Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deunan, mladá válečnice a Briareos, veterán kyborg-válečník, jsou oba partneři a milenci. Jakožto členové E.S.W.A.T. elitní speciální jednotky, která hlídá Olympus, jsou povoláni, když se objeví nějaký problém. Dva bojovníci najdou svůj vztah, který je testovaný novou cestou pomocí příjezdu nového člena do jejich řad. Tím je experimentální Bioroid Tereus. (KoubaX)

(více)

Recenze (67)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Ex Machina překonává první díl nejen v animaci, ale i příběhem, který má osudovější pojetí. Spojení Deunan a Briareeho totiž funguje ještě více právě s příchodem Terea. Stejně jako u jedničky se začíná dechberoucí akcí, která vzdává hold Matrixu a nemohl jsem si nevšimnout i pár trademarků Johna Wooa, který se na druhém Appleseedu podílel produkčně. Ohromná zábava a nadšení tak posílají Appleseed Saga: Ex Machina do mého pomyslného TOPu anime filmů. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Všetko je o kategóriu slabšie ako v jednotke Applessed (2004). Príbeh je len aby bol, elektronická muzika už nie je taká chytľavá a i to grafické spracovanie mi prišlo menej pôsobivejšie. Ďalší mínus vidím vo vykrádaní Resident Evil, Matrix Revolution alebo Aliens. Ale komu chýba futuristické manga s krásnymi neohrozenými hrdinkami, za jedno pozretie to stojí. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

V podstatě srovnatelné s prvním dílem. Nemyslím si, že je zde nějaký výrazný úpadek. Spíše mi přijde, že je zde více akce, apokalyptická atmosféra a děj je solidní a hrdinové jsou zde ve větších sračkách než v jedničce. Vůbec mi nevadí moderní kabátek, který sice není úplně tipťop, mohl být na podstatně vyšší úrovni, ale dá se akceptovat. Hold rozpočet asi nebyl moc velký a tvůrci chtěli CGI. Jinak velmi solidní podívaná ze stáje Johna Woo. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Na dnešnú dobu prekvapivo slabá animácia, ktorú ďaleko prekonáva aj prvý diel. Obohraná sci-fi rozprávočka funguje tak na polovičné otáčky a nesie sa na krídlach (ne)únosného množstvá pátosu a klišé. Celé to sála takou menej serióznou, béčkovou atmosférou - a to ako spracovaním, tak aj obsahom. O výbornom soundtracku z jednotky si taktiež možete iba nechať zdať. Vobec, po všetkých stránkach podstatne horšie pokračovanie. (4/10) ()

T2 

všechny recenze uživatele

V prvom rade mi tu nesedela počítačová animácia, jednak nebola taká vicibrená aby nekazila dojem a za druhé pôvodná animovaná mi v tomto prípade sedela viac ako to bolo u predchodzoeho dielu, ďalej minutáž je premrštená miestami to dosť nudí, taktiež príde na samoúčelnú akciu, či okukaný stret s Matrixom. /45%/ ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama