Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na katolické střední škole se populární a velmi krásná dívka (Mischa Burton) spojí se školním reportérem, aby vyšetřili případ ukradených závěrečných testů. Ale když už mají své podezřelé, na povrch vyjde obrovké spiknutí. (Sydonai)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Brett Simon snad ani není člověk. Možná je trochu cáklej. Obsadit film a vlastně celou školu klaunama a šaškama, to jsem vážně nečekal. Mischa čumí jak neznaboh a Reece se chová jako stařík nad hrobem. Hlavní člověk, na koho jsem se zaměřil byl samozřejmě Bruce, který i přes to, že nedostal tolik prostoru, kolik bych si představoval, působí naprosto klidným a jistým dojmem. Krátce řečeno, ten člověk ví, co má dělat. Navíc, film sám o sobě působí děsně dětinsky a americky. Abych nebyl ale jen záporák, tak můžu s klidem říct, že děj se zbytečně nevleče a pár překvapivých "zvratů" udržuje tempo. Jako jednohubka rozhodně neuškodí. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nenápadný ale slušný příběh o trampotách studentů na střední škole a jednom detektivním případu ukradených testů, který se pokouší vyšetřit jeden ze školních loserů. Kdyby se film více zaměřil na detektivní zápletku než na hlavního hrdinu snažící ho se sbalit třídní krásku mohl být o dost lepší, takhle z toho vyšla "jen" slušná podívaná, kde se párkrát objeví i Bruce Willis. ()

Reklama

Jonash87 

všechny recenze uživatele

NÁHODOU! Solidně natočená parodie na všechny kriminální filmy a seriály - z prostředí střední školy! Autoři si s tím vším dost vyhráli, těch krimi klišé a stereotypů vystihli dost a dost. Rozhodně jsem se nenudil, neznámý sympatický mladík Reece Thompson se hlavní role totiž zhostil na výbornou; Bruce Willis pak v roli vedlejší jen potěšil. Fajné. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Film staví na podobném principu jako Observe & Report, ale není tak nepříjemně vulgární a navíc je velmi šikovně natočený. První půlhodinka, ve které se Funke představí a pod vlivem novinářů z Watergate napíše svůj článek, je docela svižná. Ale zápletka, která se rozehrává potom, je ještě lepší. Je to trhlé a stylizované, jenže zároveň uvěřitelé - super kombinace. Příběh asi není tak úplně dokonalý, ale je to naprosto bravurně natočené, scény mají atmosféru a fakt jsem byl skoro v každé překvapen, jak moc je našláplá. Je to natočený s takovym přehlede, že jsem to nechápal. Zároveň kriminálka a zároveň parodie na film noir. Perfektně vybalancovaný. Za příjemné překvapení 80%, nečekal jsem tak zábavný film, když jsem viděl zdejší hodnocení. PS: Je to zajímavěj protipól Charlie Bartlettovi:) ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Kdyby to natočili trochu svižněji, ani by to nemuselo být tak vulgární a mělo by to větší grády. Chápu,že tento film je spíše parodií na spoustu romantických ptákovin z prostředí středních škol. Nebylo to marné, ale ani nijak dobré. Takový slušný průměrný film, na který zapomenete tak do deseti minut po shlédnutí. za mne 50% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Zhruba v čase 01:04:00 vidíme ve filmu záběr na ulici Kennedy Boulevard v Bayonne v New Jersey. Záběr na stejnou ulici můžeme vidět ve filmu Válka světů (2005), kdy v jednom z domů bydlel Ray Ferrier (Tom Cruise). (joecole20)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno