie. Mým dámským vrstevníkům se zalíbí hlavní mužský představitel, milovníci přírody jako já se pokochají scenériemi divočiny Colorada. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Trailer na film byl široce kritizován, protože jasně ukazuje hlavní body celého filmu včetně konce. (ČSFD)
  • Puma, která se ve filmu objeví, je vytvořena digitálně. (mar48)
  • Kojoti, kteří se objeví ve filmu, jsou skuteční – obývají severovýchodní americké státy a východní Kanadu. (ČSFD)

Reklama

Reklama