Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 3

  • USA Jeepers Creepers 3: Cathedral (pracovní název) (více)
Trailer 1

Seržant Davis Tubbs (Brandon Smith), kterého jsme již mohli vidět v prvním díle, sestaví komando, jež má za úkol zničit Creepera jednou provždy. Zatímco monstrum terorizuje místní komunitu farmářů, seržant a jeho jednotka se zatím dozvídají temná tajemství o vzniku tohoto stvoření a snaží se jej zastavit dříve, než bude pozdě. (SidneyP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (114)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Úvodná atmosférická akcia je skvelým závanom vecí budúcich. Ktoré ale neprídu. Creeper je tu ešte tým tajomným tvorom, akého ho poznáme, len aby sa neskôr vyprofiloval v tuctového magora, s abnormálnym ksichtom. A pekne to tu ´´zamastia´´ aj hrozné vizuálne efekty a lacné masky. Pokračovanie, ktoré zbytočne dlho čakalo na svoje predstavenie fanúšikom a ktoré to dokonca urobilo nadmieru fádne. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

No vida, nakonec se čekalo na fešáka s křídly a jeho creepmobil o 9 let míň, ale výsledek je žalostný. Triky syfylitické, herci příšerní (Salva snad s nimi ani neumí pracovat), nějaké logické propojení mezi scénami neexistuje, po atmosféře úvodu jedničky ani památky a arcidémon v červeném tričku z výprodeje je tady pouze za ňoumu a stín kdysi tajemného zla. Z návalů letargie a lhostejnosti mě bohužel nevytrhlo ani hodně prostoru pro dnes už legendární, rezem zabarvený truck Chevy COE a jeho nervy cukající klaksonek. Vidím to tak, že smuteční řeč jsem již pronesl, na počest zesnulého zazněl poslední Salva a Creeper míří pod zem. Sbohem. Nejméně na 23 let, vzhledem k trendu ideálně navěky.. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Opět další výkonnostní sešup směrem dolů. První díl byl slušný horůrek, který představil nového hrdinu. Druhý díl pokazil méně než se možná čekalo a než odpovídá jeho výsledné hodnocení. Celé roky jsem tak trošku čekal s čím by mohla přijít očekávaná Trojka, jenže bohužel ani samotný Creeperův stvořitel Victor Silva nedokázal garantovat očekávanou kvalitu. Je to o ničem a jedinou vychytávku tak představuje pojízdná spižírna, která má veliké množství vychytávek. 30% ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Presne pre film, ako je tento som sa naučila sa na nič netešiť. Bohužiaľ som svoje pravidlo porušila, čo bolo ale spôsobené tým dlhým čakaním na pokračovanie tohto nedokonalého skvostu menom Jeepers Creepers. No a nastal ten moment, kedy som sa rozhodla si tento filmík pustiť. Začiatok bol dobrý, film sa nevytrhol zo svojho pôvodného vidliackeho prostredia a zastaralej, prašnej krajinky. Potom sme sa ocitli v klasickej, idiotskej scéne dvoch mladých, zamilovaných pubertálnych deciek so smutnou históriou a slzami v očiach. No a potom... Mne bolo osobne tiež trošku do plaču, spať som šla s veľmi hlúpym pocitom neuspokojenia a vlastne, s tým som sa aj zobudila. Nemám čo viac dodať. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Jeepers Creepers je zpátky po x letech. Ale první a trochu i druhej díl, co pamatuju, měly atmosféru. Taková legenda jako Creeper si nezasloužil bejt až tak zmodernizovanej. Byl prakticky pořád vidět, což dřív myslim nebylo a o to byl děsivější. Do toho měl vytuněnou dodávku, která v sobě měla kdovíjaký vychytávky. Zbytečně dlouhý, na horor, o kterým víme, jak bude probíhat. Remake/3.díl po dlouhejch letech většinou nedopadá dobře. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Victor Salva se nechal slyšet, že pokud by mu studio nepovolilo produkci třetího pokračování, zvažoval by příběh rozčlenit do 13dílné televizní minisérie. (SidneyP)
  • Díky kriminální minulosti Victora Salvy bylo zamítnuto natáčení v Kanadě, práce na filmu se tak prodloužila téměř o rok a nakonec byl film natočen v Louisianě. (Corpsegrinder)
  • Třetí díl dějově nanavazuje na díl druhý, nicméně bude spojovat události, které se staly mezi prvním a druhým dílem. (SidneyP)

Související novinky

Další vydatná jatka

Další vydatná jatka

13.11.2007

Série Saw pořád vydělává a Hollywood proto věří, že nízkorozpočtové horory o úchylech porcujících pohledné teenagery jsou přesně to, co fanoušci filmového strachu potřebují. A tak je tady Slaughter,… (více)

Reklama

Reklama