Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 3

  • USA Jeepers Creepers 3: Cathedral (pracovní název) (více)
Trailer 1

Seržant Davis Tubbs (Brandon Smith), kterého jsme již mohli vidět v prvním díle, sestaví komando, jež má za úkol zničit Creepera jednou provždy. Zatímco monstrum terorizuje místní komunitu farmářů, seržant a jeho jednotka se zatím dozvídají temná tajemství o vzniku tohoto stvoření a snaží se jej zastavit dříve, než bude pozdě. (SidneyP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (114)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednotka mala dobrý námet a bola skvele natočená. Dej dvojky stál za hovno, ale stále bola dobre natočená, takže ako zábavné béčko fungovala. Trojka má na hovno nielen dej, ale už ani réžia za veľa nestojí. Síce je zaujímavé, že aj keď film vznikol 16 rokov po jednotke, tak dejovo na ňu tesne nadväzuje a koniec sa napojí zase na dvojku. Na konci sa dočkáme aj camea dôležitej postavy z jednotky. Ale nové postavy sú už totálne vylízané a nebudete sa vedieť dočkať kým ich Creeper dostane. Často je to strašne nudné čakanie. No a aj samotné akčné scény sú sklamaním. Ich vyznenie je často strašne debilné a nezmyselné. Ani napätie v nich už nefunguje. No a po technickej stránke sa často dočkáme lacného mizerného CGI namiesto pôsobivých kaskadérkych scén z predošlých dielov. Dokonca aj Creeper už pôsobí skôr otravne a jeho konanie som často vôbec nechápal. Jednu hviezdičku dávam za jeho kultové auto, ktoré absolvovalo upgrade a má kopu vychytávok skoro jak KITT z Knight Ridera. Jeepers Creepers je bohužiaľ ďalšou hororovou sériou, ktorú dojili dokiaľ sa v nej všetko úplne nepokazilo. A stačili im na to len tri diely. 2/10. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Úvodná atmosférická akcia je skvelým závanom vecí budúcich. Ktoré ale neprídu. Creeper je tu ešte tým tajomným tvorom, akého ho poznáme, len aby sa neskôr vyprofiloval v tuctového magora, s abnormálnym ksichtom. A pekne to tu ´´zamastia´´ aj hrozné vizuálne efekty a lacné masky. Pokračovanie, ktoré zbytočne dlho čakalo na svoje predstavenie fanúšikom a ktoré to dokonca urobilo nadmieru fádne. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Nikdy som nebol fanúšik série Jeepers Creepers (dokonca dvojku som aj zabudol ohodnotiť) a nezmenilo sa to ani v tomto prípade. Niečo tak príšerne zlé som už dávno nevidel - horor, ktorý namiesto strašenia navodí iba pocit márnosti, trápnosti a v tom lepšom prípade kŕč v bruchu. Hlavný bubák bol len na srandu - kožená maska a vzadu na hlave niečo ako pankáč (Meg Foster bola strašidelnejšia, kľudne ho radšej mohla zahrať ona), postavy nesympatické a herecké umenie na úrovni osobitnej školy v rámci toporného posedenia pod jedličkou. Dejovú linku snáď ani nemý zmysel opisovať- len súhrn akýchsi blábolov, ktoré sa tvárili hrozne dôležito a ktoré boli pozliepané dohromady v trápnej kŕčovitej snahe o čo najlepší dojem. No výsledkom bol iba všeobecný chaos a nuda. Našťastie v jednej z posledných akcií som sa aspoň nasmial (scénka s guľometom a lietajúcim bubákom). Jedna hviezda hlavne z dôvodu, že odpad dávam hrozne nerád, skrátka iba strata času. 10/100 ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jeepers Creepers, byl ve své době celkem dobrý Horor, ale to co nám je naservírováno v tomto pokračování, po 14 letech, to i TV Barrandov by se styděla tohle odvysílat ne ? Atmosféra celého filmu, jak z příběhu věřte nevěřte, dodávka z vesmírného materiálu, hrůza a děs a ty digitální efekty, uf. Špatné po všech stránkách. Po pěkném Hororu The Midnight Man, šlápla Gabrielle Haugh, do velkého hovna. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Oslnivý návrat nezničitelného okřídleného a lidožravého Creepera v nezničitelné omšelé dodávce se nekoná, film spíše připomíná rutinně spíchnuté pokračování, ke kterému byl režisér Victor Salva dotlačen. Hned se zastavím u jeho režie. Ví ten chlap, že už je rok 2017?! Jeho režie je neskutečně zaostalá, plná technických nedostatků, film se patrně stříhal na koleně. Nemálo je znát, že ve střižně zřejmě došlo k necitlivým zásahům do mizerného výsledku, tedy k razantnímu přestříhání výsledného díla. Pokud se přenesete přes režijní vedení, které spadá tak o deset let zpátky, máte naději, že třetí pokračování vás bude svojí imbecilitou i občasně probleskující nostalgií bavit. Gina Phillips, na jejíž návrat před kamery jsem byl zvědavý, má jen cameo roli, její filmový bratr je fakt po smrti, hrál ho kdysi Justin Long, takže už se nezjeví, je zároveň i jakousi spojovatelkou celé série, a další návrat hlásí Brandon Smith, šerif z jedničky. Monstrum je pořád zabijácky vyhladovělé, nelze se ale zbavit dojmu, že dostalo karikující rysy. Za vše hovoří scéna, kdy mocně stojí na kapotě své dodávky, která jede. Dodávka je pracně vychytaná, funguje jako smrtící past, ze které není úniku. Zabití jsou vedena celkem uspokojivě, krve moc není, veskrze nic, z čeho byste byli na sračky. Monstrum je cool i béčkové zároveň. Nemá v podstatě čím děsit. Většina filmu se odehrává ve dne, režisér nebyl srab, věděl, že nemá k dispozici odpovídající technické zázemí, přesto nedostatky neukryl do tmy. Tmu hodil až na finále. Scénář přišel s imbecilnostmi typu pohřbené amputované ruky, která se hýbe a působí potíže těm, kteří s ní přijdou do kontaktu. Dalším problémem je, že celý děj je zahlcen množstvím postav, v nichž se bylo těžké orientovat. Závěr přišel s nápadem šikovně propojit všechna pokračování, pokud nemáte nakoukané předchozí dva díly, nepochopíte to propojení. Spoiler// tenhle film předchází událostem ve dvojce// Konec Spoileru. Při všech výčtech nedostatků bylo nemožné poslat film k nám do kin. V nabité podzimní horor konkurenci mu patří místo na chvostu. Budiž mu přičteno k dobru, že se nijak významně nezakecával, pelášil kupředu, objasnění původu monstra se sice odkládá, ale kdo chce vidět závěr trilogie, měl by do toho jít. Nemám zprávy, že by Salva a spol. šel do čtyřky. 6/10 ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Díky kriminální minulosti Victora Salvy bylo zamítnuto natáčení v Kanadě, práce na filmu se tak prodloužila téměř o rok a nakonec byl film natočen v Louisianě. (Corpsegrinder)
  • Film měl vzniknout již v roce 2008, ale pro nedostatek financí byl odložen. (Korbitch)
  • Původní název filmu měl být Jeepers Creepers 3: The Creeper Walks Among Us. (topr harley)

Související novinky

Další vydatná jatka

Další vydatná jatka

13.11.2007

Série Saw pořád vydělává a Hollywood proto věří, že nízkorozpočtové horory o úchylech porcujících pohledné teenagery jsou přesně to, co fanoušci filmového strachu potřebují. A tak je tady Slaughter,… (více)

Reklama

Reklama