Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na katolické střední škole se populární a velmi krásná dívka (Mischa Burton) spojí se školním reportérem, aby vyšetřili případ ukradených závěrečných testů. Ale když už mají své podezřelé, na povrch vyjde obrovké spiknutí. (Sydonai)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Guzo 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis jako válečný veterán, který se ujal ředitelování školy? Proč ne, když to okoření pár vtípky a zparoduje si sám sebe. I když v AoHSP hraje opravdu jen vedlejší roli, která se několikrát mihne a prohodí nějakou hlášku, ostatní leží na mladších hercích a docela to ve finále funguje. Vyšetřování krádeže přijímacích testů je sice zápletka na úrovni komiksu v mateřídoušce, ale ani to nakonec není tak špatné, když se to začne trochu rozplétat. 6/10 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jestli Vás uvidím žvýkat, zabiju Vás." Ředitel školy Kirkpatrick je zkrátka drsňák a já mu tímto za svitu jeho vyleštěné lebky slibuju, že už ve škole na žvýkačku ani nepomyslím. Jenže tady nejde o žvýkačku. Tady jde o školu a ukradené testy. A mně nepřišlo nijak zvlášť zábavné sledování výmyslů zparchantělého studenstva ani pátrání investigativního školního otloukánka rafinovaně uplácejícího plyšovými jednorožci. Mne tedy kromě pana ředitele zaujala v podstatě jen Francesca, se kterou jsme to po vyučování v kabinetu vyřešili a domluvili jsme se na udělení nepříliš zasloužených tří hvězd. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Dost mi to připomínalo Colomba pro středoškoláky. Trošku jsem tápal kdy se vlastně stal z hlavního hrdiny místo novináře detektiv, ale budiž. Příběh je jasný jako facka, zkrátka spiknutí. Teď si tady čtu obsah filmu a musím konstatovat že takhle to opravdu nebylo. Krásná dívka se opravdu nespojila s naším školním reportérem, ona mu prostě jen pletla hlavu a právě naopak jej od vyšetřování odrazovala. Ale to je jen taková perlička. Nakonec se samozřejmě vše vyjasní a opravdoví viníci jsou polapeni. PS: Bruce Willis tady hraje trošku magora, a upřímně mě opět moc svou roličkou neuchlácholil. Myslím že jeho kariéra se řítí stále více do hlubin. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Nech to znie akokoľvek hlúpo, tak táto teencrimedy je fakt dobrá. Skutočná kiminálka s parodickými prvkami uťahujúcimi si z film-noir (samotársky nie príliš kóšer detektív, femme fatale, obrovské spiknutie). Skvelé kamera, vtipné hlášky, drsný Willis a bohužiaľ predvídateľný koniec. To je zrejme jediná chybička krásy, ktorá kazí tento film. Keby som však mal o takých 4-5 rokov menej, neváhal by som ani chvíľku a napálil tam 5*. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Hvězdička za Bruce, jinak je to paskvil. Na Brick to nemá ani náhodou. http://www.dvdextra.cz/dvd-kratke-recenze/atentat-na-stredni.html --- Školní detektivku můžete natočit rozverně jako Troška s Botou jménem Melichar, nebo noirově jako Rian Johnson udělal Brick (Zmizení). Nebo blbě. Už od začátku je nám jasné, že tady půjde o ha ha parodii na chandlerovky v teen podání. Na rozdíl od sofistikovaného Chandlera však tvůrci vsadili na jinou stranu. Během prvních dvou minut zazní slova jako sperma, penis a "ochutnat roštěnku", myšleno holku, takže onen směr je asi každému jasný. A to jsme ještě nebyli v chlapeckých sprchách. Aby to ale vypadalo sofistikovaně aspoň na povrch, přihodíme pár jmen jako Menděljev nebo Nietzsche, která už někdo někdy někde slyšel, jako že šlo o cool chytré borce, ale přesně zařadit je nedokáže. Příběh je o druhákovi na střední, který by rád psal pro školní noviny, ale má hendikep - moc to neumí a navíc si ho všichni pamatují, jak byl vloni přivázán ke sněhulákově penisu. Pak se ztratí závěrečné testy a kluk se rozhodne vypátrat, kdo to udělal. Jeho kreace asi mají být zábavné, minimálně jako Sellersovy v Růžovém panterovi. Aby byl flm větší hlína, hraje drsňáckého ředitele školy Bruce Willis, chudák malá. Disk načíná protipirát, reklama, tři plus jedna upoutávka, tři další se nacházejí v hlavním menu (plus dvě, co už jsme viděli), jinak nic navíc disk nenabízí. Tvůrci titulků bych chtěl vzkázat, že slovo "španělština" se nepíše s velkým písmenem na začátku (viz druhý obrázek níže). ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Ačkoliv lokace filmu není nikdy přesně uvedena, je možné všimnout si vlajky New Jersey v kanceláři Kirkpatricka (Bruce Willis). Willis dokonce vyrost v Jersey, konkrétně v Penns Grove. (KucC)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno