Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na katolické střední škole se populární a velmi krásná dívka (Mischa Burton) spojí se školním reportérem, aby vyšetřili případ ukradených závěrečných testů. Ale když už mají své podezřelé, na povrch vyjde obrovké spiknutí. (Sydonai)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

predators 

všechny recenze uživatele

V první řadě bych rád upozornil na zdejší obsah k filmu, který není zdaleka tak přesný. A za druhé bych rád vyzdvihl tento středoškolský konspirační projekt s vkusným hereckým obsazením a humornou nadsázkou (především tou španělskou:-)) Díky různorodému dění na střední škole, jak je high school v americe titulována, jsem se slušně bavil až do konce... Zajímavosti: ...vy jste věděli, že má B. Willis umělou nohu? :-) 75% ()

Mauric 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Namísto další fekální americké komedie je tento vlhký sen každého člena studentských novin vtipnou krimi s dobrým nápadem, příběhem, nadsázkou a dokonce i ucházejícími výkony hlavních protagonistů. Pobavilo mě obzvláště označení "katolická střední škola" při pohledu na krátké sukně, drogy a rozepnuté košile studentek. :) ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Kriminální, parodující, středoškolské × líné, jasné vyvrcholení zápletky už od začátku. To byl takovej dětskej Phil Marlow v podobě investigativního mladého reportéra. Ale jo, pobavilo to. Sice rozluštění hádanky bylo jasné už od začátku, ale dalo se to. Teda byla to škola plná divných lidí, od ředitele Bruce Willise, (který byl suprový ve své roli), přes španělského učitele a po sebranku 4 vyvrhelů, kde každý byl něčím úchylný. Rozhodně je to film, který stačí být viděn jednou. Ale nenudí. Soundtrack dobrý. "Jmenuji se Bobby Funke. Píšu do novin. " ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Pokus o implementaci noirových detektivních prvků do středoškolského prostředí už tu byl (ZMIZENÍ) a byl tu líp, přesto ani tento případ není nutno zavrhovat předem (nebo ne tak rychle). Určité procento zábavy obstará, nechápu jen, proč tvůrci se všemi zpřístupněnými výhodami tématu nedokázali naložit lépe. Jackpot v podobě hvězdy formátu Willise téměř nevyužit (navíc pod vedením režiséra Simona projevuje Bruce bezradné sklony k přehrávce - mnohé ale asi napoví skutečnost, že před tímto snímkem udělal Brett Simon jen dva kraťasy), mládeží oblíbená Bartonová (díky seriálu O.C.) povolila dokonce divákovu pohledu spočinout na své do půl pasu obnažené tělo - což přímo volalo o "zneužití pravomocí veřejného činitele", a v neposlední řadě se pořád bavíme o kastovně popularizovanému pohledu do (čistě filmově amerického) zákulisí střední školy, což jaksi zabírá bez zjevných příčin automaticky. Ani tyto kalibry ale filmu nehynoucí obdiv, slávu nebo plné kasy nepřinesly. Proč? Z mého pohledu proto, že snímek nemá dobrý scénář, pořádné režijní vedení a nedokázal využít své šance (viz výše), z pohledu obecného asi proto, že cílová skupina, pro kterou byl film určen, dlabe na reinkarnaci noiru, důležitým ukazatelem pro ni je fakt, že se tu dost neprdí, neejakuluje a neblije. II Scénář: Tim Calpin, Kevin Jakubowski. Hudba: Daniele Luppi. 60% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nenápadný ale slušný příběh o trampotách studentů na střední škole a jednom detektivním případu ukradených testů, který se pokouší vyšetřit jeden ze školních loserů. Kdyby se film více zaměřil na detektivní zápletku než na hlavního hrdinu snažící ho se sbalit třídní krásku mohl být o dost lepší, takhle z toho vyšla "jen" slušná podívaná, kde se párkrát objeví i Bruce Willis. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Zhruba v čase 01:04:00 vidíme ve filmu záběr na ulici Kennedy Boulevard v Bayonne v New Jersey. Záběr na stejnou ulici můžeme vidět ve filmu Válka světů (2005), kdy v jednom z domů bydlel Ray Ferrier (Tom Cruise). (joecole20)

Reklama

Reklama