Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 3

  • USA Jeepers Creepers 3: Cathedral (pracovní název) (více)
Trailer 1

Seržant Davis Tubbs (Brandon Smith), kterého jsme již mohli vidět v prvním díle, sestaví komando, jež má za úkol zničit Creepera jednou provždy. Zatímco monstrum terorizuje místní komunitu farmářů, seržant a jeho jednotka se zatím dozvídají temná tajemství o vzniku tohoto stvoření a snaží se jej zastavit dříve, než bude pozdě. (SidneyP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (114)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Když je někde " Syfy " tak to nikdy nedopadne dobře. Vyjímkou není ani tohle pokračování už tak mizerné série. Absence jakéhokoliv napětí a atmosféry. Film je navíc prasácky sestříhanej a toporní herci tomu taky zrovna nepřidají. Je vidět, že se Creeper nudil a tak si vytunil dodávku. To je asi tak jediný co za něco v tomhle filmu stojí. Uznávám, ale že párkrát mě film i rozesmál. Což by se u hororu stávat nemělo. A to nás čeká ještě další díl. To je hnus velebnosti. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Vlastne patrím medzi fanúšikov tejto série a prvé dva snímky na mňa teda urobili celkom dobrý dojem. Tento azda záverečný diel som si pustil vlastne aj zo zvedavosti, ako to režisér Salva celé ukončí. Kvalita išla ale výrazne dole a o nejakom napätí tu už vôbec nemôže byť reč. Navyše aj Creepers stratil na svojej desivosti a pôsobí tuctovým dojmom. Efekty sú podpriemerné až to trhá oči. Herci sú napospol nesympatickí a to sa prejaví na celkovom vnímaní snímky. Je vám totiž úplne jedno kto zomrie a kto sa dokodrcá až k záverečným titulkom. Ak je toto naozaj posledný diel, tak takú rozlúčku si táto séria nezaslúžila, či už o nej máte akejkoľvek mienky. Totálne skazený pokus o pokračovanie, nemá sa cenu pozerať ani do konca. Viac k tomu povedať asi nemá cenu. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Dost dobře nechápu proč si Victor Salva udělal ze svého vlastního skvělého monstra a výjimečného záporáka pouťovou atrakci a v podstatě ho zparodoval. Taky jsem dost dobře nepochopila, proč se většina těch "hororových" scén odehrávala za denního světla. Všichni dobře víme, že vystrašit za denního světla umí jenom Shyamalan. Na tomto filmu je zkrátka všechno špatně, od scénáře přes efekty po atmosféru, téměř nic nefunguje a s porovnáním s lacinější, ale tisíckrát kvalitnější jedničkou, je tohle rána vedle. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že Salvove horory nikdy neboli vysokorozpočtové trháky, na Jeepers Creepers 3 dostal málo peňazí i na svoje skromné pomery. A tak sa trikovo-gore-akčno-maskérskej scény s Creeperom dočkáme raz za 25 minút a priestor medzi tým je vyplnený nudným tliachaním nezaujímavých postáv, ktoré medzi sebou majú televízne vzťahy. Film pôsobí čudným dojmom, kedy na seba jednotlivé scény dosť zvláštne (ne)nadväzujú. Logika išla na dovolenku a občas to celé pôsobí dojmom, že medzi jednotlivými klapkami bola pauza niekoľko týždňov a tvorcovia za ten čas zabudli, čo nakrúcali. Pozoruhodné sú i niektoré absurdné nápady typu „žena vidí Creeperov zrod, ale divák nie“ (wtf?). Prečo teda až 2*? Pretože jednotka bola snímkou mojej puberty, Creeper a jeho univerzum sú zaujímavé (krídla, cíti strach obetí, pekelná dodávka plná hellraiserských prekvapení), potešil návrat viacerých hercov z jednotky (Jonathan Breck, Gina Phillips, Brandon Smith), Meg Foster a Stan Shaw (Hadie oči! Denné svetlo! Vyprážané zelené paradajky!) tomu veľa dali a Salva natáča síce totálne zastarané, staromódne filmy, ale možno i v tom vidím akési plus – trojka je vďaka tomu príjemne atmosférická, nikam sa neponáhľa a kladie dôraz na postavy (síce na mizerné, ale nevadí). Inak, chronologicky to spadá medzi jednotku a dvojku (jeden z preživších hrdinov na konci nastupuje do futbalového busu z dvojky, čo troška pripomína podobne rafinovaný koniec posledného Nezvratného osudu). ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

No po ohlasech jsem to čekal fakt hrozný.. film me na druhou stranu docela bavil i když strašidelny to teda neni, ale ma to tempo a postavy které me celkem na celý film zabavily, i když nejvíc mě bavil hlavně Jeepříček..byl sem rád že ho zase někde vidim, protože on je jeden z tech, který me děsily když jsem byl malej. Ty čtyřky bych se nebál a rad bych ji uvítal...konečně bych totiž taky chtěl díl,kde se vysvětlí, co je to vlastně zač...i když takhle je to takový tajemnejsi a zajímavější, když o něm víme hovno. neškodn ej průměr. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Původní název filmu měl být Jeepers Creepers 3: The Creeper Walks Among Us. (topr harley)
  • Třetí díl dějově nanavazuje na díl druhý, nicméně bude spojovat události, které se staly mezi prvním a druhým dílem. (SidneyP)
  • Díky kriminální minulosti Victora Salvy bylo zamítnuto natáčení v Kanadě, práce na filmu se tak prodloužila téměř o rok a nakonec byl film natočen v Louisianě. (Corpsegrinder)

Související novinky

Další vydatná jatka

Další vydatná jatka

13.11.2007

Série Saw pořád vydělává a Hollywood proto věří, že nízkorozpočtové horory o úchylech porcujících pohledné teenagery jsou přesně to, co fanoušci filmového strachu potřebují. A tak je tady Slaughter,… (více)

Reklama

Reklama