Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na katolické střední škole se populární a velmi krásná dívka (Mischa Burton) spojí se školním reportérem, aby vyšetřili případ ukradených závěrečných testů. Ale když už mají své podezřelé, na povrch vyjde obrovké spiknutí. (Sydonai)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně klišé o školním otloukánkovi, jenž roste záběr od záběru a na druhé netradiční přístup k studentské tématice v rytmu klasických detektivek. Dohromday to působilo nevyváženě a předvídatelně, ale přesto to dokázalo bavit. Snad proto, že hlavní hrdina tentokráte nebyl vztek budící fracek či díky rozumně nadávkovaným vulgaritám, které filmy z americké střední tradičně provázejí. A na závěr bych zmínil skupinku školních vyvrhelů v čele s Tanyou Fischer, která mi ve své stupidnosti strašně sedla. 50% ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Kriminální, parodující, středoškolské × líné, jasné vyvrcholení zápletky už od začátku. To byl takovej dětskej Phil Marlow v podobě investigativního mladého reportéra. Ale jo, pobavilo to. Sice rozluštění hádanky bylo jasné už od začátku, ale dalo se to. Teda byla to škola plná divných lidí, od ředitele Bruce Willise, (který byl suprový ve své roli), přes španělského učitele a po sebranku 4 vyvrhelů, kde každý byl něčím úchylný. Rozhodně je to film, který stačí být viděn jednou. Ale nenudí. Soundtrack dobrý. "Jmenuji se Bobby Funke. Píšu do novin. " ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Už když se podíváte na seznam herců, praští vás do očí jméno B. Willis. Paradoxně tenhle na první pohled "nehodící se herec" na takovou roli je nakonec to nejlepší, co si ze snímku zapamatujete a odnesete. Nekompromisní a přísnej ředitel školy, kterej háže jednu hlášku za druhou (trochu přeneseně americkej Igor Hnízdo). Ale jinak je to kravina ze střední, jakých existujou stovky, výjimečně s mírně netradičním krimi námětem. ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Niečo ma k tomuto filmu už dlhšiu dobu priťahovalo, ale po konečnom pozretí veru neviem čo. Zo začiatku je to ešte možno ako tak zaujímavé, ale postupne film skĺzne do šedého priemeru. Nezachráni ho ani Mischa Barton. Jediným svetlým bodom je prítomnosť Bruca Willisa, ktorý má ako bývalý vojak plno zaujímavých historiek z boja, ktoré vždy rád vyloží svojim študentom:) ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Navím sakra kde přesně začít, ale bylo to celkem dobrý, tedy v míře. Některým hlaškám jsem se opravdu překvapivě rád ze srdce zasmál, ale stejně během sledování smrdí průměr ze všech stran. Nevím proč do toho to projektu šel i Bruce Willis, pač na tohle od něj nejsme zvyklí. Je to přece ten borec co chrání naši planetu a vyřídí všelijakou špínu naši populace, aby se nám žilo o něco lépe, ale aby si své problémy ventiloval na puberťácích? Ach jo... Naštěstí tu nehraje hlavní housle, takže není až tak na očích a proto největší šašek má jméno Reece Thompson. Scénář je tak strašně hloupý, že ho raději ani nebudu nakousávat. To raději bych nakousnul Mischu Barton a věnoval ji cenu nejlepšího herce filmu. Nic od toho zkrátka nečekejte, prostě se nanejvýš zasmějete u některých scének, ale kdybych mohl doporučit pro mě určitě lepší alternativu tak jednoznačně Cry Wolf, který má alespoň napinavější scénař. Bruci Bruci Bruci... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Ačkoliv lokace filmu není nikdy přesně uvedena, je možné všimnout si vlajky New Jersey v kanceláři Kirkpatricka (Bruce Willis). Willis dokonce vyrost v Jersey, konkrétně v Penns Grove. (KucC)

Reklama

Reklama